mnum super, tak nech sa rýchlo zabyvate!
clothilde gratulujem k šikovným deťom!
Pinot Noir Sweet Potato Manžel minulý víkend říkal, že podle kalendáře je čas na devíti metrový bambus :-). Je na něj zima, ale věřím, že jeho čas přijde :-).
letfenixa
dakujem
udělalo mi radost, že mužův kontrolní rtg plic ukázal, že plíce jsou čisté, takže snad už to bude vše ok (ještě snad zmizí i sraženiny po embolce, ale tam jde až za 2 měsíce), takže se můžeme pořádně vrhnout do rekonstrukce ![]()
Magráta to je krasna zprava! Manzelovi hodne zdravi a obema hodne elanu ke zdarne rekonstrukci
letfenixa dekuju
Teď jsme přišly ze školky. Na dětském hřišti pod okny stojí 20cm vody v písku i v trávě- vystačilo nám to na 3/4 hod než byly holky ke kolenům durch (holinky included). No a pak...

Muž se popadal za břicho, protože kdykoliv jsem v minulosti našla čtyřlístek, dělala jsem pak nějakou zkoušku nebo otěhotněla. Já si ale myslím, že tam ten jetel prostě jen zmutoval, jak na něj furt čurají děti.
marieu ty jo, a já nenašla čtyřlístek nikdy. To máš i za mě. ![]()
marieu mne sa nepodarilo nájsť štvorlístok nikdy. Závidím.
marieu to je nádhera a minimálně šesterčata
marieu to vypadá na pěknou kupku štěstí
continuity dorota fakt?? Já bych řekla, že nacházím tak 1 ročně posledních ... 20 let? Ne všechny jsem si vylisovala, ale nějaké mám.
Catherinne Fakirka rouhala bych se, kdybych řekla, že ho nutně potřebujeme. A nechtěla bych teda ani dvojčata...
marieu to je nádhera a minimálně šesterčata
Myslíš marieu jako jejich porodník? To by bylo!
marieuNo, tak dnes večer je v Eurojackpotu miliarda a půl.![]()
Byla jsem v Pepcu!!!! Sama!!! Ani jsem si nekoupila kafe na cestu ( v kavárně bylo moc cizích děti), ale i tak jsem si to užila:-D
marieu Krásný! Vsaď si, furt lepší přijít o malý prachy, než ke dvěma přihodit počítám-li správně dalších dvanáct ![]()
continuity dorota Pokud je v mé blízkosti v trávníku čtyřlístek, vždy ho vidím. Nechávám je pro další, měla bych tak deset ročně. Tuhle jsem v práci fotila stroj, lehla si do trávníku a v popředí na fotce čtyřlístek jak malovaný :-)
marieu no a podelis se pak s náma?
andulka01 Hm a predo mnou sa všetky štvorlístky schovávajú. A to by som aj trochu šťastia potrebovala, nič sa mi nedarí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.