Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:21
Reakce na Candance:

Sweet Potatoja se prave trochu pohadala pred poliklinikou. Nejaka pani prodavala magnety pro onkologicke pacienty a nejaky pan ji zacal prizvukovat, ze oni/my nic nedostanou, jen Ukrajinci. A ze u nich na vesnici nejaci jsou a shaneli se po restauraci. Tak jsem ji odsekla, ze urcite utikali z UA, aby mohli chodit v prdeli sveta do hospody na smazak. No pustili se do me.

​Navíc oni se po těch hospodách sháněj, aby v nich pracovali.

To ale takovýho debila nenapadne...

Teď jsem zrovna tahala rozumy z naší ukrajinský sanitářky - jestli jí někdo přijel a jestli něco nepotřebujou. Jo, přijela jí sestra s dětma, našla si pronájem jednoho pokoje a ihned taky job: meje v hospodě nádobí.

Bych chtěla vidět ty idiotský čecháčky, kdyby museli najednou zdrhnout do ciziny, jak rychle by se tam etablovali.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:23
Reakce na Turduspilaris:

Candance já to mám denně v práci. Šéf byl vždycky debil  (babišista, zemanista, antivaxer, homofob, šovinista), ale co předvádí teď, to je děs. Furt nádává, že jsou Ukrajinci fašisti (řve u toho, jak blázen), sdílí různá videa, šiří proruské řetězové maily (používá firemní mail), chválí Putina. Každý den chodím do práce se sevřeným žaludkem. 

​Tvl. Tak buď tě tam královsky platěj nebo je tvoje práce ohromně zábavná, jinak si nedokážu představit jak tam vydržíš

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:25

domenica Jo, z Dukelských hrdinů přes Milady Horákové do ulice Ukrajinských hrdinů.

Geniální.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:32

Dnes v noci nad ránem se podařil ukrajinským raketovým silám husarský kousek, kdy v obsazeném přístavu Berďjansk rozbili ruskou výsadkovou flotilu. Pomocí taktické rakety Točka-U (se zapojením dronu Bayraktar TB2) byly zničeny tři vojenské lodi, ztráty na živé síle dosáhly přibližně 400 lidí. Došlo ke zničení tankové výsadkové lodi Orsk (Projekt 1171) a palba byla vedena rovněž na Saratov, stejné třídy. Poškozeny byly rovněž velké výsadkové lodi VDK Kunikov a Novočerkask, obě třídy Ropucha (Projekt 775), které se pokusily zachránit útěkem. I ty však utrpěly nemalé škody a jedna z Ropuch se točí v kruhu, osádka tedy ztratila nad hořící lodí kontrolu. Pro ruské síly na Jihu Ukrajiny jde o citelnou ztrátu i z toho důvodu, že v přístavu právě probíhala vykládka převážené techniky a materiálu. Vedle hořícího Orsku jsou tak viditelné požáry skladů paliva a výbuchy munice.

Potopení ruské výsadkové lodi Orsk okomentovala už i okupační správa Berďansku. Podle ní "Zelenského teroristé zákeřně zaútočili na humanitární loď, která vezla jídlo, přikrývky, osiva a pohonné hmoty obyvatelům osvobozených území".

Tady pomůže, jakmile jakejkoliv rusák otevře hubu, jedině okamžitě urazit hlavu lopatou. Člověk se tak aspoň nedozví žádný lži.

Offline Turduspilaris
58 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:32

barbucha No, dřív jsem si říkala, že je prostě debil, teď už to nedávám. Normálně mi z něho cuká v oku. Práci už hledám, zatím to není žádná sláva. 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:32

Turduspilaris 

Se nedivím. Musí to bejt strašný.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:38
Reakce na barbucha:

"According to Putin the special military operation is really a conflict btw Russia and NATO about World dominance. Whats the situation now?" "Russia has lost 15000 troops, 6 generals, 500 tanks, 3 ships, 100 planes and 1000 trucks. NATO hasn't arrived yet."

Hned jsem to poslala muži. To mu zvedne náladu. 

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:46

barbucha A bylo by skvělý, kdyby se rusáci umlátili sami bez NATO a nevzali s sebou půlku Ukrajiny. 

Offline notna
9384 příspěvků moje polička 25. března 2022 14:42

barbucha NATO hasn't arrived yet."

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. března 2022 14:50
Reakce na barbucha:

"According to Putin the special military operation is really a conflict btw Russia and NATO about World dominance. Whats the situation now?" "Russia has lost 15000 troops, 6 generals, 500 tanks, 3 ships, 100 planes and 1000 trucks. NATO hasn't arrived yet."

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. března 2022 14:51
Reakce na Turduspilaris:

Práci už hledám, zatím to není žádná sláva. 

​Držím pěsti, to musí být strašný magor. Bych nemohla poslouchat, asi bych mu ublížila.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. března 2022 15:36

Chvilku jsem přemýšlela jestli mi jich není líto, ale ne, bohužel není. Líto je mi Ukrajinců.

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 25. března 2022 15:55

Světlana Witowská@SvetlanaWit·8 hVálečné zločiny na Ukrajině musí přestat, shodli se lídři zemí EU. Pohrozili Rusku dalšími sankcemi. Nevím jak vy, ale já myslím, že samo to zlo nepřestane. Koukáme na něj už měsíc.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 25. března 2022 18:22

Narazila jsem na Putinou parodický účet. Celkem nic moc, ale toto se mu povedlo:

Shoigu gonna have to change his name to Shoigone.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 25. března 2022 21:08

Sweet Potato no asi takto.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 25. března 2022 21:20

Takový protinávrh k tomu  nevyhnutelně potřebnému ruskému plynu.

https://www.respekt.cz/rozhovor/prvni-zima-bez-ruskeho-plynu-bylo-by-to-drahe-a-logisticky-narocne-ale-zvladli-bychom-to

Mezinárodně se znemožňujeme, pokud říkáme, že se v žádném případě bez ruského plynu neobejdeme. Co uděláme, pokud by Putin teoreticky prohlásil: Buď přijmete mou loutkovou vládu nad Ukrajinou, nebo vám vypneme plyn? Řekneme prezidentu Zelenskému, že na takový návrh musíme přistoupit, nebo se nám zhroutí ekonomika? Bylo by samozřejmě hrozné, pokud bychom byli takto vydíratelní - a to, myslím, nejsme. 

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 25. března 2022 22:56

continuity Ale stejně to musí být hrozny pocit, když jis pizzu a fotí té třeba 12 lidí:-D nebo jestli řekl ,,chlapi,teď si už kousnu už mě nefotte,,....:-D Ale přesně na tenhle kontrast jsem si vzpomněla jak jsem viděla ten článek, ale spíš se mi vybavil Putin v kostce na stadionem. 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 25. března 2022 23:29