Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:07

Ounz 

Jestli se nepočítá, že z pobledlé tváře svítí kruhy pod očima. A totéž se opakuje po narození dítěte. Jako přiznám se, že asi dva dny po příchodu z porodnice jsem byla v zrcadle strašně krásná, ale následoval prudký sešup a nejsem si vůbec jistá, jestli tu krásu nesmírnou viděl ještě někdo další. Byla jsem dost anemická, takže objektivně jsem nemohla mít zdravou barvu, asi blud. Kdyby se to ješte někdy opakovalo, vyfotím to. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:11

MP Marge 

No právě, změnu chování beru, je to velká životní změna, ale zkrásnění  Podle mě je každá ráda, když to po dětech není horší než před. 

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:12

dynda No a hlavne mi pripadal urazlivy ten predpoklad, ze kdo nema deti, tak je automaticky sebestredny. To je prece naprosty nesmysl

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:16

dynda Ja ani tu zmenu chovani neberu, to se myslim neda generalizovat. Ja jsem fakt poznala matky, jak v pracovnim, tak v osobnim zivote, ktere jsou po detech jeste vic na ranu, co se sebestrednosti nebo posedlosti vzhledem tyka. 

Ostatne, co takova Katerina Kristelova!? Kdyz uz tedy tato teorie prisla z vlakna o celebritach... Vy z ni mate pocit, ze ji materstvi ucinilo mene sebestrednou!? 

Uznavam, je to extrem. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:19

MP Marge 

Celá ta myšlenka je vadná, to je jasný, to s realitou nemá nic společnýho. To bych si vůbec nepřipouštěla, ani kdybych dítě neměla, a že jsem ho neměla pořádně dlouho, takže to všechno kolem bezdětnosti dobře znám.

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:21

dynda Ja vim, ja jsem taky nasrana primarne na SEBE, ze mi tahle moudra porad tak zvedaji tlak - pritom to za to vubec nestoji. 

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:24

paktofonika myslim, ze chlap v metru neresi kruhy pod ocima nebo vlasy, spis jestli jste na sobe nemela nejake ty volnejsi COS saty?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:25

MP Marge 

No já jen říkám, že jestli jsem kdy zaznamenala vůbec nějakou změnu, tak v chování. Vzhled ani náhodou, jako svlečený jsem ty ženy nezkoumala, ale štíhlý byly pořád. KK neznám jinak než ze zdejšího vlákna a netuším, jak hrozná byla předtím. Změna oběma směry je určitě možná, každý se vyrovnává jinak s tím, že se mu život otočil naruby.

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:30

dynda Jasne, s tim se neda nez souhlasit  

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:32

MP Marge 

Nestojí, lidí je až moc, to že někdo dítě nechce, z něj nedělá horšího nebo dokonce ošklivějšího člověka. To těm bezdětným tak možná podsouvá okolí, což je nefér. Přece to není nějaký rozmar, tohle si člověk dobře rozmyslí.

Offline Ounz
20471 příspěvků moje polička 05. října 2018 23:34

dynda bez vohledu na to, že nekdo třeba chce..a nejde to..

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 06. října 2018 01:06
Reakce na dynda:

MP Marge 

Nestojí, lidí je až moc, to že někdo dítě nechce, z něj nedělá horšího nebo dokonce ošklivějšího člověka. To těm bezdětným tak možná podsouvá okolí, což je nefér. Přece to není nějaký rozmar, tohle si člověk dobře rozmyslí.

​Coz je dobre, protoze ja v praci casto vidam otresne pripady, kdy si to clovek moc nepromyslel a pak to podle toho dopada. Myslim, ze zeny, ktere se rozhodnout dite nemit, si zaslouzi uznani za to, ze se snazi jednat zodpovedne a podle svych moznosti (a fakt to nerikam kvuli sobe )

Ale co uz nadelate. Ja jsem se o sobe jednou na rodinne oslave dozvedela, ze z hlediska evoluce jsem v podstate geneticky odpad 

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 06. října 2018 01:07

Ounz To me vzdycky prislo tak smutne a nespravedlive 

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 06. října 2018 10:11

MP Marge Klid, jsou takové, které to zařídí za ostatní, byť ne vždy cíleně. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 11:32

propánakrálepropánajána 

video z "odchytu" mamby.

kole toho incidentu se sešla asi celá banda největších amatérů, od odborníků, kteří tvrdili, jak je mrtvá a někde v domě, až po tohoto dědu, který koštětem chytá mambu  snad se i někdy dozvíme, kdo to byl.

doporučuji diskuzi pod článkem 

Offline 999
19690 příspěvků moje polička 06. října 2018 11:49

Jiná Realita To už jsme se dozvěděli, pracovník ZOO...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 11:55

999 no to jo, ale jestli tam prodává ty gumové hady, nebo zametá terária, jak psali v komentářích, nebo je to nedejbože odborný pracovník 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 11:57

999 já jsem se na to video koukla, protože mě vždycky zajímalo, jak se takový fakt nebezpečný had někde venku v křoví chytá, aby neuštknul nebo neutekl, ale že holýma rukama a smetákem, to jsem úplně nečekala.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. října 2018 17:05

Jiná Realita Je to odborny pracovnik a reditel ZOO se za nej na sitich dost bije, ze slo o dobre provedeny odchyt a ze ten druhy pan herpetolog co je vic videt v reportazich ma zrejme naky osobni problem, protoze ho pokazde kdyz mluvi pro tisk zesmesnuje a ocernuje. Kdovi jaky to ma pozadi. 

Offline Potrefenáhusa
38666 příspěvků moje polička 06. října 2018 17:16

Karoleena určitě to chtěl bejt on, kdo chytne mambu holou rukou!