Evaeva ja viem, že sú to také malichernosti.Ale ja si tam vždy oddýchnem, vypnem, pokecám a ešte aj ako bonus vyzerám lepšie,keď odchádzam.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
pecka člověk nemůže mít radost jen z velkých věcí, těch se tolik neděje:)
Ne, že by mi to přímo udělalo radost, ale byl to hezký okamžik dne :-). Jedu po magistrále, každou chvíli červená, tak jsem si všimla, že se stále míjím s krásným Bentley. Mám určitou představu, kdo ho většinou řídí, ale když jsem zastavila zase na červené, otočím hlavu, kouknu do Bentley a tam nádherný chlap s vizáží rockové hvězdy. Přesně takový ten typ, co se mi líbí. Potkali jsme se pohledem, usmáli se na sebe, skočila nám zelená a bylo po všem
.
Dnes toto! Konecne!!!

Děti do šesti let se na kroužky nemusí testovat a syn tak může příští týden na sportovky bez jakékoliv komplikace![]()
999 aj sekundy vyčaria pekný deň![]()
A mě dneska pochválil šéf. Dost mi zvedlo morálku, včera do me ryl kolega a to mě štvalo dost.
A ještě jsme před pondělním rozvolněním vymetly s dětma nakupaky. Utratila jsem dost peněz, ale mají trochu doplněný šatník, ať nechodí do školy jak pobudove.
jinx Gratuluju :-)
999 dekuju! jsem uplne novy clovek, konecne cerstvy strih, barva, achhh :) kadernici jsem pozdravila slovy, ani nevite, jak rada vas vidim!
ten slastnej pocit si dovedu představit!.
Mám taky ostříhané vlasy o dost, a je to jak čerstvý vítr...![]()
Miru fakt jo, ja jsem byla naposledy v pulce listopadu a pak jsem to fakt dodrzovala, ale kdyby mel lockdown jeste chvili trvat, uz bych ji taky zavolala, zda by neprisla treba domu. O pet cm kratsi to mam a uplne lehkou hlavu :)
Kdyz uz se tu rozebira ten kadernik....
Dneska se mi uz i o tom zdalo,sla jsem do kadernictvi a jiny level potrebuju nutne zavolat a na mobilu nejde zaboha vytukat cislo....tak mi furt nesel otevrit/najit obrazek jaky chci uces.![]()
Musim rict,ze sice jsem mela kadernici k dispozici i v lockdovnu,ovsem fakt nejsem spokojena.![]()
takze zacinam mit cerny mury,ze se chystam k jinemu a co bude se sousedkou,kadernici co ma i muj ig,to tedy fakt nevim.
Ale ona uplne ignoruje co chci a striha co chce ona,coz by nevadilo pokud by to bylo hezky,jenze neni.![]()
![]()
![]()
![]()
A já jsem ráda, že jsem ten první a náročný týden v kadeřnictví plném nadšených klientek zvládla
jinx jsem ráda, že vidím fólie v kterých jedu už asi 8 let. Kam se vrtnu, pořád samej alobal...
Catherinne Taky to vidím poprvé;-)
Karja mi se s tím pracuje skvěle, je to lehčí, neklouže to.
A hlavně se to dá používat opakovaně, ne teda půl roku, ony jsou ty fólie mytím tenčí a tenčí, ale když vidím tu spotřebu, tak alobal mě v rámci použitelnosti děsí. Fólie hodím do pračky a tam se umyjou. Akorát furt peru, větším, sbírám...
Zarinya to s tou susedou kaderníčkou ma mrzí, máš obavy o jej reakciu, že k nej nechceš chodit? No snáď je natoľko inteligentná, že sa neurazí. Mysli hlavne na seba a na to, čo chceš ty. Tiež som po rokoch vymenila kaderníčku, s ktorou som mala priateľské vzťahy a nebolo mi to dvakrát príjemné, aj jej určite nie, ale ak sa teraz stretneme, vieme sa na seba usmiať a prehodit aj pár slov. Momentálne chodím ku kaderníkovi, zlatý chlapec, ale opäť pociťujem zajačie úmysly, z počiatočného nadšenia postupne zisťujem, že nie som spokojná ani s farbou ani so strihom...Ak neprídeme k zmene, musím hľadať ďalej.
A to sme sa veľmi spriatelili.
Škoda, že Catherinne býva ďaleko, rada by som sa jej zverila do rúk.
milacka no je to fakt tezky.Inteligentni je,ale myslim,ze nikomu neudela dobre,ze vlastne nejsi spokojena s jeho praci.![]()
Minule mi rikala,ze kdyz nebudu spokojena,mam ji to rict,jenze ja uz ji to rikala dvakrat a vlastne i ta oprava dopadla stejne.![]()
Uz me nebavi,ze pres pul roku mam strasny uces.....a mit to na dovolene to bych se vztekla tuplem.
Minule mi taky rekla,ze to nemuzu mit sestrihane,protoze mam rovne vlasy.![]()
ja uz jsem rozhodnuta jit jinam,jen nevim jak to vyresit s ni.![]()
Taky se chystám definitivně změnit kadeřnici. Ta stávající je sice milá a vstřícná a chodila i domů... ale našla jsem provozovnu, kde jsem byla (v tom krátkým období otevření) mnohem spokojenější.
Dobrý teda bylo, když mě po čerstvým sestřihu potkala ta moje původní. Prej kdo mě takhle okousal, smála se... no jo ale mně se to líbilo... ta viditelná nevůle ke konkurenci už méně.
Ale tak položila jsem si otázku, co je pro mě důležitější: spokojenost kadeřnice nebo moje vlastní hlava? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí