Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline 999
19828 příspěvků moje polička 02. května 2021 08:42

Garfie Já mám tu neteř ještě malou, ale kavárnách jsme spolu vysedávaly snad od jejích tří let. Zato když můj manžel, nejoblíbenější strýc, vezme mého dospělého synovce na flám, tak to se křižujeme všichni :-).

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 02. května 2021 11:06

999 Na tu tvou malou neteř jsem si hned vzpomněla! :-) Já si myslím, že pokud máte ty děti se sestrou daleko věkově od sebe, tak je ten vztah teta-neteř takový specifický, jiný, než když jsi "teta od bratranců/sestřenic". I já to tak mám, jedna teta měla +/- stejně staré děti-a s těmi jsem měla komplot, teta byla prostě někde v pozadí. Zato druhá teta, která má první dítě o deset let mladší, než jsem já, to byla přesně ta teta "na hraní", co mě brala do muzea a na víkendy! :-) 

S tou mladší neteří už to takové není, i když je starší, než moje děti, ještě si s nimi hodně hrávala a před tím jsem se jí moc nevěnovala, ale s tou starší mám hodně specifický vztah, to je moje srdeční záležitost, i když už jí táhne na 30! :-) 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 02. května 2021 11:22

Garfie To máš pravdu :-).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. května 2021 14:12

Evaeva V Brně na Výstavišti hlásí na příští týden 7 tisíc volných míst a přesto vím o spoustě lidí z Brna, kteří čekají raději u obvodního. Přitom celkem dobře dosažitelný střed Brna a výborná organizace. Mladším, kteří mají zájem, to nabídnout nemůžou, protože to není povolené státem. Tak jsem celkem zvědavá, co budou dělat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2021 14:17

Renusatko to je škoda, no. Když už nejsou schopní to těm obvoďákům dovést, tak by mohli spustit další kategorie.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. května 2021 14:20

Renusatko kdyz to tu pises, tak se obecne zeptam: ty lidi se k praktikovi zaregistrovali sami, nebo proste zavolali doktorovi, ze se u nej chteji ockovat a on je registroval? Protoze druhy pripad je tatuv znamy, 80+, vakcinace v nedohlednu. Ale muze mu tata pomoct a zrusit registraci a preregistrovat jej jinam? 
Pardon, ted koukam, ze nejsem v koronaviru, ale uz to tu necham...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. května 2021 14:24

Pavlena Aha, taky jsem si nevšimla, ale já to stejně netuším, jak to funguje. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 02. května 2021 14:46

Pavlena 

Může se zaregistrovat tím klasickým způsobem do vakcinačního centra a praktické lékařce jen oznámit, že už nemá zájem. PL teď vakcíny nemají, bude leda ráda. 

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 02. května 2021 19:01

Hlásím hotovo

Offline Janulik03
20308 příspěvků moje polička 02. května 2021 19:15

Catherinne ty si teda akcna. Kraaasne to mas

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 02. května 2021 19:24
Reakce na Renusatko:

Evaeva V Brně na Výstavišti hlásí na příští týden 7 tisíc volných míst

​já tam byla na očkování v úterý 27.4., naprosto bez sebemenších problémů, jede to tam jak na drátkách, očkují Pfizerem a naprosto skvělí lidi, dobrovolníci i zdravotníci. Na druhou stranu třeba moje tchyně 85+ se nechala očkovat obvodní lékařkou, odmítala tam jet - špatně chodí a i těch pár schodů by pro ni bylo velkým problémem, bohužel. Má za sebou první injekci a čeká na druhou, už ji měla mít, ale obvodní ji nemá... Lidem, kteří jsou běžně pohybliví a mladší, a chtějí se očkovat, bych taky doporučila BVV, než čekat u obvoďáka.

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 02. května 2021 19:42

Janulik03 díky moc, ono to není žádná velká změna,  protože ta tapeta je pořád tak úžasná, že jsme jen doladili malbu, koupili pár doplňků a hodně se mi líbilo ve velkoskladu květin. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. května 2021 19:47

Catherinne tedy malovani bych pred naporem zakazniku(ktere urcite mit budes)nedala.

My meli pres vikend v cesku recke velikonoce a ted uz nabiram sil na zitra do nove prace.

Tak nam drzim palce.

Offline Janulik03
20308 příspěvků moje polička 02. května 2021 19:57

Zarinya myslela som na teba. Tak tfuj tfuj tfuj a zelam dobry start

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. května 2021 20:00

Janulik03 dekuju

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 02. května 2021 20:06
Reakce na Renusatko:

Evaeva V Brně na Výstavišti hlásí na příští týden 7 tisíc volných míst a přesto vím o spoustě lidí z Brna, kteří čekají raději u obvodního. Přitom celkem dobře dosažitelný střed Brna a výborná organizace. Mladším, kteří mají zájem, to nabídnout nemůžou, protože to není povolené státem. Tak jsem celkem zvědavá, co budou dělat.

​V té vlně, která právě začíná, se můžou registrovat i VŠ učitelé bez ohledu na věk, tak to hádám pomůže.

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 02. května 2021 20:07

Catherinne Nádhera! Tak ať se ti dobře stříhá, asi to budou velké proměny po takové době...

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 02. května 2021 20:19

Catherinne To sis mákla, pěkné to máš. A ta váza s freziema je . Odkudpak je?

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 02. května 2021 20:20

Zarinya no však si trošku nadávám, že jsme to neudělali o víkend dřív, ale muž musel nečekaně do práce a tak se to odložilo 

Ať se ti v nové práci líbí, budem zvědaví na novinky  

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 02. května 2021 20:30

Jitka77 děkuju, změny to budou, jak si tak vzpomínám na minule

rozarka no dřina ten kompletní úklid byla, ale zase je to krásný

Váza je z velkoskladu květin Storge Praha v Horních Počernicích.