Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 20:33

Koukám, že se to od dob mýho mládí dost změnilo..kdŽ se mi zhoršil prospěch (po přestupu na gympl) dostala sem čočku já, ne úča..

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 20:38
Reakce na Ounz:

no, žejo?!

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 20:48

No mné to přijde désný. Za děti sou zodpovědný ty rodiče ne? Učitel učí a vysvetluje, ale do palice si to musí dostat ten fagan sám..

49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 20:55
Reakce na Ounz:

já jsem se z toho ještě úplně nevzpamatovala. ale právě přemýšlím jak to dítěti vysvětlit, aby nenabylo z móresů spolužáků dojem že by snad byl na vině učitel nebo tak něco. i když v životě nic takovýho doma neslyšel tak ten vliv vrstevníků v tomhle věku je samozřejmě silnej. tak aby nezískal dojem že na to může dlabat, protože když si jak píšeš fagani budou dostatečně stěžovat, tak úču někdo srovná... no děsivý, jo.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 20:57

No. Sem ráda, že nejsem puberťák teď.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:15

Nás schůzky teprve čekají, ale já čekám něco podobného.  U každé známky totiž vidím průměr třídy. Syn není žádný génius, ale průměr třídy je značně horší. U nás je to teda taky zlepšení...a to dost rapidní až neskutečný. Když ale občas slyším, co se v té třídě děje a nebo čtu poznámky učitelů k třídě, tak jsem fakt zvědavá. Taky prvák na střední, ostatní rodiče uvidím poprvé 

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:20
Reakce na whiskas:

Hm, tak to já jsem dítě, které ještě nelezlo, jen na čtyřech "pérovalo", v hospodě na stůl dala. Chvíli koukalo kolem, smálo se na spolusedící, zatímco v kočárku by řvalo. A v klidu jsem si dopila pití. Přemýšlím, co by tam závadného mohlo provést, že by to musel řešit někdo od vedlejšího stolu? 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:32
Reakce na Pinot Noir:

obecně - hygiena, nikdy nemůžeš vědět, kde se dítě plazilo předtím...  přiznávám, že mně by to teda taky vadilo.

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:34
Reakce na Pinot Noir:

No, aniž bych byla velkým příznivcem dětí (a jiných zvířat) na ausgerechnet jídelním stole...  zas celkem chápu, že v tomhle počasí fláknout haranta na zem znamená, že bude vmžiku jak dobytek (a ještě nastydne). Navíc pérováním a jinejma vopičkama se aspoň zabaví a neječí - což by jistě okolí taky zvlášť nenadchlo.

nolita 

Předpokládám, že dítko vyndali z kočárku, tj. naprosto čisté 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:40
Reakce na barbucha:

no to já předpoklládám, že třeba z pískoviště do restaurace se baby dovezlo v kočáře ... asi to nebyl případ té ikei, ale nikdy nevíš, ale psala jsem obecně... prostě nemůžu vědět, že si dítě ještě před chvílí nehrálo na písku nebo nebatolilo někde v parku ... 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:43

Žiši...já teda nemám ráda děti (kromě těch pokrevně spřízněných), ale tyhle kecy kolem oblečenýho dítěte na stole... to je fakt moc  Čím by asi tak závadným mohlo před tím prolézt? Ten hadr, kterým se stíraj stoly ve fast foodech, bude milionkrát závadnější.

49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:45
Reakce na ice:

tak hlavně na ten stůl sahají ty matky, který předtím sáhly na dítě!

jsem dokonce chvíli, magor, přemýšlela nad tím, jestli jsem si někdy v životě na stůl - jako na holý stůl/ubrus položila něco, co dávám do pusy. a zcela jistě ne.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:49

Doporucuju Mlyn Danemark, tam je cisto

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:50

jo a všechny ty bakterie z mimina a z matky infikovaný miminem, který bylo na písku, hned utíkaj po stole přes tác na talíř s žůžobájo masovejma kuličkama z mrazáku ponořenýma do omáčky z prášku a bůhví čim můžou nakazit nějakou parfumačku jako! 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:51

já jsem se z toho ještě úplně nevzpamatovala. ale právě přemýšlím jak to dítěti vysvětlit, aby nenabylo z móresů spolužáků dojem že by snad byl na vině učitel nebo tak něco. i když v životě nic takovýho doma neslyšel tak ten vliv vrstevníků v tomhle věku je samozřejmě silnej. tak aby nezískal dojem že na to může dlabat, protože když si jak píšeš fagani budou dostatečně stěžovat, tak úču někdo srovná... no děsivý, jo.

Tyhlety móresy... nejen při pohledu na výsledky voleb si začínám myslet, že je s tímhle národem něco špatně. Moje vnučka, zde známá co zřítelnice oka mého  chodí na základku... když se dožaduju zpráv kterak si vede ve škole, nikdy se nic nedozvím a už jsem to vzdala. Protože jsem zjistila, jak tam probíhají ty schůzky - konají se jednou za rok, a to ve formě dialogu kantora se školákem, přičemž oba vysloví své připomínky, návrhy a očekávání, jak případně zlepšit tu práci žáčka, tu práci učitele. Oba na stejné úrovni, jako rovnocenní partneři. Rodič do toho v podstatě nemá co kecat, sedí a poslouchá - však jeho se to netýká.

Nedokážu si představit, jak by to probíhalo - a jakým masakrem skončilo - u nás  

Přitom tamní haranti vůbec nemají problém s chováním, naopak se mi zdají mnohem slušnější a rozhodně mnohem a mnohem disciplinovanější... a číst a psát atd. se naučej taky 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:53
Reakce na nolita:

Tak harant, kterej dokáže fungovat na pískovišti, t.j. postavit se, přece už se nebude plazit po stole? Ani by se tam nevešel...

Online tina
6324 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:53
Reakce na ice:

49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:54
Reakce na ice:

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:55
Reakce na nolita:

Myslím, že lezoucí děcko na pískovišti (a vlastně ani nikde venku na zemi) nebývá, protože takové všechno cpe do pusy a není v lidských silách ho uhlídat, aby to nedělalo. Ale uznávám, že jako bezdětná jsem to netušila, a taky by mě možná napadlo, že předtím se válelo bůhví kde.

49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:55
Reakce na barbucha:

tak pokud se něco naučí je mi to fuk. u nás to spíš spěje k tomu, že proleze a dostane nějaký lejstro aniž by na něm ulpělo jakýkoliv vzdělání. a to já pro svý děti nechci.