Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 11. května 2021 21:11

marieu

To je moc hezké. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:38

Mě dnes udělala radost procházka po Praze (skoro po roce!), vlezla jsem i do Ingredients a na základě diskuze v některém z místních vláken šla zjistit jak voní tulipány (moc hezky) u metra jsem pak taky dokonce dostala kafe zadarmo a bylo výborný

Trochu mi dnešní den to zkazila moje roztržitost a zapomenutý mobil ve vlaku, ale naštěstí i to dopadlo dobře, našel ho poctivý nálezce

Prostě super 

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 12. května 2021 12:14

Ignis to zni prijemne. Ja mam ted take takove dny, uvedomuji si, ze je hezky a ze voni rozkvetle stromy. A ze je super, ze mladsi dite uz chodi a muzeme se spolu batolit po lese. A vubec si to ted uzivam s detmi, ale paradoxne je to tim, ze starsi ma skolku a ze se den diky tomu da rozvrhnout prijatelne pro vsechny tri. No proste kazdy den je neco krasneho, prochazka, beh hezkou krajinou, i to posedavani po hristich s tisicem svacinek je ted takove...jak to rict... hezke, vim, ze uz se to nebude opakovat a ze je luxus batolit se po sluncem zalitem parku ve vsedni den v deset dopoledne. Obcas s sebou beru moji matku, kdyz ma volno, a uzivame si to obe. 

Ale je to zajimave. Vlastne nedelam nic jinak, nez jsem delala pred mesicem. Ale pred mesicem jsem byla uplne v pytli a posedavani na hristi me drtilo. Asi je to pocasim a volnejsima rukama.

Offline clothilde
2017 příspěvků moje polička 12. května 2021 12:43

Me udelaly velkou radost moje deti.

Dcera uspesne slozila atestacni zkousku a syn ma na sebou 4 zaverecne zkousky  (2 jeste pred sebou) na mezinarodni skole.

Takze jupi, jupi... Vecer si davam sklenku vina

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:31

clothilde máš šikovné děti, sklenku vína si určitě zasloužíš

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:34

Mně udělala radost zásilka ze zahradnictví, 60 rostlin (a tolik šanty, že zřejmě přilákám kočky z celé Prahy 9). A že jsem jich hned polovinu stihla zasadit, mezi dvěma dešti, bylo strašně příjemně, vlahý vzduch, teplo tak akorát. Prostě paráda.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:37

Pinot Noir tvoju botanickú záhradu by som veľmi rada videla naživo, na IG pridávaš krásne fotky. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:38

clothilde  gratulujem

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:42

milacka ono to asi dost klame, jsou to dva záhonky a jeden proužek kolem plotu, kam bezhlavě sázím, cokoliv se mi líbí . Ale teď teda pracuju na kousku, který má trochu něco jako plán, chtěla bych vytvořit místo pro posezení na lavičce, obklopené keři a kytkami, časem přibude ohniště. Ale je to hudba budoucnosti, keře mi zatím sahají maximálně po kolena a nemám ani tu lavičku

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:42

milacka a děkuji

Offline Jitka77
1841 příspěvků moje polička 12. května 2021 18:18

Sousedka má asi patnáctiletou dceru, co ji potkávám, tak těžce jede ve šminkách a parádě. Dopoledne jsem před jejich dveřmi viděla krabici od toaletního zrcadla s šuplíčky, tak jsem sáhla do svého šuplíku, vybrala asi dvacet vzorků vůní (vše originály s natištěným nápisem, téměř všechny s rozprašovačem - všehochuť mainstreamových vůní jako Chloe, Sí Armani, LVEB, Black Opium, Mon Paris, Yes I Am, Alive EdP i EdT, Libre, Bright Crystal...) a odpoledne jsem u nich zazvonila. Zrovna tam měla kamarádku, tak jsem jim řekla, ať se podělí. Holky v černých síťovaných punčochách a s linkami az ža uši, ale vůbec se netvářily tak drsně, jako když mají na lavičce u popelnic ostentativně rozložené cigarety. Myslím, že byly potěšené upřímně.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:14

Jitka77 S "linkami až za uši" jsi mě pobavila. Před pár dny jsem na jednu takovou slečnu, odhadem tak 15 let, narazila v autobusu. Občas to vídám a vždy mi to přijde legrační.

Offline Jitka77
1841 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:25

Dalia Ony jsou si tyhle slečny schopné ty linky v autobusu nebo vlaku i namalovat! Musím sebekriticky přiznat, že mně se tekutá linka v životě nepovedla ani u stolu.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:30

Jitka77 Tekuté bych nejspíš taky nezvládla, nevím, nenosím je.

Offline tina
6229 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:35

clothilde Gatita děti

Ignis hezká zkušenost

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:57

Gatita No podle mě to bude tím, volnější ruce a hezké počasí mě osobně vždycky potěšilo.

Offline Catherinne
10690 příspěvků moje polička 13. května 2021 00:54

milacka že jo, já mám taky pocit, že zahrada Pinot Noirje nekonečná 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. května 2021 11:19

Prevzali jsme si klice od naseho noveho domova stehovani muze zacit 

Offline Fakirka
2220 příspěvků moje polička 13. května 2021 12:14
Reakce na Catherinne:

milacka že jo, já mám taky pocit, že zahrada Pinot Noirje nekonečná 

​taky moc ráda koukám na její fotky na IG