"Aspoň nebude nutno po obřadu očišťovat rakev, větrat a znovu vysvěcovat katedrálu!"
![]()
(Vilém Rubeš, FB)
"Aspoň nebude nutno po obřadu očišťovat rakev, větrat a znovu vysvěcovat katedrálu!"
![]()
(Vilém Rubeš, FB)
Já jak můžu, tak se vyhýbám čemukoliv s tímhle člověkem, ale tomuhle se vyhnout nedá - tedy těm posledním zprávám - bota, věnec... Tedy takovou porci malosti jsem fakt nečekala. Věnec stačí... Na druhou stranu, aspoň proběhne obřad důstojně, to máte pravdu.
No to teda pan Z. kardinála Vlka vytrestá, když mu nepůjde na pohřeb! Taky si myslím, že by o to nebožtík nestál, aby se mu dotyčný motal nad rakví.
Jo Alex ![]()
Někdo to sledoval a s ní prý Zeman jednal blahoskloně, se šéfem Týdne odměřeně.
Jinak prý taková nuda, že i nejfanatičtější příznivec musel usnout nudou.
Že by ho Soukup nepoučil, že i Týden je jeho?
Já na to nemám nervy, mně působí fyzickou nevolnost, když toho pána vidím nebo slyším. Abych to dobrovolně sledovala , na to nejsem dost masochista.
Přesně! Myslím včera manžel přepínal mezi svým oblíbeným golfem a tenisem a nějak se tam mihl na obrazovce Zeman-snad na fotbalistovi roku ?(Hahaha, no zakopává...) Po dlouhých letech jsem si na manžela zakřičela: "Okamžitě to přepni!"
Já ho také nezvládnu mít na očích déle jak 10 sekund. A slyšet už vůbec ne.
Jak psal na FB Tomáš Rektor: "Rád bych poděkoval Miloši Zemanovi, že se rozhodl důstojně uctít úmrtí kardinála Vlka svou neúčastí na jeho pohřbu."
A teď si vemte, že jsem se pracovně pohybovala poblíž, nebylo úniku ![]()
Ten idiot normálně závidí i mrtvole ![]()
Zas na straně druhé a dodávám, že sama Zemana nesnáším, pokud by šel ten věnec položit kardinálu Vlkovi osobně sám, zvedly by se hlasy a troufám si tvrdit, že od stejných lidí, co kritizují jeho neúčast, že nemá honit laciný body, dělat kampaň/nekampaň a tančit na hrobě svého odpůrce a kritika, nejlépe s dodatkem, aby to tam nepoblil
Ani to vlastně nekritizuju, sama se k jeho militantním kritikům řadím, berte to jako mojí veřejnou sebereflexi!
já si myslím, že kdyby tam šel, nijak zvlášť by se o tom nemluvilo, protože by to všem přišlo tak nějak normální, kdežto takhle...![]()
Možná by spíš stačilo, aby nablblej Ovčáček vynechal toho pokrytce.
http://echo24.cz/a/w7jXv/vlk-byl-radikalni-cirkevni-prelat-nechovam-k-nemu-uctu-rekl-zeman
Ať žije pravdomluvnost.
Kde má to prase hranice ?
Teď by mě jenom zajímalo, jestli mu to přilákalo nebo odradilo voliče, o nic jiného než jeho předvolební kampaň, kterou nebude dělat nepochybně nejde.
Jeho voliče to nepochybně potěšilo, zejména ten vybraný slovník. Prelát! A to byl eště slušnej, viď Máňo!
..jsem ti dycky řikal že to je normální prelát ten Vlk, teď to sama slyšíš! ![]()
no myslím/ doufám, že kus voličů mu to v tuto chvíli odebralo, alespoň těch jihočeských.
Ale volby jsou za dlouho a lidská / česká paměť je táák děravá.

Tipuju, že přilákalo. Církevní restituce jsou pro spoustu lidí neskousnutelné.
Nevím, jestli je horší Zeman nepokrytec nebo Dominik Duka ve smuteční řeči - "Patřil ke generaci, která poznala jak hnědou, tak rudou diktaturu, a to ho někdy vedlo k určité uzavřenosti, obavám, které mu bránily přijmout demokracii jako diskuzi a toleranci, která vyžaduje mnohdy i kompromis tehdy, když absolutní a ideální řešení s přihlédnutím k druhým nejsou dosažitelná."
Nevím, jestli je horší Zeman nepokrytec nebo Dominik Duka ve smuteční řeči - "Patřil ke generaci, která poznala jak hnědou, tak rudou diktaturu, a to ho někdy vedlo k určité uzavřenosti, obavám, které mu bránily přijmout demokracii jako diskuzi a toleranci, která vyžaduje mnohdy i kompromis tehdy, když absolutní a ideální řešení s přihlédnutím k druhým nejsou dosažitelná."
![]()
![]()
![]()
![]()
hovado jedno sprosťácke !!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.