Kokoska oni to delaj asi proto, ze by nedokazali zajistit, aby ho nikdo nevyfotil, jak ho vykladaj z auta na ten vozik...
Aktuální česká politická situace
razorblade no podle mě už toho mají všichni dost, takže trochu zkrotli. ještě navic po tom dnešním Blesku, který jsem sice neviděla, ale pochopila jsem, že to bylo emočně jaksi vypjatejsi. ![]()
continuity ja z blesku videla druhou cast a byli to desivy, navic v ty uz prej byli zklidneni![]()
razorblade no dnes už na to nemám, treba zítra.
Karja Hodně na twitteru (fb nevím, nemám), ale ten je docela skleníček, obávám se.
Sklenicek? Co tím myslíš. Twitter mě nějak míjel, ale posledního půl roku mi přijde občas přijde nějaký dobrý odkaz, i tady sem tam. Jsem si říkala, že si ho založim. Ale já a sítě :-( Mi to trvá, než se zorientuji.
razorblade tomu prave moc nerozumim, vzdyt vsichni vedi, ze chodit nemuze. To posazeni na vozik pokladam za mensi problem, natoz snad za ostudu, nez to mlzeni a milostive svoleni, ze na doporuceni lekare... blablabla.
Kokoska ona spousta veci kolem hradu obcas nedava smysl![]()
Ovčáček se zřejmě modlil, aby Miloš vydržel do voleb. Zapomněl pár dní přihodit.
notna Jakože se tam (na Twitteru) pohybují především lidé s podobnými názory.
continuity razorblade Jo, první část byla vydatnější
Já se na to dívala ze záznamu, ale chlap nevydržel, slabej článek naší rodiny je to!!!
notna Snadno se ti tam vytvoří bublina se shodnými názory, samozřejmě pokud cíleně nebudeš sledovat ty opačné. A všichni se dost shodují, že statisticky tam nenajdeš vyvážený vzorek obyvatelstva.
Ale mně to nevadí, já se většinou nechci brodit žumpou.
Jo a ještě se obloukem vyhýbám "teen twitteru" ![]()
Garfie Sweet Potato Díky za osvětu.
Sweet Potato ja se u twitru casto chechtam nahlas:)
Zní to nadějně... teď se jen těším na to, jak asi proběhne jmenování/pověřování nového premiéra. To asi taky neuvidíme - o to zajímavější bude zdůvodnění. Ovčáček bude potit krev.
Zemanovi tak urnu na hlasovací lístky komisaři donesou až do jeho sídla. Celá akce proběhne bez přítomnosti veřejnosti a kamer.
notna s twitterem se to má tak, že hodně záleží na tom kolik máš sledovaných a sledujících. Pokud jsi ryze pasivní uživatel a máš ve sledování pečlivě vybraných pár sledovaných, pak si vytvoříš malou bublinku názorově s tebou se shodujících lidí a v podstatě se o lidech mimo tu bublinu nic nedozvíš. Tw už funguje dlouho a řekla bych, že za posledních pár let je český tw trošku taková diskuze na idnes přinejlepším. Pokud máš hodně sledujících a sledovaných dostane se k tobě dostatečně široké spektrum názorů, protože oproti zdejšímu očekávání, na tw jsou příznivci všech politiských stran a názorů a ty se k tobě dostanou aniž by ses o to nějak hodně snažila.
ice Díky!
A stížnost, která patří sem: Co 4 roky mi narozeninový víkend podělaj volbama! Se v takový situaci prostě slavit nedá! Čim dál horší je to...
andulka01 Všechno nejlepší!
Vyprdni se na to a hezky to oslav!!
Hele stejně bude spousta lidí o víkendu na maděru - zaručená celonárodní pitka (ať už jako kar nebo oslava), kdo z nás to má?
andulka01 gratuluji! Ať se ti moc a moc daří v tom, co děláš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my