Bola som v praci . Teda uz vcera aaby som sa im asi hned nerozsypala tak ma supli do casti pekaren. A dnes ochorela ta co ma mala v pekarni vystriedat . Tak som si potiahla od 4,00 do 17,45
no lezim na gauci a jedine co vladzem je tukat do mobilu ![]()
Bola som v praci . Teda uz vcera aaby som sa im asi hned nerozsypala tak ma supli do casti pekaren. A dnes ochorela ta co ma mala v pekarni vystriedat . Tak som si potiahla od 4,00 do 17,45
no lezim na gauci a jedine co vladzem je tukat do mobilu ![]()
Janulik03 ty seš magor
v dobrém
Janulik03 A máš ještě nějaké další zvlastni schopnosti? Procházet zdi, létat, laserový zrak a tak?
Mha nemam
ziadne schopnosti a taaaak by som chcela . Aspon ten laser by sa hodil
Jo a dnes u nna nakuoovali dve damy. A mala som podozrenie ze boli to parfumaniacky. Boli to take sympatiacky cudzie v nasom meste mile a kocky.
Tak kto ste to boli ha???????
Janulik03 Děkujeme :-)
Kokoska Já jsem babičce jezdila platit inkaso na poštu, protože si ukládala ty lístečky a nějakému bankovnímu převodu nevěřila, tohle se naštěstí s kovidem změnilo a platím to přes účet.
Zkuste googlit StarWars!
![]()
Sweet Potato jeeeeeeee
Sweet Potato jů!!!![]()
Do radosti nebo do přiznání... jedno s druhým. Velkou radost mi právě udělala zřítelnice na Skypu resp. její plány na další studium, anžto ji čeká poslední rok základky. Má vybranej uměleckej gympl... na výtvarku, kamarádka na muzikální větev. Bude ji to bavit a nebude tam (aspoň zkraje) sama ![]()
A do přiznání - přiznám se, že mě sobecky těší že je ušetřená tohohle bordelu a může chodit do školy furt!
Sweet Potato Jůů!
barbucha Přeju jí to! A tobě taky, je to super výběr.
Sweet Potato to je dobrý ![]()
barbucha Utíká to moc.
barbucha tak to je super! Dela se tam neco jako talentovky? Prijmacky?
Ani nevim, jak to tam chodí. Jestli to berou tak jako všechno, tak bych se nedivila kdyby stačilo prostě přijít a zapsat se
Ale příště se zeptám, aspoň budu v obraze.
barbucha to je super :)
barbucha jé, tak to je krása a skvělý plán! Mám taky gympl s podobným zaměřením a i když jsem tuhle část svého vzdělání nikdy dál nerozvíjela, moc mě to obohatilo a byla to výborná zkušenost.
Dneska si užívám moc pěkný den s dětmi. Ráno se mi podařilo vstát o 15min dřív, aniž bych byla zbořená- ta chvilka v tichu a klidu byla báječná. Výprava do školky proběhla taky hladce a z cesty zpět s malou byla hodinová procházka. Uvědomila jsem si, jak samozřejmě k oběma venku napřahuju ruku, abychom se mohly vést a pomyslela na to, jak dlouho si to takhle ještě budou přát. Malá neměla od rána ani jeden výlev řevu a dopoledne mi strávila snad 3/4 hodiny schoulená v náručí v křesle. Jsme teda zatím v poločase, ale plánuju si to udělat pěkný až do večera.
barbucha Dceru nedávno zaujalo, že ve Švédsku jsou na okrajích měst centra pro mladé (asi do 23?), pokud neplánovaně otěhotní, chytí pohlavní nemoc, berou drogy? to nevím. Pomoc je zadarmo. Přišlo jí to skvělé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.