Mirka tak pokud tím byla myšlena pomoc psychologická, tak to je moc fajn. já to pochopila jako nějaký útulek/ústav/ubytovnu Garfie dtto
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia
šikovnej kluk!
Dalia Musíš být moc pyšná!!
Dalia sympatický mladý muž ![]()
Mám lístek do divadla (balet) na září. Já se tak těším!
Dalia Tak to víš, kdoví kam ho povedou cesty osudu ještě! Ségra měla za mlada kamaráda, takovýho ,,blázna,, no byla s ním desna prdel, dělal si legraci z každý blbosti, co šla. Taky zamířil do pečovatelského domu a klienti ho milovali, to je jasný. Já si myslím, že celkově chlapi jsou tam oblíbení a takhle mladí a ještě vtipný zvlast;-). A co Pepík, ten jak se má? To je můj oblíbenec, jednou na nějaké tvé fotce mi uplne učaroval:-D
Dalia to je hezké když se dětem daří! Pro rodiče nejvíc.
Já jsem se dlouho o armádě s žádným vojákem nebavila. Když jsem byla mladá, měli pánové buď po povinné vojenské službě, a samozřejmě na ni jen nadávali, nebo už pak rovnou řešili civilku nebo modrou. Je to fajn, že už je to všechno jinak a do armády jdou lidi, kteří tam pak dělají práci rádi. Musí to mít úplně jinou úroveň, než když si to chodili odkroutit povinně. Díky za sdílení a hodně štěstí celé vaší rodině ![]()
Dalia Opravdu máš být na co pyšná, Dali!![]()
Dalia Gratulujem k vydarenému synovi! ![]()
Karja Pepík už je na střední škole (zdravotnický obor) a má se dobře.
Občas je na pár facek, ale jinak vše v pořádku.
Všem děkuji za milé reakce. ![]()
barbucha Dceru nedávno zaujalo, že ve Švédsku jsou na okrajích měst centra pro mladé (asi do 23?), pokud neplánovaně otěhotní, chytí pohlavní nemoc, berou drogy? to nevím. Pomoc je zadarmo. Přišlo jí to skvělé.
O tom nevím nic (jako v souvislosti s tím, kam půjde zřítelnice studovat, mě něco takovýho celkem ani nenapadlo
) ale dost bych se divila, kdyby tam něco takovýho neměli. Pomoci se dovolá každej, však sociální stát - kterej se o svý občany skutečně stará.
Fakt sympaťák!
barbucha vybavilo se mi to, když jsi zmínila specifika Švédska.
Jo, ty špecifiká...
Za jedno z největších považuju to, jak zeťův otec obratem prodal svůj (privatizovanej obecní) kvartýr a zažádal si o byt v pečovatelským domě (jsou to normální byty, akorát s doktorem, kavárnou, holičem atd. v baráku, přiděluje obec zdarma). Já se děsila, jak s ním vyběhnou, jakože ještě tehdy majitelem nemovitosti... a bylo mi - se shovívavým úsměvem - řečeno, že přece každý, i milionář, má práva jako každej jinej občan platící daně, to jest i právo na přidělení bytu když si požádá. Do půl roku se stěhoval, hotovo dvacet.
barbucha to u nás nebude nikdy. Zrovna se zaobírám sociálním a dostupným bydlením.
Jo, mezi oběma státy se dá najít pár drobných rozdílů ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí