Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline AprilTwelve
1019 příspěvků moje polička 08. října 2021 12:23

andulka01 taky tak nějak tajně doufas,  že přeci jenom... možná... by mohlo.....

každopádně preju vše nej a nenech si pokazit svuj den

Offline Maureen
příspěvků moje polička 08. října 2021 12:37

andulka01 všechno nej-  a nenech si svůj den zkazit...holt to blbě vychází

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. října 2021 12:42

Tak teď jsem se vrátila od doktora a mé léčbě- mmc popření toho, co mi naordinoval předchozí doktor- se věnoval asi 5 minut.

A pak nastalo volební okénko- tak paní magistro- všimli jste si, že tituly se používají snad jen u doktora?- koho budete volit? Vypadáte na piráty, piráty, že jo? V Anglii bych se zeptat nesměl, ale tady jo. 

Shrnutí volebního okénka pana doktora- volíte piráty- budou tu mešity a spousta arabů a Bartoš je feťák, viděl jsem ho, jak se někde zfetovaný válí 

volíte ODS- stranu zlodějů a spjili se s černoprdelníky, kteří ve Francii znásilňují děti a tady taky určitě, jen se to neprovalilo

ANO- babiš byl náš nejlepší premier - tady Jaruška- chudák sestra- ho volit bude, přidal jí prachy a kdo ho nevolí, mu závidí a ODS se s ním stejně spojí

Akoho bude volit pan doktor? Jedině SPD! Volte SPD nebo ano, je to nejlepší- 

Konec volebního okénka pana doktora.

Ale mám dilema, jestli dobrat atb, co mi včera napsal jiný doktor a on to popřel. 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 08. října 2021 12:42

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hrad-rusi-dalsi-zemanuv-program-40374295

Tak nebude nic. Nic. Jsem zvědavá, jestli se to ještě stále dá pokládat za bezchybný výkon funkce (v době voleb a nezbytných povolebních úkonů).

Nejvyšší čas dát chladit bublinky.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 08. října 2021 12:43

ionicera 

Čoveče od takovýho doktora by mě vezli rovnou na kardio.

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 08. října 2021 12:56

AprilTwelve Doufám, nic jinýho dělat nemůžu. Odpoledne jedu do tramtárie odvolit ať to mám za sebou. Dyť přece při tom, co Babiš předváděl ho nikdo soudnej nemůže volit! No dobře, já vím, já vím.

ionicera Šiš, to je hrozný. A člověk by řekl, že vzdělaný člověk, co?

barbucha Stavím se v Makru pro pravý bubliny a balkon s výhledem na Hrad neopustim (symbolicky, já vim že je v LDN Lány). Třeba se nad Hradem otevře Boží oko, nebo něco takovýho jakože znamení... Jo, jsem hnusná, ale co už.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. října 2021 12:57

barbucha Já se zas po dlouhé době zasmála. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:02

ionicera dober

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:03

moora nedělají mi dobře.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:08

Mně tyhle Ovčáčkovy zprávy připomínají notoricky známý novinový titulky, když Napoleon utek z Elby:   „Korsická obluda se vylodila v zálivu Jouan,“ „Lidožrout táhne na Grasse,“ „Uzurpátor vstoupil do Grenoblu,“ „Bonaparte obsadil Lyon,“ „Napoleon se blíží k Fontainebleau,“ „Jeho Císařské Veličenstvo dnes očekává své věrné v Paříži."

To samý máme tady: Prezident je ve skvělé kondici. Prezident je v nemocnici na rekondičním pobytu. Prezident je zdráv a těší se na volby. Prezidentovi nebylo doporučeno volit. Prezident ruší páteční vystoupení. Hrad ruší prezidentův nedělní program. 

Online Černá kočka
1751 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:08

andulka01 Treba je to takove znameni shora, ze se informace o totalni zdravotni nezpusobilosti Zemana pro vykon funkce verejne objevily na Havlovi narozeniny. Asi to zni divne, ale rikala jsem si, ze treba je to znameni, ze se politicka situace v teto zemi zacne obracet k lepsimu.

A vsechno nejlepsi k narozeninam.

Online Sweet Potato
40166 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:25

andulka01 Všechno nejlepší!

A neklesej na duchnu.

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:31
Reakce na ionicera:

moora nedělají mi dobře.

​hlavne nedelaji dobre tem bakteriim

jestli te po nich zlobi traveni tak se to da poladit, spravnym uzivanim a probiotikama. jestli ti je takovy blb sepsul, tak bude dobry je dojist

Online Sweet Potato
40166 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:35

"Pana prezidenta nebudeme nikde ukazovat"

K tomu není co dodat.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:36

viktorka_od splavu No on mi je právě ten včerejší doktor napsal na štípanec, ten dnešní tvrdí, že to bylo naprosto zbytečné a kdyby tam byla LB , tak tyhle na to stejně vůbec nejsou . Asi tak. Já už o sobě vím, že já a doktoři nejde dohromady, ale tenhle s těmi volbami mě naprosto odboural. Ale tuším ohromnou volební účast, protože jsem si šla sednout na náměstí na kafe a ze všech stran jsem slyšela jen debaty o volbách. Dost vyhrocené- třeba chlap vedle na lavičce. Voni na toho Babiše vytáhnou, co bylo před 15 lety! Už nevědí, jak ho poškodit!

teda, docela se těším, jak to bude napínavé. :-) 

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:42

razorblade opět

"Ovčáček lkal na Twitteru" mi téměř přivodilo zadušení quinoou, kterou jsem měla k obědu

Té lánské volební komisi ho snad ale ukázat musejí? 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:51
Reakce na Sweet Potato:

"Pana prezidenta nebudeme nikde ukazovat"

K tomu není co dodat.

​No jasně, v pátek půjde k volbám, v neděli ho uvidíte v televizi, mrtvej ani těžce nemocnej rozhodně ale rozhodně není! Mě už to tak moc štve, nejen volby, ale tyhle hradní přísavky na který nikdo nemůže

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:57

ionicera a ktery ti napsal?

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. října 2021 13:58

viktorka_od splavu augmentin