Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 11:49

Parlamentní listy

ODHALENO Proč po vás ta Slonková pořád tak jde? Andrej Babiš nezaváhal a odpověděl nám29. 4. 2017 14:25

ROZHOVOR Dobrovolný odchod z vlády od vicepremiéra Andreje Babiše (ANO) čekat nemůžeme. Uvedl to v rozhovoru pro deník Právo, kde zároveň dodal, že pokud bude on odvolán, jeho kolegové z hnutí ve vládě zůstanou. ParlamentníListy.cz se jej zeptaly ještě na jeden aspekt. Na jeho bývalou zaměstnankyni Slonkovou.

Pane ministře, kde se v Sabině Slonkové bere ta obrovská touha po Vás neustále jít? To je skutečně tím, že jste ji vyhodil? To se musíte zeptat paní Slonkové. Bohužel je pro mě velkým zklamáním. Dlouhou dobu jsem si naivně myslel, že je dobrá novinářka. Proto jsem ji také v minulosti zaměstnal jako šéfredaktorku Mladé fronty Dnes. Bohužel to, co dnes předvádí, je nejenom podle mě velmi neprofesionální. Tady už nejde o žurnalistiku, ale o mstu. Je to z její strany osobní, plné zášti a z jejích reportáží je to patrné.    Vy jste ve čtvrtek médiím poslali, že „Agrofert zasílá společnosti Seznam.cz výzvu, aby portál zanechal své diskreditační kampaně“. Jste ochoten se bránit soudně jak proti Seznamu, tak proti fyzické osobě novinářky Slonkové? Nemůžu mluvit za Agrofert, ale mám informaci, že pokud to bude nutné, bude se firma bránit soudně. Jak si vysvětlujete, že jste v reportáži „Tajný plán, jak Agrofert ovládne firmu. Promluvil muž z Kosteleckých uzenin“ nedostali prostor? Vždyť novinářka Slonková pravidelně chodí na Vaše akce, kde se Vás ptá téměř na vše. Opravdu to v tomto případě neudělala? 

Ano. Podle informací, které mám, paní Slonková nepožádala při přípravě své poslední reportáže Agrofert o stanovisko.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 13:49
Reakce na Mutziputzi:

Mně by hlavně zajímalo, KDO jsou jeho voliči. Když se podívám na aktuální procenta, přemýšlím, odkud se berou. V mém okolí (ani v širším okolí) žádného jeho příznivce nemám. 

20970 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 13:51
Reakce na whiskas:

Já teda mám a kupodivu to jinak nejsou IQ tykve.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 13:55
Reakce na Mutziputzi:

Přemýšlím ....  a zpět. I já jsem se vlastně setkala s názorem, že strana XY a její hlavní představitel je naprosto v pořádku a to od člověka, který nejenže nemá IQ tykve, ale navíc je ještě nadstandardně úspěšný. Přesto mě nepřesvědčil, že by to měla být i moje volba.

20970 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 14:25
Reakce na whiskas:

ANO je totiž i dobrej výtah pro ty co mají politické ambice, kandidátky upravuje Andrej osobně.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 05. května 2017 21:42

Tak pry cernosicky urad to vysetrovani kraceni dani od babise zamit, ze to je promlcene  zabte ho nekdo uz.

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 06. května 2017 10:02
Reakce na rasaNori:

Já už jsem tak zoufalá, že jsem pro to, ať si nechá všechny majetky, klidně ať neplatí žádný daně už nikdy... hlavně když odtáhne a už o něm neuslyším.

Jinak mě taky udivujou názory celkem příčetnejch lidí - daly by se shrnout do klasickýho "všetci kradnů". Protože to píšou (Burešovy) noviny!  Když jim ale položím otázku, kde k tomu majetku teda sám přišel, že by snad sbíráním těch tenisovejch míčků? - tak mlčej... Chtělo by to lepší práci novinářů, těch zatím nezávislejch. Protože, jak je vidět, co je psáno, to je dáno... 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. května 2017 12:09
Reakce na barbucha:

Právě jsem si pročítala komentáře pod vybranými články (na novinky.cz), které se vztahují k aktuálnímu dění a nevěřím vlastním očím. Stále jsem přemýšlela, kdo může volit Babiše a asi už chápu. Tolik zastánců ... Rve mi to žíly. Nejsem stoupenkyní ČSSD, Sobotka nikdy nebyl můj favorit, ale ty výlevy, které jsem si přečetla, veskrze na obranu Mr.B. prostě nechápu .

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. května 2017 12:38

Jako vážně. 

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 06. května 2017 13:13
Reakce na whiskas:

Já jsem na příspěvky v duchu "babiš je úžasný" zatím nenarazila, naštěstí. Většina je ve smyslu "babiš není horší než ti před ním, než ti ostatní." A momentálně se diskutující trefují hlavně do Bohouše, ty jeho twisty už jsou moc.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. května 2017 13:33
Reakce na Sweet Potato:

Ne zrovna "úžasný", ale příspěvků na jeho podporu a hlasů, že on je vlastně nevinná oběť, je tam dost. 

Jen pro příklad: "Babiše a prezidenta spojuje rozum a Sobotku s ostatními spojuje touha po korytech a to opravdu jen touha po tučných korytech bez ohledu na obyčejných lidech."

A k podobným vyjádřením samozřejmě spousta zelených "ramen". 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. května 2017 13:39

Prostě "výživné".

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 06. května 2017 13:44
Reakce na whiskas:

No tywoe! Smrtihlav Kalousek! Juncker! Uf, je asi dobré to vidět, ale už tam nelezu.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 06. května 2017 13:50
Reakce na domenica:

Neuvěřitelné.

Ne, Babiš vůůůůbec neovlivňuje média, jak by mohl?

Nejhorší ale na tom je, že ono mu to pořád funguje, když si otevřeš diskuzi třeba zrovna na těch Novinkách. Člověk by řekl, že od dob propagandy NSDAP se lidstvo posunulo a začalo používat mozek, no bohužel nezměnilo se nic

Já fakt nechci být takhle sprostá a k tématu politické situace se vyjadřovat minimálně, ale já už nevím, jak jinak na tohle do očí bijící jednání reagovat klidně a opravdu začínám mít strach, kam se to dostáváme.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 06. května 2017 13:58
Reakce na whiskas:

Berte to tak, že je to promo. Nevěřím, že všechny ty bláboly jsou opravdu příspěvky rozhořčených občanů. Mají na to placené "čtenáře" kteří komentují zcela v nastaveném stylu. A blbci pak mají popcit, že když se to píše, tak to musí být pravda. protože oni to četli! 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. května 2017 14:03
Reakce na Dadoo:

Placená klaka? 

Přesto mě to nijak neuklidňuje.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 06. května 2017 14:28
Reakce na whiskas:

Stopro. Jednou jsem četla nějaký rozhovor s jedním dezinformátorem. Normálně jsou najímaní, aby vyjadřovali určitý názor, napadali apod.

Uklidňující to určitě není 

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 06. května 2017 18:35
Reakce na whiskas:

Áno, tak to funguje, využívajú to jednak reklamky na produkty a značky, tak isto pri volebných kampaniach. Dokonca ešte aj fóra samotné, keď majú málo klikancov, tak pár "akožediskutérov" najmú, aby boli vyššie v rebríčkoch pre nákupcov reklamného priestoru.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. května 2017 11:39
Reakce na wendulka:

"Nejhorší ale na tom je, že ono mu to pořád funguje, když si otevřeš diskuzi třeba zrovna na těch Novinkách. Člověk by řekl, že od dob propagandy NSDAP se lidstvo posunulo a začalo používat mozek, no bohužel nezměnilo se nic"

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 07. května 2017 11:48
Reakce na domenica:

Ježíšikriste. Jestli to není fake, tak by tohle mělo být úplně všude.