V radiu jsem slysela, ze na radu sveho lekare bude Zeman volit v Lanech. Takze on uz neni schopny ani nechat se nekam odvezt na voziku, to je teda sila.
Aktuální česká politická situace
Kokoska jo jo, na ČT24 to běželo jako zpráva dne v žlutým proužku, jednak že bude volit v Lánech a jednak že i bude upraven jeho následující program na další dny, též na doporučení lékaře, takže pochybuju, že by se uskutečnila ta nedělní Partie na Primě, jak včera avizoval Jiřina.
Ale pomyslela jsem si přesně to samý, když už člověk ani není schopen být odvezenej v kolečkovým křesle do nejbližší volební místnosti k vhození papíru do bedny, to musí vyloženě překypovat životní energií...

Podle rozhovoru s predsedou senatu to vypada, ze neexistuje zakon, ktery by Zemana donutil zverejnit udaje o jeho zdravi.
Karoleena nechapu ty hratky, vzdyt je to nedustojny pro vsechny. Reflex psal, ze je narod zlej, kdyz spekuluje o zdravi a snad i smrti pana Z., ze pry informaci o tom, ze je v poradku, je dost (mysleno co vyhlasil Mynar a Ovcacek) a spekulanti to jen nechteji slyset. Tak snad nejjednodussi zpusob, jak to utnout, by byl vystrcit Zemana pred vrata, kde by zvucnym hlasem z potouchlym usmevem vyhlasil neco ve smyslu "Tak co, vy hyeny novinarsky, uz verite, ze jsem zivej? To by se nekomu hodilo, videt me na prkne, tudle!"
Jenze to nejde, protoze uz to asi proste nejde.
999 bylas rychlejsi :)
Kokoska Asi to fakt nejde...
Kokoska Shrnula jsi to dobře!![]()
Kokoska jo jo, na ČT24 to běželo jako zpráva dne v žlutým proužku, jednak že bude volit v Lánech a jednak že i bude upraven jeho následující program na další dny, též na doporučení lékaře, takže pochybuju, že by se uskutečnila ta nedělní Partie na Primě, jak včera avizoval Jiřina.
Jako že to předtáčeli zbytečně? ![]()
Jaký to musí být mozek, aby dal své straně jméno, které absolutně neumí vyslovit? Zlaté ráčkování, vždyť ten Šľachta to ř rovnou přeskakuje.
Sweet Potato Maj honičku predtočit jmenování Babiše... Omlouvám se, už vidím bubáky všude.
andulka01 Tenhle problém už vyřešili:
"Nechci Mynářovi radit, ale z toho videa, jak jde prezident normálně v pátek volit, by měli vystřihnout tu polonahou aktivistku, jinak to bude podezřelé."
Sweet Potato tak dík ![]()
V radiu jsem slysela, ze na radu sveho lekare bude Zeman volit v Lanech. Takze on uz neni schopny ani nechat se nekam odvezt na voziku, to je teda sila.
A jak si vyřídí voličský průkaz?
https://neovlivni.cz/francouzska-prokuratura-zkouma-zjisteni-ohledne-babise/
Prý chtěl podporu od Macrona. Hihi. Ani macronku!
dzizisketa zeptej se Ovcacka :)
Ja bych si tipla, ze uz ho davno ma.
dzizisketa Vypadá to, že fakt, že Zeman nebude volit v místě bydliště, byl těm jeho kreturam zřejmy delší dobu. Prý se dávalo vědět tak 14 dní předem, kde odvolí, aby se všechno nachystalo, ale tentokrát nikde nic.
Hele, kde se letos jako ty volby řešej mezi lidma? Já nemám totiž instagram, jen FB a ten je letos úplně prázdnej, jen dva přátelé sdíleli to video s tím červeným pozadím, jinak nic. Nic nic. Tak se to řeší na instaci? Nějaky premluv dedka/premluv babu? Jako myslím, že by vaši přátelé něco psali atd.? Já na FB fakt nemám nic.
Karja Hodně na twitteru (fb nevím, nemám), ale ten je docela skleníček, obávám se.
Klara ja myslim, ze nekde to delali... ale asi je to technicky slozity? Nevim :) ale ja bych to taky delala. Prekvapili me dneskac ze byt koranteng je dost slabej moderator, zvladnul to celkem ok je udrzet na uzde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my