To je moc hezké.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mě dnes udělala radost procházka po Praze (skoro po roce!), vlezla jsem i do Ingredients a na základě diskuze v některém z místních vláken šla zjistit jak voní tulipány (moc hezky) u metra jsem pak taky dokonce dostala kafe zadarmo a bylo výborný ![]()
Trochu mi dnešní den to zkazila moje roztržitost a zapomenutý mobil ve vlaku, ale naštěstí i to dopadlo dobře, našel ho poctivý nálezce ![]()
Prostě super
Ignis to zni prijemne. Ja mam ted take takove dny, uvedomuji si, ze je hezky a ze voni rozkvetle stromy. A ze je super, ze mladsi dite uz chodi a muzeme se spolu batolit po lese. A vubec si to ted uzivam s detmi, ale paradoxne je to tim, ze starsi ma skolku a ze se den diky tomu da rozvrhnout prijatelne pro vsechny tri. No proste kazdy den je neco krasneho, prochazka, beh hezkou krajinou, i to posedavani po hristich s tisicem svacinek je ted takove...jak to rict... hezke, vim, ze uz se to nebude opakovat a ze je luxus batolit se po sluncem zalitem parku ve vsedni den v deset dopoledne. Obcas s sebou beru moji matku, kdyz ma volno, a uzivame si to obe.
Ale je to zajimave. Vlastne nedelam nic jinak, nez jsem delala pred mesicem. Ale pred mesicem jsem byla uplne v pytli a posedavani na hristi me drtilo. Asi je to pocasim a volnejsima rukama.
Me udelaly velkou radost moje deti.
Dcera uspesne slozila atestacni zkousku a syn ma na sebou 4 zaverecne zkousky (2 jeste pred sebou) na mezinarodni skole.
Takze jupi, jupi... Vecer si davam sklenku vina
clothilde máš šikovné děti, sklenku vína si určitě zasloužíš ![]()
Mně udělala radost zásilka ze zahradnictví, 60 rostlin (a tolik šanty, že zřejmě přilákám kočky z celé Prahy 9). A že jsem jich hned polovinu stihla zasadit, mezi dvěma dešti, bylo strašně příjemně, vlahý vzduch, teplo tak akorát. Prostě paráda. ![]()
Pinot Noir tvoju botanickú záhradu by som veľmi rada videla naživo, na IG pridávaš krásne fotky.
clothilde gratulujem![]()
milacka ono to asi dost klame, jsou to dva záhonky a jeden proužek kolem plotu, kam bezhlavě sázím, cokoliv se mi líbí
. Ale teď teda pracuju na kousku, který má trochu něco jako plán, chtěla bych vytvořit místo pro posezení na lavičce, obklopené keři a kytkami, časem přibude ohniště. Ale je to hudba budoucnosti, keře mi zatím sahají maximálně po kolena a nemám ani tu lavičku ![]()
milacka a děkuji ![]()
Sousedka má asi patnáctiletou dceru, co ji potkávám, tak těžce jede ve šminkách a parádě. Dopoledne jsem před jejich dveřmi viděla krabici od toaletního zrcadla s šuplíčky, tak jsem sáhla do svého šuplíku, vybrala asi dvacet vzorků vůní (vše originály s natištěným nápisem, téměř všechny s rozprašovačem - všehochuť mainstreamových vůní jako Chloe, Sí Armani, LVEB, Black Opium, Mon Paris, Yes I Am, Alive EdP i EdT, Libre, Bright Crystal...) a odpoledne jsem u nich zazvonila. Zrovna tam měla kamarádku, tak jsem jim řekla, ať se podělí. Holky v černých síťovaných punčochách a s linkami az ža uši, ale vůbec se netvářily tak drsně, jako když mají na lavičce u popelnic ostentativně rozložené cigarety. Myslím, že byly potěšené upřímně.
Jitka77 S "linkami až za uši" jsi mě pobavila.
Před pár dny jsem na jednu takovou slečnu, odhadem tak 15 let, narazila v autobusu. Občas to vídám a vždy mi to přijde legrační.
Dalia Ony jsou si tyhle slečny schopné ty linky v autobusu nebo vlaku i namalovat! Musím sebekriticky přiznat, že mně se tekutá linka v životě nepovedla ani u stolu.
Jitka77 Tekuté bych nejspíš taky nezvládla, nevím, nenosím je. ![]()
Gatita No podle mě to bude tím, volnější ruce a hezké počasí mě osobně vždycky potěšilo.
milacka že jo, já mám taky pocit, že zahrada Pinot Noirje nekonečná
Prevzali jsme si klice od naseho noveho domova
stehovani muze zacit
milacka že jo, já mám taky pocit, že zahrada Pinot Noirje nekonečná
taky moc ráda koukám na její fotky na IG
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“