Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 10. května 2017 21:50
Reakce na A666:

jako ja ti po dnesku muzu akorat poradit, abys s domovni spravou pokud mozno neresila nikdy nic :D

ale vazne: zkusila bych se poptat, ci to kolo je. myslim, ze psat hned na domovni by dost lidi vnimala jako zbytecnou eskalaci, takze bychc to nejdriv zkusila po dobrym.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 10. května 2017 21:51

A přiznám se, že netrpělivě čekám, až se vlákno přehoupne na stranu 89, protože se vždycky hrozně leknu té chlupaté zadnice nahoře. (ne, že by to nebylo vtipné)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 10. května 2017 21:52
Reakce na Krehutka:

priznavam se, ze jsem preklikla zpatky na stranu 88, abych se podivala, o jake chlupate zadndici mluvis 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 10. května 2017 21:53
Reakce na Lilly_Ku:

A já děkuju, že jsi to konečně rozčísla

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 10. května 2017 22:38
Reakce na Krehutka:

Co to probrat přímo s nimi?

Jinak teda blokují únikové prostory, což je v rozporu s předpisy o požární bezpečností. Nevím, jak to řeší v Německu (hádala bych, že možná i přísněji než v ČR), ale asi by bylo i v zájmu správce to řešit.

edit: teď jsem si všimla, že nevíte, čí to kolo je. Ale tak na patře asi tolik rodin s malými dětmi nebydlí. A třeba nejste jediní, kterým to vadí.

Ono na patře jsme dvě rodiny a tu druhou jsme vyloučili, protože má tři kluky a tohle bylo holčičí kolo  Ale bydlíme v přízemí, takže jsme spíše tipovali, že ho tam nechal někdo z vyšších pater, aby ho nemuseli tahat sem a tam... Jinak promluvit si přímo s dotyčnými by bylo nejsnazší, ale to by musel řešit manžel, protože moje Němčina je zatím fakt naprd.....

Lilly_Ku 

Jo, právě eskalovat jsme to nechtěli (neřešíme třeba ani to, že protější partaj chodbu enuklízí a tak to dělám defacto jen já), proto nejdříve upozornění se slušnou prosbou. Nakonec teď večer kolo zmizelo, asi pomohlo, že jsme papír s upozorněním, narovnali a znovu dali na kolo.... Navíc teda holčička byla dost malá, takže možná neuměla číst.... Každopádně kolo je pryč a my snad nejsme za potížisty (doufám ).

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 10. května 2017 22:46
Reakce na A666:

jj, to zni logicky, ze ho tam nechal nekdo z vyssiho patra. treba holcicka zahodila, ted si to nekdo precetl a uz bude klid. myslim, ze za potizisty kvuli tomu nebudete, tady to vidim furt, ze nekdo nechava nekde nejakej listek, je k tomu i extra stranka, kde se pravidelne vyskytujou fotky ruznych upozorneni z chodeb domu 

http://www.notesofberlin.com/

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. května 2017 23:07
Reakce na Lilly_Ku:

to je dobry.Nam tu lepi upozorneni jen domaci at tridime odpad a nekourime na chodbe.:-)Ale zas neni linej to dat do kazdeho patra po obou stranach.:-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. května 2017 06:16
Reakce na Lilly_Ku:

To je boží 

Hallo sexfreudige nachbarn....Seit einiger Zeit bin ich der dritte in eurer Beziehung 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. května 2017 07:56

http://echo24.cz/a/wv8QJ/inzenyr-strach-metody-andreje-babise

popravdě, mě snad už více štve těch x procent jeho voličů a obdivovatelů.

Co je ještě třeba, aby konečně prozřeli?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. května 2017 08:41
Reakce na náťa66:

Tohle je ale přesně to, co jeho voliče vůbec nezajímá, případně to co dobře ví, obojí pro Babiše dobře

20970 příspěvků moje polička 13. května 2017 08:29

Já nevím jestli mi víc vadí Andrej než podobný populistický kreativní pitomci jako autor tohoto.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 13. května 2017 10:49

Babiše by za premiéra bralo 40 procent lidí, tvrdí průkum

https://www.novinky.cz/domaci/437697-babise-by-za-premiera-bralo-40-procent-lidi-tvrdi-pruzkum.html

Kde ty průzkumy dělají ?  Já myslela, že lidé zbavení svéprávnosti volit nesmí. Tak proč tam dělat průzkumy ?

20970 příspěvků moje polička 13. května 2017 10:54
Reakce na náťa66:

Znam nekolik jeho zcela svepravnych podporovatelu, zrejme i volicu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2017 11:54
Reakce na náťa66:

nemusí být nesvéprávní.

babiš, zeman a spol. mají voličskou základnu sestávající z lidí zlých. naprosto chápu, že je mohou volit lidé příčetní, ale myslím, že hodný nebo dobrý člověk je volit nemůže. vypočítavá závistivá osoba (buď majetná, protože očekává výhody, nebo nemajetná, protože si slibuje buď zbohatnutí nebo aspoň chcípnutí sousedovy kozy) mi přijde jako jejich typický volič.

nevěřím, že někdo znáte hodného přejícího člověka, který by někoho z nich volil.

20970 příspěvků moje polička 13. května 2017 12:07
Reakce na Jiná Realita:

Fakt znám, vůbec nejde takhle typizovat, ani hloupost v tom není. Jsou lidi, kterým Babiš jako businessman imponuje, buďme spravedliví, je to pochopitelné, ne každý by dokázal vybudovat Agrofert. Vidí ho jako schopného člověka, který má za sebou kariéru, nešel do politiky po škole.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 13. května 2017 12:32

Já tu nesvéprávnost brala trochu v nadsázce, ale jinak spíše souhlasím s Jiná Realita.

Vybudoval Agrofert ?  Podnikatel ?  Ano, ale jak vybudoval ? Jakými prostředky ?  Fízlovské manýry, estébácká jednání, vyhrožování,  ten chlap je jedno velké šméčko, rozhodně nevybudoval vůbec nic poctivou prací,  kdo to obdivuje je  bud úplně stejný, nebo na hlavu padlý.

Sorry ako.

20970 příspěvků moje polička 13. května 2017 12:39
Reakce na náťa66:

Zas bych neprehanela, holt v rukavickach to nejde

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 13. května 2017 13:14
Reakce na Jiná Realita:

Kéž by to bylo takhle jednoduché!