Muhehe, vše odpuštěno
(no skoro)
Tohle je ale ještě lepší! ![]()
Jen škoda, že Extra nikdo nečte... chtělo by to viditelnější médium.
Muhehe, vše odpuštěno
(no skoro)
Tohle je ale ještě lepší! ![]()
Jen škoda, že Extra nikdo nečte... chtělo by to viditelnější médium.
No vidiš, jak ho člověk pozná, nedá se nemilovat![]()
Extra už neni co bejvalo, už tam nešéfredaktoruje a upadlo to záhy.
No. Takže má ten debil v tomto prípade úplnú pravdu.
(Ale tak ja mám so sociálkou samé dobré skúsenosti, takže ja by som to hlásila určite).
doufám, že je to hoax a škaredá pomluva, jinak ti němci opravdu nejsou normální národ.
Edit: radsi nic, nemam chut zas prihazovat do debaty o senzacnich zpravach v ceskym tisku, kde zas nekdo objevil ameriku citovanim z Die Welt.
![]()
Ja na tom nevidim nic zvlastniho, jako kdyby to nekde bylo jinak, navic iDnes obvykle bavi;-)
fakt berou na vsechny policejni skoly negramotny? tjo napsat to ja tak me rozcupujes za skarohlidstvi;-)
To tam nepisou, ale zrejme si z toho ma ctenar vytvorit podobnou bulvarni zkratku
ahaa![]()
Neřekla bych, že přímo namíchlo, spíše jde o blbý dotaz.
Místo činu Ikea: Vyrazila jsem s kamarádku a s jejím dítětem do tohoto nákupního ráje
a znáte to, procházení všech oddělení unaví, její dítě hladové, tedy jasnou volbou byla místní restaurace. Když pominu, že mě docela mile překvapil nabízený sortiment, tak o to hůře jsem snášela následující obraz. Jídelní stůl, dvě matky a dvě děti. Jedno cca 3 roky, druhé kojenec/batole (?), prostě mimino, kteréžto se z mně neznámých důvodů ocitlo na stole a nebylo sundáno, ba naopak. Matka jej nechala lézt po stolní desce (mělo i bačkůrky) a ještě jim to oběma přišlo zábavné
. Na stole tedy probíhalo veselé plazení a já jsem od toho obrazu nemohla odtrhnout oči. Prosím pěkně, je tohle v baby friendly restauracích normální?
Kvituji s povděkem, že nedošlo na výměnu plen
.
Vím, že v "dětské" restauraci jsem byla vetřelcem já, tudíž si nestěžuji, jen jsem udivena. A doufám, že v normální restauraci by si to dotyčná matka nedovolila.
V USA ve "family friendly" restauracich klidne
Priznam se, ze ac jinak nejsem zadny priznivec deti chovajicich se na verejnosti jako na pastve, u miminka/batolete by mi to jinak zvlast nevadilo. At si leze; stul se stejne potom musi uklidit a utrit.
Ale v "normalni restauraci by mi to taky prislo uz pres caru.
No nevím, neviděla jsem tam nikoho pobíhat s hadrem. ![]()
Tady u nas je to bezne. Mozna proto me to nijak zvlast nepoburuje...
Jak jsem psala, byla jsem hostem v "jejich" prostředí ..., takže o.k., normálně bych tam asi nešla. Jen mě to trochu udivilo.
Přísahám, že po té, co konkrétní strávníci odešli, tak nikdo s hadrem nepřibehl. Jen byl stůl znovu obsazen. ![]()
Jinak mám Ikeu ráda, ale do této doby jsem ještě nikdy nebyla v místní restauraci. Asi jsem nikdy nebyla tak hladová
.
V samoobslužné restauraci v Ikee se stůl zcela jistě po každem hostovi neuklízí.
whiskas Asi bychom si měly radši zvykat.
No jo no... Kdybych byla nekde, kde se neutiraji stoly, tak bych take nebyla nadsena, to je jasny...
tak děti (ani kočky aj. zvěř:-) po stolech lozit nenechávám, ale dnes jsem měla jiný zajímavý zážitek. byla jsem na třídních schůzkách. neže by mě to vyloženě namíchlo, spíš překvapilo. první schůzka v prvním ročníku střední školy. ambiciozní rodiče, převážně teda tatínkové, dotčení že dětem se oproti základce zhoršil prospěch. hromada stížností na učitelku, která "si myslí že může po synovi chtít aby dělal co ona chce!" jsem se nevěřícně rozhlížela kdo se první začne smát a oni přikyvovali:-O pak se ukázalo že synek už si byl i stěžovat u ředitele. a tatínek je z oboru, takže ví moc dobře, že "tohle jsou předpotopní metody". druhý se rozhořčoval, že dítko laplo kouli spolu se sousedem, protože odevzdali úplně identické písemky. když se i další přispěvatel ptal, co míní třídní dělat s tím prospěchem, který se všem tak povážlivě zhoršil (tónem "tak s tím pančelko něco udělejte!") konečně vstal rodič vzadu a prohlásil, že to asi bude kus od kusu, jelikož jeho dítě si prospěch výrazně zlepšilo - přešlo totiž z osmiletého gymnázia. to už jsem sotva zadržovala smích, zbytek třídy se nafoukl a třídní mohla pokračovat info o lyžáku apod. tyyyjo teda...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.