Mirka
a kde mají rodiče?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
ŽE PRŠÍ!!! ![]()
marieu tak na to, že se budou chtít chytit za ruku naopak marně čekám.
viktorka_od splavu asi Ti nerozumím. Moc o tom nevím a překvapilo mě, jak to dcera komentovala jako potřebnou a dobře vymyšlenou pomoc. Je v tom věku a asi to vnímá tak, že u nás nic takového není (nebo o tom neví).
viktorka_od splavu tak ne všechny děti se chtějí svěřit rodičům, tak se můžou obrátit jinam
Mirka je mi jasné, že jsou a vždycky budou nějaké nefunkční rodiny - ale mám za to, že stát by měl podporovat právě ty rodiny, aby držely při sobě a svým členům pomáhaly, než brát na sebe funkce rodiny. pomáhat slabším je samozřejmě v pořádku. ale ten ústav/instituce byl měl být až to poslední, ne první na řadě.
viktorka_od splavu wtf, posledni dobou ses nejaka mimo hrozne
viktorka_od splavu poskytují těm dospívajícím odbornou pomoc, to rodina nezvládne.
viktorka_od splavu a jak vis nebo z ceho usuzujes, ze jsou ta centra statni? To muzou byt uplne jine subjekty... Navic, neziskovy sektor je mnohdy mnohem pruznejsi, levnejsi, efektivnejsi... atd
711990 potrebuju zelene raminko.
viktorka_od splavu A jak by sis třeba představovala, že by měl stát podpořit rodinu, aby pomohla dceři-svobodné matce, nebo synovi závislému na drogách? Pokud jsou sice dospělí, ale reálně stále závislí?
viktorka_od splavu hele ty ale (nejen) dnes fakt "perlíš" .... ![]()
Dalia ❤️
Dalia to je hezké, můžeš být pyšná ![]()
Sweet Potato Pinot Noir Jsem pyšná.
Vložila jsem odkaz na rozhovor, kdybyste si jej chtěly přečíst.
Dalia to je hezké ![]()
Dalia Moc hezké :-).
barbucha To je super, dělat, co tě baví, je nejlepší :-).
viktorka_od splavu Tohle je asi nejvíc mimo, co jsi tady napsala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí