Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:57
Reakce na Pinot Noir:

aha, to mě vůbec nenapadlo. to bude asi tím, že já měla ta děcka dřív, než mě kdy napadlo přemýšlet kde nějaký leze:D že si někdo může myslet že ty lezoucí sou špinavý:-)))

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:59

Hihi, no fakt nevím, co jsem si dřív myslela, jestli zrovna tohle, ale možné to klidně je. Už je to strašně dávno, nepamatuji si to 

Offline whiskas
21115 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:59
Reakce na barbucha:

"Harant" přijel v kočáru a dle mého tam mohl i zůstat. 

49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:00
Reakce na Pinot Noir:

Offline whiskas
21115 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:02
Reakce na Pinot Noir:

To jako vážně? A ve standardní restauraci? Ne, nepřijde mi to běžné, aby se po stole plazilo dítě, opravdu na tom nevidím nic hygienického. Navíc, i ty jejich plíny nemusí být všeho  těsné. 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:05
Reakce na whiskas:

Ony jsou vubec deti dost nehygienicke, radeji je nemit, fuj..

49396 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:05

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:06
Reakce na whiskas:

No tak to o těch plínách nebudu ani komentovat, ale k té standardní restauraci - nemluvím samozřejmě o Alcronu, ale o vesnické hospodě (tj. o úrovni podobné té IKEA jídelně).

Offline whiskas
21115 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:06

Já prostě nechápu, proč by se na stole, kam patří jídlo, skleničky atp., mělo pokládat dítě, nebo cokoli jiného živého. Ale, už jsem to psala, v těchto restauracích si dělejte co chcete, ale ostatní restaurace prosím ušetřete, zvláště, pokud vám to tedy přijde normální. 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:06
Reakce na whiskas:

"Harant" přijel v kočáru a dle mého tam mohl i zůstat. 

To nepochybně mohl, a jistě by svoji spokojenost s uvězněním a jednotvárným výhledem a (půlhodinovou) nemožností pohybu dal i patřičně najevo. 

Co se mě týče, při konzumaci volím radši plazivce na stole/pod stolem/na zdi  (kterého ještě nemusím hlídat a zachraňovat ) než setrvalý jekot 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:07
Reakce na barbucha:

..... dialogu kantora se školákem, přičemž oba vysloví své připomínky, návrhy a očekávání, jak případně zlepšit tu práci žáčka, tu práci učitele. Oba na stejné úrovni, jako rovnocenní partneři. Rodič do toho v podstatě nemá co kecat, sedí a poslouchá - však jeho se to netýká.

Tak to máme na Sciu taky. Rodiče se teda můžou ptát, takže úplně zbytečně tam nesedí. Kantoři odpovídají, ale jinak jde také spíš o rozhovor učitele s dítětem. Jenže tam nejsem moc schopná posoudit, jak to funguje třeba u problémových dětí, protože tenhle syn byl vždycky v pohodě. 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:07

Da se naznacit, co za skolu to je? Myslite ze je korelace mezi vyberovosti skoly a tuposti rodicu..? 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:09
Reakce na nolita:

Zajímavá úvaha - kde se dítě předtím plazilo. Co mám dítě, vím, že do určitého věku se dává v podstatě výhradně do postele, do kočáru, na přebalovací pult, možná někam na dečku a na stůl :-). To je takový to dítě, co se ani neumí odplazit, nenosí boty, udržuje se v čistotě, protože ruce jsou pořád v puse... Děti, co už se mohou pohybovat po zemi, na písku, po venku, už se nevyplatí dávat na stůl, protože hrozí pád. Já měla prcka na stole mockrát, abych ho nemusela třeba hodinu nosit. Sice ne v restauraci, ale tak prostě na stole si ve společnosti pobyl. Teď už je větší a pobývá na zemi, na stůl už se nedává. Bych si tipla, že pobyt na stole a na zemi nekombinuje nikdo.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:13

No vlastne jsem jednu matku, ktera ctila zdejsi nazory, potkala. Mela 2 deti v jidelnim koute vankovky (kdo zna, tak vi, ze prevazne velmi fuj misto). Starsi dite, cca 3 roky, se dost potrebovalo najist a mladsi, nechodici lezoun, dost prudilo. Matka nelenila a flakla lezouna na zem mezi zidlicky a pod nohy davu okolo. V tu chvili jsem vypadala asi takto. 

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:15
Reakce na whiskas:

Nemůžu se vyjadřovat k baby friendly jídelnám, ale ve standardní restauraci by mi plazení dítěte po stole přišlo divný. Vůbec u toho neřeším hygienu, ale stoly jsou určený na něco trochu jinýho. Taky si na ně nesedne nebo nelehne dospělý s odůvodněním, že je těsně po sprše a v čistým oblečení (pomíjím teda čtvrtou cenovou po půl dvanácfý a deseti pivech). Chápu, že se batole může v kočárku nudit, ale to se dá řešit jinak. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:16
Reakce na barbucha:

@pinot noir   ou jeee, tady zase slovíčkaříme a jdeme do detailů ... je mi celkem jedno, jestli baby lozilo v pískovišti,  po zemi, nebo jen spadlo a je zasviněné od toho, nebo je celé jako z křištálu, protože se do té restaurace teleportovalo... ta prvé to nemůžu vědět, a za druhé prostě člověk jakéhokoliv věku na stole v reatauraci nemá co dělat, nedivím se, že to někomu vadí, myslím, že to byl i ten dotaz - co na tom komu může vadit, takže třeba tohle. mně by to taky vadilo, řešit jinak než teoreticky to naštěstí to nemusím, neb v mých podniccí se takové moresy netrpí - takže peace... 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:17
Reakce na dynda:

viz výše...

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:18
Reakce na Renusatko:

No, ale s tímhle přístupem tam asi moc problémů s chováním nebude, ne?

Samozřejmě ti vysloveně nespolupracující (nevychovatelní) asi vyfásnou nějakýho poradce nebo co... nebo nevím, jestli ty nezvladatelný někam uklízej  v životě jsem o výskytu někoho takovýho (od zřítelnice) neslyšela. A to se jedná samozřejmě o běžnou, t.j. všemi barvami pleti hýřící školu... 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:21
Reakce na nolita:

Ale jo, klid... jde jen o rychlý občerstvení v rámci nákupu, žádnou společenskou akci.

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:27
Reakce na nolita:

V "tvých" podnicích bych to samozřejmě neudělala, neb tam podle mě tak malé děti vůbec nemají co dělat. Šlo jen o ekvivalent té občerstvovny. A na stůl jsem pod něj dala deku, protože upřímně, to moje děcko bylo určitě čistší než ten stůl