Potrefenáhusa zijem na spravnej strane potoka.
Plati to, dufam pre kazdu vodu? Mutziputzi
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Janulik03 zamyslela jsem se a neplatí, musela bych přijet a certifikovat na místě![]()
Potrefenáhusa Mutziputzi Obytný most bude pre tých čo sa nevedia rozhodnúť :D
paktofonika takový nejsou ale, leda naplaveniny :-)
Mutziputzi ok adresu dodam, ale teraz nie, lezim s anginou. ![]()
Potrefenáhusa No nie sú, ale niekde som videla víziu nového Libeňského mostu :D
paktofonika na to, doufám, nikdy nedojde
Potrefenáhusa Jakože vůbec ne bydlení na mostě, nebo ne na Libeňáku? Já bych teda byla pro rekonstrukci Libeňáku do původní podoby jako první možnost (z vody je moc hezký), ale pokud už by se stavělo něco nového, jako úplně blbý řešení mi to nepřijde. Teda ne tyhle šikmý bodliny, ale věřím tomu, že se to dá i vyřešit architektonicky na výši.
Já teď trochu bojuju s představou právě schváleného Dvorského mostu. Ani mi tak nevadí most samotný, ale přide mi, že předmostí a napojení na dopravu úplně změní to nábřeží na hnusný dopravní uzel. Oproti předpokladu tam mají být asi napojeny i auta, původně jen tramvaj a cyklo/pěší. Na Lihovaru si to umím představit trochu líp.
Mutziputzi Už bydlím na pětce, ale stále kopu za pravý břeh :-)
andulka01 no tohle konkrétní řešení mi přijde děsný, jinak bych proti tomu vcelku nic neměla, i když ta situace kolem libeňskýho mostu je dlouhodobě fakt dost tristní.... myslim, že lepší než podobný megalomanský projekty by bylo nějaký vyhovující řešení toho předmostí libeňáku v libni, Palmovka by fakt nějakej kvalitní urbanistickej zásah potřebovala jak prase drbání, ne jednu ránu za druhou
Potrefenáhusa Souhlas, Palmovka je příšerná. Občas jezdím do doků nebo libeňský loděnice, většinou se ztratím, vůbec nechápu tamní dopravu - je jedno jestli jedu autem nebo mhd.
andulka01 U Dvoreckýho mostu jsem pořád teda naštěstí četla jenom o mhd, pěších a kolech, jinak by to byla fakt šílenost
Ale zenklovka už je otevřená, tak lepší

slniecko Já vím, že hadi plavou, ale přece jen, parníčky, šlapadla, paddleboardy, to by ji mohlo trochu zabavit a zdržet
chcem foto ![]()
Sweet Potato já myslim, že v říjnový Vltavě by byl brzo KO, plazi tu zimu moc nedávaj
ale na tom paddleboarde by to mohla dať!
slniecko očekávám paniku minimálně k Děčínu!!!!
Potrefenáhusa tam maj jiný starosti))

Nas...Namichla jsem se hned po probuzeni tady pote, co jsem se ve V.I.P. vlakne docetla, ze je na zene na prvni pohled poznat, jestli ma deti, protoze ta, co je nema, ma v obliceji vepsanou sebestrednost a obdiv k vlastni krase - jako WTF!? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my