To mam za to, ze rano u kafe procitam Parfumanii namisto abych si vzala hodnotnou knihu...
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
MP Marge Já jsem si pomyslela cosi o autorovi té myšlenky a šla jsem se dál opájet vlastní krásou
Tyhle "lidový moudra" za rozčilování nestojí.
coralline Ja vim. Ja jsem nas...nastvana i sama na sebe, ze me to vubec se... stve
Fakt to za to nestoji. Ja jsem na tyhle vyroky dost citliva, protoze jsem zazila jedno takovy obdobi, par let to trvalo, kdy to v Ceske republice nejak spatne nesli, ze nechci mit deti, a meli na moji adresu ruzne komentare, nektere dost hnusne.
MP Marge Mňa minule naštval jeden v metre keď ma púšťal sadnúť. Slušne som odmietla a on že tehotné by mali sedieť
MP Marge Mňa minule naštval jeden v metre keď ma púšťal sadnúť. Slušne som odmietla a on že tehotné by mali sedieť
![]()
Podobné faux pas se mi před pár lety podařilo, když jsem jedné známé úřednici gratulovala k těhotenství. Těhotná samozřejmě nebyla. ![]()
Jsem si jistá, že když se některé výrazně sebestředné dámy z mého okolí staly matkou, změnilo se jejich chování k lepšímu. To je asi tak všechno, čeho jsem si kdy všimla po přerodu na matku. Dost kamarádek mi po dětech připadá, že nějak trvale zhubly, nevím, jestli je to třeba větším zápřahem, asi jo. Já jsem na sobě vypozorovala akorát zhoršení kvality už tak blbých vlasů. Ale co nikdy nezapomenu, setkání se střední po 10 letech. Holky, který měly dítě nebo děti někdy mezi maturitou a 25, se od tý maturity vůbec nezměnily! To spíš my ostatní, ty mámy byly úplně zakonzervovaný, já zírala. Ani kousek patiny či aury. A nebo to nevidím, páč nejsem fajnšmekr.
vůbec nedokážu posoudit u jiných, na sobě jsem jednoznačně pozorovala změnu směrem k dospělosti, zodpovědnosti, ale především - pamatuju si že jsem se pořád, v jednom kuse usmívala jak blbeček. mě mateřství učinilo šťastnou, nekecam. a to bylo dítě neplánovaný, vdát se a mít děti fakt nebylo tou dobou mým cílem a spíš jsem to zpočátku dost obrečela
MP Marge No a to som konečne schudla takže tipujem, že to bolo kvôli môjmu biednemu vzhľadu alebo čo. Posledné mesiace stresu sa na mne celkom podpísali, blbé vlasy, pleť a tak celkovo. Všade stretávam samé krásne ženy a ja si pripadám ako strašidlo :D Včera sa mi snívalo, že som v reštaurácii stretla jinx a ladymary a div som nestrčila hlavu do pokladne :D
Jo, taková ta schopnost rozhodovat rychle na všechny strany, za děti i za vlastní rodiče.
paktofonika To těžko, kdybys byla těhotná, tak přece naopak záááříš a vydáváš kolem sebe jen pozitivní světlo
. Neboj, blbý stav přejde
.
Já se obávam, že ženy, který trpěj nějakou výraznější formou těhotenský nevolnosti, moc nezářej, ty sou rády, že sou..
whiskas Jo tu lásku v očiach
Tak to nemám, skôr to vyzerá na pohľad typu daj mi pětikorunu. Schválne teraz nenosím Zilvara, netreba ten vzhľad ešte podporovať oblečením.
viktorka_od splavu A bez dětí by jsi nedospěla a nestala se zodpovědnou? Tak to pak byla ta "nehoda" dost pozitivní událost
.
whiskas ano byla.
MP Marge
Jsem si jistá, že když se některé výrazně sebestředné dámy z mého okolí staly matkou, změnilo se jejich chování k lepšímu.
Tak mozne je vsechno, coz o to. Je to vzdycky o lidech. Ja tedy mam ze sveho okoli spis zkusenost, ze vyrazne sebestredne damy zustaly vyrazne sebestredne i pri detech. Ba zaznamenala jsem i pripady, kdy doslo k zhorseni (takove to "ja jsem matka, kdo je vic").
Ale ono chovani je jedna vec, me spis zarazila teorie, ze je to takovym matkam videt na prvni pohled na obliceji ![]()
MP Marge No a to som konečne schudla takže tipujem, že to bolo kvôli môjmu biednemu vzhľadu alebo čo. Posledné mesiace stresu sa na mne celkom podpísali, blbé vlasy, pleť a tak celkovo. Všade stretávam samé krásne ženy a ja si pripadám ako strašidlo :D Včera sa mi snívalo, že som v reštaurácii stretla jinx a ladymary a div som nestrčila hlavu do pokladne :D
Ja vas znam jen z obcasne fotky tady, ale ze byste vypadala tehotne, to me nikdy ani nenapadlo - proto me to tak prekvapilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my