Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:15

já se za duku už dlouho upřímně stydím. asi od chvíle, kdy jel podporovat sportovce na olympiádu.

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:25
Reakce na Jiná Realita:

A co tam dělal?

Mně nebyl sympatickej nikdy, připadá mi že je jako... no, jde s každým. A ta mše za Zemana, to byl vrchol.

Ovšem ani Graubner, řečnící nad Vlkovým hrobem, mě moc nepotěšil. Ten by se měl starat o ty svoje pederasty a na veřejnosti se moc neukazovat 

A co tím Duka vlastně myslel? Jako že s Vlkem nebyla rozumná řeč? Tak Zemanův kámoš holt ani nemoh jinak, než si plivnout... His masters voice!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:36
Reakce na barbucha:

jde o to, že tam vůbec jel. na putinovu olympiádu. prý žehnat sportovcům. on je prostě středověký prelát jak vyšitý.

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:43
Reakce na Jiná Realita:

Žehnat sportovcům  a eště k Putinovi  No, von vlastně Putin je s církví teď jedna pazoura taky... hrozný divadla, fakt. 

To je jak moje nebožka extchyně. Rudou knížku v kapse a každou neděli do kostela 

Offline RoSa
10164 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:31
Reakce na barbucha:

a čemu se divíš? to pokrytectví a faleš tam je odjakživa!

moje teta poslala Duku celkem ostře přes plot do prdele, ať se stará o svý věci - byl u sousedů na návštěvě a motal se do "přátelskýho" sousedskýho rozhovoru ... soused na chalupě má/měl nějakou fci ve Vatikánu, a občas se tam tihle kluci košilatí vyskytnou (např. mu studenti té jejich fakulty sklízejí ovoce, sekají trávu a tak... asi v rámci praxe a pomoci bližnímu...)

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:37
Reakce na RoSa:

No, aspoň dělaj něco pořádnýho  Já teda, jako původní protestant a současnej neznaboh teda katolíky (jako instituci) moc nemusím. 

Ale samozřejmě uznám, že i mezi nima se najde slušnej člověk, a když jsem slyšela tu o prelátech, tak se mi votvírala kudla v kapse.

Offline RoSa
10164 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:52
Reakce na barbucha:

Tak určitě! Slušný lidi se najdou všude.

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 27. března 2017 23:38
Reakce na barbucha:

Jako puvodni katolik a soucasnej neznaboh nemusim cirkev jako takovou, jakehokoli vyznani. Ale myslim, ze pokud se najde opravdu slusny a soucitici duchovni, muze jeho podpora a pomoc dat 100x vic nez nejokazalejsi mse v te nejhonosnejsi katedrale.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2017 00:04

jen pro upřesnění - já jsem katolík. nicméně to na mém postoji k dukovi nic nemění, právě naopak.

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 28. března 2017 10:44

Joj, keď si spomeniem, ako sa kardinál Vlk úprimne snažil u nás v kauze Bezák a Duka akurát tancoval okolo horúcej kaše a mal plno alibistických rečí systémom aby sa nedotkol žiadnej strany....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. března 2017 10:05

Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci

Nejhorší je totální PR prázdnota bez jakýchkoliv myšlenek. Absolutně prázdný život bez konkrétního zakotvení. Ne občanům, ano médiím.

11:07 PM - 28 Mar 2017   22 Retweets   1010 likesJiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci

Česká republika potřebuje prezidenta, který se zastane občanů, jako třeba v situaci migrační krize. Ne kývala, který pronese prázdný projev.

6:47 PM - 28 Mar 2017   11 Retweet   2424 likes

J

20970 příspěvků moje polička 29. března 2017 10:05

Já bych chtěla aby se za mě někdo rval jako Ovčáček za Zemana, to je ták hezký!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 29. března 2017 10:12

Jako obvyle je k tomu výživná diskuse na Novinkách.

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 29. března 2017 10:23
Reakce na Mutziputzi:

A úplně nejhezčí je, že to dělá nezištně sám za sebe, neváhaje dokonce riskovat pokárání od nadřízeného - který se, jak každý ví, skromně vzdal jakékoliv kampaně.

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 29. března 2017 10:29
Reakce na Mutziputzi:

Já bych to nechtěla, musela bych se do krve stydět. Protože jak to dělá Ovčáček, to je taková ubohost...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. března 2017 17:32
Reakce na Mutziputzi:

Mají strach.....

A vypuštěný kraken plive špínu.

Ovčáčkovi se nedivím, že se bojí, ten až jednou sleze do podhradí, tak dostane okamžítě přes hubu, o tom, že má pracák jistý, nejsou pochyby. ( ani ten Blesk ho chtít nebude)

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 29. března 2017 19:28

Mimochodem tohleto se řešilo už na podzim, ty Ovčáčkovy tweety. A jak je Mynář blbej, tak podal vysvětlení:

„Dohoda mezi prezidentem a tiskovým mluvčím pana prezidenta rámcová existuje. Pan Ovčáček mluví za pana prezidenta ve věcech tiskových zpráv i těchhle komentářů na sociálních sítích do určitého rámce. Mohu potvrdit, že se ještě nestalo, kdy by pan prezident přišel a řekl, Jirko Ovčáčku, můj tiskový mluvčí, tohle je špatně, tohle neříkej nebo chci to nějak jinak. Vždy v těch zásadních věcech je to tak, že pan prezident komunikuje s Jiřím Ovčáčkem, konzultují spolu, co má říkat a jakým způsobem, co má komentovat.“

http://echo24.cz/a/iUU5h/mluvi-ovcacek-na-twitteru-misto-prezidenta-jasno-nemaji-ani-na-hrade

Tak není co řešit bych řekla. Hlásná trouba tlumočí jen a pouze názory Emana.

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 29. března 2017 21:49
Reakce na náťa66:

Pche, Ovčáček si založí nějakou firmu, PR nebo mediální agenturu, bude dělat konzultanta a poradce, blbejch, co mu na to skočí, se najde vždycky dost.

Offline Dadoo
11687 příspěvků moje polička 29. března 2017 21:51
Reakce na Jiná Realita:

Já mám ráda Františka. Myslím, že on je to nejlepší, so se katolické církvi v posledních letech (stoletích) podařilo.

20970 příspěvků moje polička 29. března 2017 22:13
Reakce na Dadoo:

I jako nekřesťan naprosto a zcela souhlasím, o pár dnů jsem prošvhla jeho veřejnou bohoslužbu v Miláně a mrzelo mě to!