barbucha Já jsem tu nahrávku ani nedoposlechla, protože je to fakt k zbliti. A ta učitelska dikce k tomu....to je taková hrůza!
Aktuální česká politická situace

barbucha Já jsem tu nahrávku ani nedoposlechla, protože je to fakt k zbliti. A ta učitelska dikce k tomu....to je taková hrůza!
Že jo. Jak jim to přesvědčivě vykládá
Ještě že ta mladá generace neni tak blbá.
Ti dva odulí strejci na sebe tak nějak zbyli
...škoda, že oproti Rose a Jackovi se na Moskvě neplavili.
Dobrá svině. Doufám, že ji nikde nevemou ani jako uklízečku.
Řekla bych, že takovou hnusnou masařku nedá moc práce zverbovat. Tihleti frustráti jsou snadná kořist.
Jako uklízečka, ať si klidně maká, ať dělá cokoliv jiného, ale souhlas, takový člověk nemá ve výuce a práci s dětmi a lidmi vůbec co dělat.
Dětem teda palec nahoru.
Doufám, že teď vyrazí i ty ostatní. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ucitel-dejepisu-ruska-agrese-na-ukrajine/r~e879056cb4d911ec8b18ac1f6b220ee8/
Ruští námořníci na křižníku Moskva pozorující hvězdy:
- Kámo, támhle vidím Neptun!
- No to já taky... ale jak to, že je tam dvakrát?
jerry tak Volný je taky učitel...
Doufám, že teď vyrazí i ty ostatní. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ucitel-dejepisu-ruska-agrese-na-ukrajine/r~e879056cb4d911ec8b18ac1f6b220ee8/
Zasloužili by si ten vyhazov... ale pokud ty nesmysly kvákaj jen na shromážděních těch mentálů, tak bych je nejdřív pohnala před soud (paragrafy máme), a vyrazila bych je až pak. Ta učitelka byla akutní případ... a snad i odstrašující. Možná si teď ti ostatní i daj pozor - mezi těma charakterama bych nějakou neohroženou zásadovost nehledala ![]()
Volný je samostatná kategorie - on sice vystudoval, naštěstí dlouho neučil, a pak už jen podnikal (a dělal ostudu).
Přesně tak. Ne, že by si to nezasloužili, ale pokud to nešíří přímo ve třídě před dětmi jako ta hloupá megera, je to na soudech.
jerry tak Volný je taky učitel...
a s. Ondracek pred angazma ve snemovne taky ucil...
Ja nechapu, ze Volny jeste nesedi nebo minimalne neni obvinen

Ruští námořníci na křižníku Moskva pozorující hvězdy:
- Kámo, támhle vidím Neptun!
- No to já taky... ale jak to, že je tam dvakrát?
![]()
Jezis a jak mi slo na nervy za covidovy doby, jak vlada musela hned kazdy hnuti mysli ventilovat. No, zlaty to bylo!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my