Aktuální česká politická situace

andulka01 ještě by někdo mohl udělat to video. ![]()
continuity Nebo jak se směje ten Španěl, el Risitas.
Puťka asi dneska nebude mít nejlepší den...
Moskva, zásah, potopeno a odpálená rusácká kolona na mostě u Izjumu. Jen tak dál.
A něco k dnešní dobré zprávě:

andulka01 ty obrazky tak nejak osvetlujou, proc rusaci kradou ukrajinske pracky a trenky. toho ditete v tom shnilym byte mi je moc lito...
razorblade andulka01 to osvětluje tak nějak lecos. Jedna věc je byt chudej, zcela jiná je bydlet v chlévě. Udržovat bydlení, aby mi připadne nespadlo na hlavu a nemít na ulici bahniště po kolena se tak nějak tady traduje už od středověku.
razorblade continuity Ten marast je v nich hluboce zakořeněn. Kdyby si udržovali tu zemi a své statky v pořádku, než aby pomstychtivě trhali z cizího. Prostě nechápu...
andulka01 A Šojgu má další infarkt.
Jako fakt ho to překvapilo? Oni poruší každou dohodu, pošlou půlku světa do krize a diví se, že s nima nechce nikdo jednat o zárukách bezpečnosti? Rjabkov si postěžoval, že USA „pod záminkou událostí na Ukrajině“ odmítly další jednání s Ruskem o případné nové dohodě či nových dohodách ohledně strategické stability a o zárukách bezpečnosti.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/709709/babis-pripousti-kandidaturu-na-prezidenta-a-slova-o-plastice-vicek-diete-i-nove-ochrance.html
Jediný byl na slovensko-ukrajinské hranici. Fialu akorát vzal Morawecki do vlaku. ![]()
andulka01 pripomnelo mi to 15 let starou historku z Egypta. V tamni lekarne jsme celili tradicni otazce, kterejma mistni otravujou vsechny turist: where are you from? Z Ceska... A pan lekarnik si jen zasnene povzdychl: jo, videl jsem v tv dokument o Praze. Mate to tam hezky, takovy clean and tidy. A podival se skrze okno na ten humus na ulici, kde se valely odpadky, kusy palem a dalsi bordel, kterej tam bejt nemusel. Ja mu tehdy drze rekla, ze kdyz by si na ulicich uklizeli a nebo pokud mozno tam ten bordel vubec nepohazovali, tak by to taky meli clean and tidy. Urazil se. Takze nejen rusaci.![]()
continuity Tak strasny bordel meli i v Armenii, Gruzii. Rozbahnene cesty, ty budovy zchatrale. (stejne zrovna tam je to az krasne
). Ale ...vsude krome Ruska lidi neco pestovali, chovali. V Gruzii maji volne treba prasata, kozy, kravy a na kazde zahrade plodiny. V Rusku casto jen ten strasny bordel a jako vrchol treba velka pneumatika s par kytkami. Az na par vyjimek. A taky chapu, ze podminky k pestovani tam nejsou idealni, ale to jinde taky ne.
Sweet Potato Jako fakt?
andulka01 Prý fakt.
Zelensky na telefonu: "Dé čtyři!"
Putin: "Jdi do hajzlu, já už tohle nechci hrát!"![]()
![]()
![]()
Mně by zajímalo, jak se po tom tankodromu jezdí 60? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my