coralline dobrá prevence proti alzheimerovi![]()
viktorka_od splavu pokrok nezastavíš a aktuální názvosloví blbý je, že jsou lidi zvyklí..no tak si zvyknou zase, to by se neudělalo nic
coralline dobrá prevence proti alzheimerovi![]()
viktorka_od splavu pokrok nezastavíš a aktuální názvosloví blbý je, že jsou lidi zvyklí..no tak si zvyknou zase, to by se neudělalo nic
coralline Asi niekto dostane dobrú zákazku, predsa alen musí niekto všetky tie názvy, nápisy a informačné materiály vymeniť :)
Mutziputzi a co je blbý na Malostranský nebo na Hradčanský? (u tý teda trochu to, že neni na Hradčanech)
jako pokrok sice nezastavíš, ale zas názvy maj svý opodstatnění, jinak už bysme asi neměli Daliborku nebo Prašnou bránu?
Mutziputzi V rámci prevence alzheimera navrhuju každej den ráno názvy stanic losovat z klobouku
Cedule uděláme digitální, aby se daly přepisovat.
Potrefenáhusa Stanice metra bych přejmenovala, resp. logicky nazvala, proč jsou Jinonice, Pankrác, Chodov a pak Malostranská a ne Malá Strana, Hradčanská a ne Hradčany, Dejvická, to akorát mate turisty...historický budovy nechť zůstanou na svym![]()
Potrefenáhusa No, mámm pocit, že u Malostranské je mírně matoucí, že nekončí na Malostranském náměstí.
Mutziputzi v tom případě zapomněli na Strašnickou, Vysočanskou - vždyť by to byla polovina stanic....a co vadí na Pražskýho povstání teda, taky nevim?
Potrefenáhusa No ty by doufám taky změnili, jako revizi to zasluhuje a "lidi jsou zvyklí" není argument
Jako náplavě se mi plete Malostranská a Staroměstská. V mojí hlavě to zní hrozně podobně, už kolikrát jsem vystoupila blbě ... stejně jako Českomoravská a Budějovická (tam si totiž vždycky řeknu - to je ta Českobudějoviská, to je jak je Harfa... ?). Ale chápu, že jsem s tím osamocená a v přejmenovávání stanic nevidím nějaký větší význam, resp. poměr nákladů vs. výsledný efekt mi přijde dost na nic.
Potrefenáhusa To víš, náplavy a turisty to pak mate. ![]()
Mutziputzi ja stara konzerva jsem za nedelani nic v kazdym pripade!![]()
MP Meri malá pomůcka - Českomoravská se jmenuje podle Kolbenky Českomoravská Kolben-Daněk nebo-li ČKD, která tam dřív stála místo dnešního OC Harfa a ještě o dost dál směrem k Harfě (Harfa se říká (nebo teda před postavením obchoďáku říkalo) až tý křižovatce před libeňským nádražím, tuším podlě nějaký už dávno dávno zrušený hospody), prakticky celá Libeň - Vysočany byla jedna velká průmyslová zóna (omlouvám se za nevyžádané vlastivědné okénko)
Mutziputzi Jsem zde
a co teda ta Národní třída? Jako nic proti Perštýnu (ačkoli samý názvy Perštýn a možná i Klárov mi přijdou hodně "antituristické", když už jsi zmiňovala zmatení turistů), ale Národní třída mi přijde historicky důležitá a oblast Perštýna miniaturní a kousek stranou.
Jinak souhlasím s paktofonikou, že v tom asi bude nějaká zakázka. Finanční aspekt jsem neuvažovala, ale vyměnit všechny ty plánky a mapy asi bude "něco" stát.
brrr chápu teda, že Krnáčová asi netrefí...?
Hele a ještě by mi někdo mohl osvětlit tu Národní třídu - Perštýn?
Potrefenáhusa No, mámm pocit, že u Malostranské je mírně matoucí, že nekončí na Malostranském náměstí.
Se nejmenuje Malostranské náměstí, pak by to mátlo, končí na Klárově - Malé Straně, ehm
Potrefenáhusa S těmi se prý taky počítá (tedy se Strašnickou a pod) protože ulice toho jména buď neexistují nebo jsou někde jinde.
Mohučanka Perštýn bych taky nedala, to souhlasím, místo Klárova radši Malá Strana, nicméně en bloc prostě krok správným směrem...ta zakázka a náklady jsou irelevant, byly by tak jako tak, možná na trošku něco jinýho, buhví jestli nekončí licence na aktuální vizuály..jsou horší investice
Potrefenáhusa Protože ta stanice prý není pod ulicí Národní.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/misto-hradcanske-bruska-misto-malostranske-klarov-stanice-me/r~a6e506c8cbbc11e899900cc47ab5f122/ A vůbec, přečti si to celé.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.