Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2017 13:45
Reakce na Mutziputzi:

nejde, ale taky na tom není nic k obdivu. obdivovat někoho za to, že takovými způsoby vybudoval takovou firmu, prostě z mého pohledu může jen člověk zlý (protože ví, jak toho docílil a je mu to jedno) nebo hloupý (protože si myslí, že taková firma se snad buduje poctivou prací a čestností). 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 13. května 2017 13:54
Reakce na Jiná Realita:

nemusí být nesvéprávní.

babiš, zeman a spol. mají voličskou základnu sestávající z lidí zlých. naprosto chápu, že je mohou volit lidé příčetní, ale myslím, že hodný nebo dobrý člověk je volit nemůže. vypočítavá závistivá osoba (buď majetná, protože očekává výhody, nebo nemajetná, protože si slibuje buď zbohatnutí nebo aspoň chcípnutí sousedovy kozy) mi přijde jako jejich typický volič.

nevěřím, že někdo znáte hodného přejícího člověka, který by někoho z nich volil.

Já si z okolí nesu dojem, že AB má fanoušky mezi lidma, který si neumí dát do souvislostí ekonomiku a politiku. On měl AB neskutečnou kliku, že naskočil do politiky ve chvíli, kdy se zrovinka ekonomice daří  a lidi se už hlouběji nezajímaj proč to a jak to a díky komu a čemu to vlastně je. Připisují to AB, ptž je ministr financí a ty prachy má přece na starost. Znám voliče AB a rozhodně nejsou zlí a nepřejícní. 

Offline Dadoo
11708 příspěvků moje polička 13. května 2017 14:10

Tak já jsem přesvědčená, že volit Andreje a zemana musí být charakterová nebo mentální nedostatečnost, vada. To přece jinak není možné.

Offline Dadoo
11708 příspěvků moje polička 13. května 2017 15:59
Reakce na :

No.. nezapomněla. Přestože mezi Sobotkovy voliče nepatřím, nepovažuji ho za přímé nebezpečí pro celou zemi, jako ty dva zlošašky.

Offline whiskas
21115 příspěvků moje polička 13. května 2017 16:23
Reakce na :

Pokory? Hmmm, myslím, že pokora chybí hlavně vybraným, zde zmiňovaným pánům.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 13. května 2017 18:21
Reakce na :

"... a trocha pokory voči spoluobčanom by ti nezaškodilo..."

a to jako proč?! pokud se spoluobčani chovají jako banda bezmozků, kteří neumí domyslet důsledky a nevidí dál, než ke svému zítřejšímu obědu, tak je mám zhusta na háku. takže proč pokora vůči spoluobčanům? to je nějaké nové předvolební heslo? nebo jen chabá obhajoba vlastní volby?

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 13. května 2017 18:28
Reakce na Dadoo:

Mně teda připadá, z hlediska společenské nebezpečnosti mnohem horší to, jak před časem začala čssd s reorganizací policie. To je návrat o několik kroků zpět do minulosti.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. května 2017 18:46
Reakce na Ronna:

V zivote by me nenapadlo mit pokoru pred spoluobcany, bohate si vystacim s toleranci, u volicu Zemana a Babise mam problem i s ni trosku.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. května 2017 19:25
Reakce na :

Ooops... co se nam to tady vylihlo?

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 13. května 2017 19:28
Reakce na nolita:

toho známe, to je jen malinký provokatér...., takové neškodné nic

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. května 2017 19:33
Reakce na náťa66:

Aha, tak to jo 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 13. května 2017 19:35
Reakce na :

aha..! beru zpět, tady je každého písmenka škoda   jakýkoliv pokus o normální komunikaci s mackem, který všetkých pozná, je evidentní ztrátou času.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. května 2017 19:39

Slnieckar dosiel 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 13. května 2017 20:16
Reakce na :

... ooops... to si hovorím aj ja, že kto to tu je... voľakedy sa tu písalo o parfémoch, teraz vidím že len o psíkoch a mačičkách, vy nováčikovia,  trošku sa snažte

Pokud jsi tady nebyl jmenován novým adminem či garantem obsahu těchto stránek, bylo by dobré, kdybys přestal zdejší diskutérky napomínat a vychovávat. Děkuji.