Rhaenys krásne ráno, perfektný manžel. Prajem všetko najlepšie k narodeninám, veľa zdravia![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne Vážně? Moje kadeřnice také nepoužívá alobal, už dlouho.
Zarinya Co je na tom tak těžkého? Tvoje vlasy a kamarádit spolu můžete dál. To, že ti nevyhovuje její práce, neznamená, že ji odsuzuješ obecně. Asi žádný kadeřník (atp.) nesedne všem stejně.
Rhaenys Gratuluju, k narozeninám i k pozornému manželovi :-).![]()
Děkuji všem
. Už jsem také pyšnou majitelkou vázy z Radua Crystal, v novém domě bude tak krásná, jak já se těším, až příští rok budu chovat syna a dám si do vázy bílé pivoňky ..
Rhaenys jsem šťastná s tebou. Všechno nejlepší. Ať jste zdraví, ty, tvůj muž i váš malý ![]()
Hlavně držím palce, aby to jinde dopadlo podle tvých představ. Sestříhat se dají i moje velejemné vlasy a hodně to nažene objem, z toho usuzuju, že se dá sestříhat všechno.
Rhaenys Krasne
a taky preju vsechno nejlepsi.
dynda no me to prave tohle dorazilo.![]()
Rhaenys krásne sa čítaš ![]()
Rhaenys Všechno nejlepší a ať se daří!
Rhaenys vsechno nejlepsi a moc drzim palce, at ti vsechno perfektne vyjde!
Najdi čtvrtého. Viděla jsem to teda poprvé v životě. ![]()

A čtu si rozhovor s koučem a do kamene tesat:
...když vím, kam se chci dostat, ale nevím jak, tak to je úkol pro kouče. Když ale nevím, co chci, tak to je spíše na terapeuta.
Rhaenys Všechno nejlepší!
Ale nechápala jsem nejdřív, čeho máš víc, než sis kdy myslela. Jakože roků?? To by ti muselo bejt aspoň devadesát snad
![]()
Rhaenys všechno nejlepší, dodatečně. Moc ti to přeju. Je to krásné číst.
jakožto osoba téměř bez závazků na ten termín nemám vůbec nárok, ale přesto jsem dnes měla výjimečně pěkný až marieu den
dopoledně pěkně odsýpající práce na HO, pak oběd s dětma a po něm jsem si udělala volno a procházku s (nejen) parfémově spřízněnou duší, bylo nádherně, po víc než půl roce jsem měla točené pivo!:-)) a vůbec se to tak nějak modro-slunečně-dozelena vydařilo
po návratu jsem sjela doplnit vyžranou lednici a za odměnu jsem si koupila pytlík oříšků, protože po té túře i kalorické tabulky byly obměkčeny:-P ráj na zemi prostě
continuity jeee to jsem četla ráno, dost dobrý!
Rhaenys to je tak krásný... moc ti to přeju![]()
continuity to je přesné. Co je to za rozhovor? Koučink mám právě v plánu, sbírám reference a informace :) díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“