Ta mu hrozne chtela dat, dle Delniku bulvaru;-) Tahle luza to holt neukaucuje, jako vsechno ostatni, hrozny to vseobecny volebni..
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Já myslím, že nemá. Popotahovat rodiče za jejich světonázor, jakkoli je hloupý, a navrhovat, aby jim odebrali dítě, jenom kvůli tomu že sdílejí jiné (jakkoli blbé) ideály, je mimořádně hloupé.
Oni dítě nezanedbávají, netýrají, neubližují mu. Jenom z nej vychovávají stejného hlupáka, jako jsou oni sami. A i hlupák má právo na život.
Jak nám kdysi řekla jedna skvělá psycholožka: Každý rodič má právo (bohužel) zmrvit si své dítě sám. Tedy i vychovat z něj stejného idiota, jako je on sám. Nikdo, natož Novotný, nemůže rozhodovat o výchově cizího dítěte. Pokud se tedy dítěti neděje skutečná, trestní, újma.
Tyhle jeho útoky jsou opravdu mimořádně chucpe. I když je vede proti fanouškům Ortelu. ![]()
Ale jo, to tak je, jenom je proste blbe receno “obcansky aktivni”....i takovych bezskrupuloznich je dle meho treba
Souhlasím s Dadoo . Počkej, až tě Pafka bezskrupulózně a občansky uvědoměle udá, že špatně pečuješ vo psa!
Nemá šanci, to spíš udat psa, že mě vykořisťuje![]()
Za to ho nikdo udat nemůže, to je buldočků životní náplň a poslání!
No někdy bych ho svinskym krokem hnala teda, to si snad mohu dovolit poznamenat![]()
Ale jen potichu a veeelmi opatrně - Pafka je ve střehu! ![]()
Ale hele, už to začíná fungovat ten občanský aktivismus![]()
http://g.cz/ortelata-rodinka-milujici-xenofobniho-zpevaka-hnidka-zaluje-novinare-pavla-novotneho/
prej "nechteli bejt na fotkach ani pred kamerou..." ale na youtube to klidne daj ![]()
Paka no![]()
No nemyslim netroufnou, ale Pitomio už to jednou u soudu prohrál, Miloš se radši nesoudí...
Hele tahle pakáž si posměch zaslouží, mně by to stálo i za těch 100 litrů co žádaj
Tak ale Novotný nežaluje ani Pitomia ani Zemana, ani nechce zachránit jejich nebohé děti... a přitom to jsou ti, kteří umožňují (podporují) existenci Ortelu i názory jejich fanoušků.
Ani jsem si nevšimla, jestli se někdy výše zmíněné gentlemany odvážil nazvat výrazivem, které používá pro rodiče toho mladistvého nezvedence. Nebo se pletu?
To se pleteš![]()
Zákon č. 140/1961 Sb., trestní zákon, halva šestá, trestné činy proti rodině a mládeži, par. 217 Ohrožování mravní výchovy mládeže
Ale ne. 40/2009 Sb.
To se pleteš![]()
Ukaž!
Na první dobrou vyhozený googlem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí