Černá kočka Sweet Potato Moc děkuji. Tak jdem na to, držme si palce!
Aktuální česká politická situace
ionicera to bycj stopro vybrala
Dovolím si citovat Posledního skauta. To bych podepsala.
"Vy všichni okolo Miloše Zemana, vy víte, koho jednotlivě myslím, vy se budete smažit v pekle, je tam pro vás přichystané speciální místečko, protože jste takové sobecké svině, kterým záleží jen a jen na sobě a svých zájmech, že to nemá obdoby."
Sweet Potato
To je opravdu dobré (doufám že) proroctví.
ionicera a ti dva doktoři léčí tu samou věc? Nebo proč ti druhý mluví do antibiotik od prvního? Ve mě by teda doktor, co tahá politiku do ordinace, moc důvěry nevzbuzoval.
Garfie Mne dnes lákala kamarádka na Pražský hrad, na akci u příležitosti Památného dne sokolstva. A moje první myšlenka byla "na Hrad - ble". Druhá byla "dobrý, neni tam". A pak se mi z toho udělalo strašně, strašně smutno. A vyrazila jsem se poklonit památce Sokolů.

andulka01 gratuluce
, jsem na tom podobně, já si narozeniny spojuju s Velkou Pardubickou, ta je vždy 2 víkend v říjnu a když jsem se narodila já, tak byla vyjímečně první neděli![]()
Liesel Tak taktéž gratulace
Nenecháme si to pokazit ![]()
Evaeva Střídají se v ordinaci, mám chodit na kontroly a ani nevím, který tam bude ten den.
Sweet Potato Pak teda ještě zvýšil laťku: Teď je důležité, aby pan prezident měl dostatek sil pro další práci. Není potřeba ho vystavovat," popsal Ovčáček.
ionicera aha, tak to jo. Trochu blbý systém, když se evidentně moc neshodnou.
U Ovcacka bych pochopila, že jako tiskový mluvčí musí říkat, co mu řeknou. Ale ten jeho "styl" a forma projevu, neprofesionální míchání osobních názorů, nejdřív v Hallo, teď zase odhánění Bohem... To musí být takovej duševní chudák. Tak zase ale kdo rozumný by dělal s tou "elitou".
Edit: jsem si tady jen tak odložila. Jsem si přečetla, co zase vypustil a musela js si ulevit.
A pak nastalo volební okénko- tak paní magistro- všimli jste si, že tituly se používají snad jen u doktora?- koho budete volit? Vypadáte na piráty, piráty, že jo? V Anglii bych se zeptat nesměl, ale tady jo.
Shrnutí volebního okénka pana doktora- volíte piráty- budou tu mešity a spousta arabů a Bartoš je feťák, viděl jsem ho, jak se někde zfetovaný válí
volíte ODS- stranu zlodějů a spjili se s černoprdelníky, kteří ve Francii znásilňují děti a tady taky určitě, jen se to neprovalilo
ANO- babiš byl náš nejlepší premier - tady Jaruška- chudák sestra- ho volit bude, přidal jí prachy a kdo ho nevolí, mu závidí a ODS se s ním stejně spojí
Akoho bude volit pan doktor? Jedině SPD! Volte SPD nebo ano, je to nejlepší-
Konec volebního okénka pana doktora.
Moje očařka úplně to samý. Dokonce je členkou místního zastupitelstva za SPD. A když jsem se u ní začátkem léta léčila s akutním zánětem, prokládala mi to ještě básněním o Zemanovi
.
(Respirátor nenosí vůbec, protože je přece očkovaná, naposled loni, když ještě nebyla, tak nosila roušku pod bradou. Akorát část jejích sester ho má buď pod nosem nebo vůbec po jejím vzoru).
Ani nebudu říkat, jak se mi ulevilo, když mi výtěr konečně vyšel dobře a před měsícem jsem byla konečně na chirurgickém odstranění.
Ve svém oboru je ale jinak vážně dobrá.
z whatsappu:
Přání Miloše Zemana: Před volbama mě, prosím, nerozptylujte!
Je to moc?
razorblade Chudák komisař. To mu nezávidim. Nějakou dutou vrbu by někde při cestě potřeboval.
Zabte mne, ale je mi ho líto.

mne je ho taky lito.
Zabte mě, mně ho líto není. Sklízí, co zasel.
Po diskuzích u nás v kanceláři mě normálně dneska chytil břichabol. Dělám se samými chlapy, 40 rozumných, řekla bych chytrých lidí, konstruktéři, několik inženýrů... tak několik jich volit vůbec nejde, prý není koho, protože všichni jsou zloději přece, na moje výzvy, že volit by jít rozhodně měli, se mi smáli, že to nějak moc prožívám
. Zbytek, který se se mnou o tom hodlal bavit, odsuzoval ten mediální hon na chudáka Babiše, že jsou všichni proti němu a že natruc mu půjdou hodit hlas. A všichni si jsou prý jistí, že ANO vyhraje a půjdou si na to dnes vsadit. Jo a že po Zemanovi je už teď jistý nástupce - prezident Babiš. Šla jsem do mdlob. Normálně mi bylo blbě, úzko, bezmoc. Já doufám, věřím a strašně moc si vroucně přeju, aby neměli pravdu. Každopádně láhev vína se chladí. Doufám, že budu zapíjet radost a ne žal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my