Dalia úžasný syn, ať ti dělá radost i nadále!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia Diskuze je už jinde ale musím. Svět je malej, jméno mi připadalo povědomé tak jsem se zeptala manžela. Tvého syna zná, byl s ním v družstvu. Byl prý pěkné číslo![]()
rysamona Jé, tak doufám, že na něj nemá manžel nějaké nemilé vzpomínky.
Dalia ne to vůbec, nechtěla jsem aby to tak vyznělo. Znal ho hned zpočátku a prostě mladej kluk
ted.uz je to evidentně muž který ví co chce. Gratuluji k takovému synovi.
rysamona Děkuji! ![]()
![]()
rysamona Teda svět je fakt malej a česká kotlina teprv.
barbucha bavi me predstava, co by se tady strhlo, kdyby si treba Babis zazadal o obecni byt ![]()
Dalia Dali, trochu se zpožděním dočítám - přeji hodně radosti
!
Hanka H Děkuji, Hani. ![]()
Drzej je na to dost!
Jako vono by se strhlo i tam... dostal by ho teda i nebožtík Kamprad, pokud by se vůbec odvážil požádat... jako rovnost před zákonem je pěkná věc, ale vocaď pocaď.
Nova manikura!![]()
A mala ukazka jak taky muzou vxpadat gelove nehty.Ze to neni jen trpytiva diskoteka a drapy az za roh.![]()

Zarinya Kolik miminek dneska?
Zarinya moc hezky..! Ja se porad rozmyslim, odrazuje me doplnovani vs.lockdowny, tak si trochu myslim, ze na podzim zas budou..
Ale kdyby nekdo vedel o nekom v Brne, kdo mi zarucene udela takovou krasu, tak jdu do toho..!
Naši sú 2x zaočkovaní
ja som mala včera masáž a kozmetičku, ktorá mi pochválila pleť (naposledy som u nej bola v polovici decembra, tak to potešilo) a dostala som termín na očkovanie. Budúci týždeň mám v pláne 2 dni dovolenky a návštevu kaderníčky. Konečne bude zo mňa človek ![]()
pecka mě příští týden čeká trojboj test, kadeřnictví a kosmetika, takže tvé radosti dost rozumím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí