dynda já sem toho vratila dost a celkem se mi ulevilo, když jsme mohli přejít na tablety. Na druhou stranu, prd tomu rozumím, tak se držím dost otrocky toho, co tam píšou.
Aktuální česká politická situace
Když jsem měla nějaký malý zbytek doma delší dobu, tak to stejně bylo tak usazené, že už to nešlo roztřepat. Taky sdctěším, až ty sirupy nebudou potřeba, hrozně to nafukuje lékárničku.
Má vzdálená příbuzná na fcb prostě musela okomentovat příspěvek hasičů, že prosí o pomoc při zařizování nouzového ubytování a prosí o matrace a karimatky ![]()
Sami přece mají málo, lidi nemaj na naftu, ty vybraný peníze si určitě někdo ulil, o nás se stát taky nestará, uprchlíci si ničeho nevážej, jídlo konci v popelnici, šaty chtěj jen nový a značkový...
Mladá holka, pracovitá, vlastní firma, báječný manžel, dvouletý syn, nový dům. Bohužel je to prostě sebestředná krava a to nic nezmění.
Edit: Ano, ano, paní je i velmi anti-covid... Jak jinak.
Teď bylo na Radiožurnálu vyjádření ředitele ruského vesmírného úřadu, že je nutno zrušit sankce, jinak se může zřítit ISS. Nehrozí, že by spadla na území Ruska, ale mohla by na území prozápadně orientovaných států.![]()
Sakra, já četla jen titulek s tou první půlkou informace. Doufala jsem, že by to mohlo křachnout na Kreml.
brrr Jo a amerického astronauta vyhrožujou tam nechat.
Začínám rozumět těm diskusím, že imunoglukan nefunguje. když už tady máme Pharma prozření: některé sirupy proti teplote taky musí být po otevření v lednici. Vybírala jsem si v lékárně takové, které ne. A smí byt otevřené třeba jenom 6 měsíců, pak vrátit do lékárny.
Já o nějakém sirupu Imunoglukanu neměla ani ponětí, musela jsem si to vygoglit.
Já mám pocit, že některým lidem ten svět fakt končí u domovních dveří. Jako co si budem povídat, myslím, že jim se s tím vztekem žije líp než nám, co se snažíme nějak pomoct a situace nás trápí.
continuity no, ja to snad ani nejdu kontrolovat![]()
andulka01 Kde se vzalo to, že berou jen nový oblečení. Tady u nás to taky někdo zmínil, ale mám teda opačnou zkušenost i kamarádka v Brně říkala, že ve Vesně berou všechno v dobrým stavu. Ten dobrej stav je tam dost důležitej, protože tam někteří nosili hrozný hadry plný molů.
Kan to je evergreen všech charit. Do Klokánku lidi nosí děravé hadry, rozbité kočáry a poškozené hračky, protože přece ta děcka tam mají být vděčná za flanelku po dědovi. Když měli Vánoční strom přání, lidi si stěžovali, že přání typu "tenisky velikosti 36" jsou nekonkrétní, takže příští rok byly dopisy Ježíškovi úplně konkrétní, např. Superstary bílo-zlaté, velikost 36" a bylo kolem toho haló, jak jsou děcka z Klokana rozcapená, když chtějí Adidasy. Protože děti, které mají rodiče v kriminálu nebo na hřbitově, si pochopitelně můžou dovolit přát jen sešlapané prestižky. ![]()
Jak tu tak čtu vaše různá rozčarování z názorů manikérek, pedikérek nebo FB přátel, tak přidám taky jedno svoje.
I když pro mě asi ne příliš překvapující, protože mladší sestra je bytostná antivaxerka (nejen covidová), zastánkyně všemožných konspirací, pravidelná příjemkyně klystýru jako zásadního detoxikačního rituálu. Podle všech indícií jsem tak trochu tušila, že bude i pro-putinovská kráva, jen jsem se furt vyhýbala komunikaci s ní. Tu komunikaci si včera za mě odbyla mamka a dnes mi ji zhrzeně potvrdila. Je přesvědčená, že jí kdysi v porodnici zaměnili její druhorozenou dceru za nějaké monstrum...
No, pokud by došlo k bezprostřední konfrontaci mezi mnou a sestrou, tak prosím - ženský, v tý vazbě mě určitě potěší každý balíček! Zvlášť, když se vám tam povede propašovat pár vzorků povedených vůní! ![]()
continuity hele ja jsem v klidu. Bo jsem ho koupila detem a ty ho nechteji, parkrat jsem si ho dala ja a pak upadl v zapomeni. My vsichni mame tablety radsi i ty deti. Radsi sezerou velkou tabletu nez by si daly lzici sirupu. A jine doma nemame.
V lednici drzim to, na co me upozorni v lekarne. Neco do usi a oci obcas. Nejake antibioticke sirupy
Kan Pinot Noir šatník co organizuje Nora Fridrichová měl na fb, že spodní prádlo prosí nové, že nikdo nechce nosit už nošené (no jasně, že nechce, taky bych nechtěla). Stejně tak nevím, proč by dítě z dětského domova mělo nosit obnošené boty. U oblečení mi to nevadí, a kamarádkami točíme dětské oblečení, chodím občas do sekáče a tak. Jen to musí být v pořádku.
Mě ty stížnosti, jak jsou Ukrajinci, kteří nechtějí do sklepa bez topení, rozmazlení, už se*ou. Kdo by tam asi chtěl?
andulka01
Já mám pocit, že některým lidem ten svět fakt končí u domovních dveří.
Tak tohle je nejlíp napsáno. No přesně tak. A kolikrát se tak nejvíc roztahují ti, co se nemají zrovna špatně a co si ten start do života i třeba ulehčili nějakým zděděným bytem či jinou pro ně samozřejmostí.
Pinot Noir No taky dobrý.
prďola Neboj, napiš mi včas kde budes. My ti s dětma namalujeme obrázky. Mně se takhle začíná odkopavat jedna kamarádka, já se jí budu vyhybat, tohle nedám. Podle mě to antivaxeri už totiž mají nějaké vazby na ty divnoweby a prostě už jsou chycený a lapá je to dál a dál. Ona taky sdílí kydy nějakýho člověka co to prostě nemá ničím podložený, ale některym lidem staci to, že se to ,,někde píše,,. Já jsem vlastně ráda, že nikdy z rodiny takhle debilni není, to je velká úleva všeho.
Sweet Potato No tak to je od tebe hezké, určitě se budou cítit líp, když si jakžtakž pokecate;-)
Karja Díky předem! ![]()
![]()
To je přesně ono - vazby na divnoweby! K tomu to sdílené tajemno a informace, které nikdo jiný nemá. Děs je to!
...a navíc v rodině. I její děti naprosto nechápou, kde nabrala tento směr.
prďola Volej o pomoc, půjdu "sedět" s tebou
Na obranu některých antiwaxerů, jež dobře znám, ale musím říct, že jsou úplně normální
Takže bych řekla, že postoje "těch druhých" s tím nesouvisí![]()
Přiznám se, že azbuku i ruštinu jsem již zapomněla.
Proruské názory kolem sebe neslýchám, ale samozřejmě se nevyhnu čtení podivných názorů pod vybranými články. Celkově se mi zdá, že lidé jsou většinou poměrně vstřícní a snaží se pomáhat, tedy většina.
Ale, co mě napadá jako zásadní problém, kde ti všichni uprchlíci budou bydlet? Přijde mi to dost neřešitelné. Nakrmit je a ošatit není tak složité. Ale bydlení? Bytů je málo už teď (a na extra zlepšení to nevypadá) a když jsou, tak za ne zrovna lidové ceny. Není mi jasné, jak se bude řešit tato otázka. Máte nějakou odpověď? Jsem jen zvědavá na další názory
. Aktuální provizorní ubytování zřejmě není konečným řešením.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my