A to já bych chtěla tak nadstandardně hodný děti, jako je Jiná Realita. Strašlivá představa pro mě je, že bych se někdy chovala jako její matka. Doufám, že mě toho osud ušetří.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
No, matka JR je co si pamatuju mnohem mladší než např. já, určitě jí ještě není ani 60, prostě paní v produktivním věku. Já když tady někdy čtu, tak děkuju Bohu za své nadstandartně hodné děti.
Představa, že by se takhle o mně vyjadřovalo vlastní dítě, je strašlivá. Některé děti bych taky nechtěla.
To je dost mimozni post, smazla bych ho byt tebou...
Radis smazani a proto ten post citujes...? ![]()
jj takovej odkaz na MP![]()
A nezavislost Kosova kedy?
Vyjimecne s tebou souhlasim, ze Srbsko bylo oproti ostatnim ex Jugo statum hrozne znevyhodneno, dodnes berou Madeleine Albright jako velky zlo, asi i chapu
Zas neprehanej!
Vole![]()
Nemůžeš za nic, co ti předhazuje tvá matka. A nemusíš si všechno nechat líbit jenom proto, že jsi její dcera.
A řeči Silvie vypusť taktéž. Kdyby nikoho neurážela, nebyla by to ona. Tahá sem móresy z MP, na které není nikdo zvědavý.
Drž se. ![]()
To zní otřesně. Ale opravdu si nic z těch řečí neberte osobně. Myslím, že by si za daných podmínek vždy něco našla. Manžílek by nebyl podle jejích představ, dítě by moc ječelo, nebo bylo uťápnuté ... Navíc, co je tohle za blbost, obviňovat okolí za své neduhy. Ale jo, vím, že se tak děje. Držte se a nedejte se
.
Tak to je..

..an neni se čeho bát![]()
https://www.facebook.com/stepan.rob/videos/10210847811260482/
![]()
Pan Hlavenka příliš předpokládá, že Zeman nebude prezidentem. Asi jsem pesimista, ale já bych si tak jistá nebyla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí