Co to probrat přímo s nimi?
Jinak teda blokují únikové prostory, což je v rozporu s předpisy o požární bezpečností. Nevím, jak to řeší v Německu (hádala bych, že možná i přísněji než v ČR), ale asi by bylo i v zájmu správce to řešit.
edit: teď jsem si všimla, že nevíte, čí to kolo je. Ale tak na patře asi tolik rodin s malými dětmi nebydlí. A třeba nejste jediní, kterým to vadí.
Ono na patře jsme dvě rodiny a tu druhou jsme vyloučili, protože má tři kluky a tohle bylo holčičí kolo
Ale bydlíme v přízemí, takže jsme spíše tipovali, že ho tam nechal někdo z vyšších pater, aby ho nemuseli tahat sem a tam... Jinak promluvit si přímo s dotyčnými by bylo nejsnazší, ale to by musel řešit manžel, protože moje Němčina je zatím fakt naprd.....
Lilly_Ku
Jo, právě eskalovat jsme to nechtěli (neřešíme třeba ani to, že protější partaj chodbu enuklízí a tak to dělám defacto jen já), proto nejdříve upozornění se slušnou prosbou. Nakonec teď večer kolo zmizelo, asi pomohlo, že jsme papír s upozorněním, narovnali a znovu dali na kolo.... Navíc teda holčička byla dost malá, takže možná neuměla číst.... Každopádně kolo je pryč a my snad nejsme za potížisty (doufám
).