Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Torrah
3173 příspěvků moje polička 10. května 2021 20:54

Já mám teda radost z toho, že se nám podařilo polapit rejska, kterého nám domů dovlekly naše kočky a vypustily v obýváku. Chytli jsme ho živého a asi i zdravého a vysypali za plot, byly to nervy, ale moje provizorní past zafungovala :) a já si oddechla. Nesnáším, když kočky chytnou myš a pak si s ní hrají a tím ji utrápí, takže jak můžu, tak jim v tom zabráním. Ale teda je to potvora rychlá a jsem fakt ráda, že je z baráku :D!

Offline brrr
12068 příspěvků moje polička 10. května 2021 21:07

Torrah Dlouho jsem přemýšlela, jak je možné, že kočky přinesly domů pejska.

Offline Torrah
3173 příspěvků moje polička 10. května 2021 21:08

brrr ještě to by mi chybělo, huš, ještě jim napovídej! :D

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 10. května 2021 21:20
Reakce na brrr:

Torrah Dlouho jsem přemýšlela, jak je možné, že kočky přinesly domů pejska.

​to by se asi stát nemohlo, ale vím o opačném případu! kdysi šla jedna moje známá venčit své psy a ti objevili v křoví malé kotě. bývali by ho zakousli, jenže měli košíky. a to nebožátko se toho košíku chytlo a strachy se nemohlo pustit.. a tak je donesli až domů a tam zůstalo dalších víc než dvacet let

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 10. května 2021 21:23

Tulipe v hospodářských novinách, chceš to odemknout?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 10. května 2021 21:31

continuity to bys byla moc hodna. Děkuji :)

Offline marieu
5122 příspěvků moje polička 11. května 2021 07:22

Torrah rejsek aspoň není taková ta "póvl" myš. Dobrý skutek jste udělali! My měli před lety v podnájmu zabydlenou myš. Bydlela v dřevěném ostění v ložnici, kde zásadně hospodařila po večerce a chodila hodovat na nenalezenou rozsypanou strouhanku do kuchyně. Jednou zalezla drahýmu do batohu a začla šustit s pytlíkem se svačinou. To ho tedy namíchlo, nicméně se podařilo exportovat ji v zavřeném batohu za hranici pozemku. Vysypali jsme jí z batohu u sousedovic plotu a ona! Ona se rozeběhla zpět za námi.

A my máme krásné společné ráno. Venku vlahý vzduch, bosé nohy, peřiny z okna, slunko, ptáci, jen chybí rozkvetlé lípy pod oknem, mají zpoždění... Vyběhli jsme dětem i pro čerstvé rohlíky ke snídani (sobotní výsada). Společná snídaně je hrozně moc . Vůbec se mně nechce velkou odvést to školky.

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 11. května 2021 08:09

marieu nám pred oknem rozkvétá šeřík a cítím ho i z postele, pro mě jedna z nejkrásnějších jarních vůní

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2021 08:45

žluťásek jé šeřík

Offline marieu
5122 příspěvků moje polička 11. května 2021 08:55

žluťásek to je taky jarní nádhera, vůně šeříku

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:21

jinx Kadeřnici trochu závidím, i když já to prostě musím ještě vydržet, aspoň půl roku, aby ten střih měla z čeho udělat...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:31

Luna a jaky strih chces? 

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:37

​to by se asi stát nemohlo, ale vím o opačném případu! kdysi šla jedna moje známá venčit své psy a ti objevili v křoví malé kotě. bývali by ho zakousli, jenže měli košíky. a to nebožátko se toho košíku chytlo a strachy se nemohlo pustit.. a tak je donesli až domů a tam zůstalo dalších víc než dvacet let

​To je hezký, chudinka malej siroteček

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:38

Luna 

Vždyť už uděláš culík, to nemusíš čekat půl roku...

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:40

jinx Mám dlouho jasno. Něco takového:V podstatě takový ten střih v jedné délce, hladký, mám na to vlasy, tak snad se zadaří. 

A škoda, že nemáš i fotku "po", určitě to máš super.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:41

barbucha Culím mám tak z jedné čtvrtiny vlasů! Zbytek je přichycený asi 15 sponkama.Počkám.

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:52

Luna 

Tak pozor na blesky s těma sponkama No jestli chceš to co na fotce, tak to fakt eště musí povyrůst...

Mimochodem jsem ti nepochválila náušnice - krásný máš!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. května 2021 11:26

Luna pekny uces, mam skoro totez, jen kratsi. 

Offline marieu
5122 příspěvků moje polička 11. května 2021 20:49

Mně se nakonec vydařil celej den. I teď večer, muž v práci, děti spící, ten klid a ticho a šero a venku čerstvo a vůně... náhodně jsem kápla na fajn pořad na bbc3 s klasickou hudbou, nějak nevím, jestli mám spíš rozjímat nebo se těšit. Obojí, asi.