Taky se obávám, že v tom může být problém, nebudu ho tady pohřbívat jako kolegyně, v tom jsem asi příliš bohabojná...no prostě mam u něj pocit, že je jako pan Burns, má všechny smrtelný nemoci co jsou a ty se vzájemně držej v šachu![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
to je trefný.... bohužel
tak já byla očitým svědkem toho jak dlouho se dá prakticky mrtvý člověk udržovat v chodu... tudíž se nesměju teda:-(
Já s tím Hlavenkou celkem souhlasím. V situaci, kdy Babiš zjevně sám nic nepustí/neodejde (aby jeho osoba nebyla tou brzdou pro spolupráci), nezbyde nic jinýho než ho nechat předvést, co dokáže. Ale důležitý je to "nechat", t.j. bez podpory ostatních stran.
Co se Zemana - jeho zdraví - týče, tak jednak má k dispozici to nejlepší, co je k mání... a navíc jeho okolí je schopný ho tam držet i ve vegetativním stavu. Jde jim celkem o dost...
budeme ho živit několik desítek let, nebo nedejbože za dvacet let vyjde z vězení a bude se procházet po slunci, které upřel vlastní dceři, a možná ho někde potká syn, kterého podříznul. to je nepředstavitelné. proč takovým odpadům zůstávají lidská práva. nejsou to lidé. jen mají takovou fyzickou formu, ale to má víceméně i šimpanz.
chudák ta matka. neumím si takový nález vůbec představit.
A jak by sis to s jejich lidskymi pravy teda predstavovala?
Já ho živit doufám nebudu, nicméně co jinýho s ním než ho zavřít bych nechtěla řešit.
To mně víc vadí, že veřejnoprávní televize kterou živim vartuje od rána v Ruzyni a čeká na Marka Dalíka, jako proč???!
jak vybírali domy, do kterých nastěhovali takové příjemné sousedy?
Hrozné...
Šiřitelé hanlivých vzkazů tvrdí, že se snažili vyvolat diskusi o multikulturalismu.
No spíš tím ukazují, že "odpůrci multikulturalismu" jsou hnusná hovada.
Já vim, že vás to asi už nebaví, ale já musim![]()
![]()
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=324062628058606&set=p.324062628058606&type=3&theater

Neznám vtipnějšího chlapa![]()
Nadávat do debilů kdekomu umí každej debil. Nějak mi to bránicí nehnulo, ta tvoje veselá kopa.
Hele zene to ad absurdum, ale nema pravdu?
Tak jak už z předchozích diskusí na toto téma vyplývá, já mu za pravdu nedávám
Netvrdím že ti rodiče jsou zrovna nějaká reprezentace a giganti intelektu, ale moh by se aspoň držet těch svejch VIP a nebrat si furt na paškál jednu nebohou běžnou rodinu. Ty jeho udání nejsou ani směšný. Že by mu ten taťka taky něco proved? Nedal mu jako Kristelová? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí