andulka01 bylo jich tolik, že mě to po té hrsti přestalo bavit i velkouvelkou. Neskutečný.
continuity já se dělím pro obecný blaho i o svůj 0,4 plat - 20% oproti státnímu zařízení, takže s těma 1,5mld nemám problém ![]()
andulka01 bylo jich tolik, že mě to po té hrsti přestalo bavit i velkouvelkou. Neskutečný.
continuity já se dělím pro obecný blaho i o svůj 0,4 plat - 20% oproti státnímu zařízení, takže s těma 1,5mld nemám problém ![]()
marieu 1 629 000 000,- ![]()
Kan to je strašně dlouhý číslo, na to se mně nechce ani ostřit...
andulka01 takovou mam kamaradku, koukne do zelene a vytrhne ctyrlistek, na gymplu nam je porad rozdavala. ja hledam, koukam a nikdy nic ![]()
mnum Presne takhle hledam ctyrlistky i ja, zadivam se do zelene, a kdyz tam je, uplne na me sviti
Predloni jsem je lisovala a schovavala, behem par dni jsem jich mela asi 40.
Hledala jsem kolem toho i nejake info ohledne genetiky, prave protoze se ty ctyrlistky casto objevuji na jedne rostline naraz ve vetsim poctu, ale tenhle znak je ovlivneny i prostredim, takze kdyz se ta rostlina oskube/sesece/spase, tak dalsi listky, co ji narostou, uz muzou byt obycejne trojlistky.
Myrtila to mne fascinuje, ona si třeba se mnou povídala, najednou se sehla, vytáhla čtyřlístek a podala mi ho. A když jsem se jí ptala, jak to že ho vidí, tak koukne nechápavě, jak to že já ho nevidím ![]()
mnum tuhle zázračnou schopnost má moje mamka, já našla tak dva za celý život.
Myrtila to mne fascinuje, ona si třeba se mnou povídala, najednou se sehla, vytáhla čtyřlístek a podala mi ho. A když jsem se jí ptala, jak to že ho vidí, tak koukne nechápavě, jak to že já ho nevidím
Tohle dělám já. Prostě se podívám a vidím ho. A většinou není sám. Ale houby hledat neumím, ty prostě nevidím.
dzizisketa Štvorlístok som nikdy v živote nenašla, ale huby hľadať celkom viem. Nie síce tak dobre ako moja mama, ale nájdem.
dzizisketa tak ja ani ty houby... zato vzdy kdyz jdu s dcerou po chodniku, najdu nejakou kocicku koukajici z okna, pocita se to? ![]()
To si piš ![]()
mnum jé, už jsem se bála, že jen já nanajdu nic, ale kočicky mi taky jdou ![]()
INCOM1
vidis, nejsme marne ![]()
mnum No, ja si myslim, ze tahle schopnost nejak souvisi s tim, ze celkove si hned vsimnu nejakeho poruseni pravidelnosti, takze hned vidim treba jednu otocenou vzorovanou dlazdicku na velke plose, nebo chybu ve vzoru na latce (nasi maji dodneska povleceni, kde kazdeho cca pul metru chybela tecka mezi srdicky, jako mala jsem je tam dodelala fixou
) a tak. A 4 listky vypadaji uz na dalku jinak, maji mezi sebou jiny uhel nez jenom tri, uplne mi to brnkne o oko ![]()
dzizisketa tak ja ani ty houby... zato vzdy kdyz jdu s dcerou po chodniku, najdu nejakou kocicku koukajici z okna, pocita se to?
jee tak jak bys mohla vidět čtyřlístky na zemi, když koukáš nahoru do oken:-))
viktorka_od splavu no vidis, v tom to bude ![]()
Myrtila jj, bude to v rozdilu vnimani. Asi to s tim nebude souviset, ale ona treba uz v detstvi dokazala videt takove ty obrazky co vypadaji jako rozsypane koreni a kdyz nejak spravne zasilhas, vystoupi ti 3D obrazek. To jsem furt jen koukala (a jednou v dospelosti se mi to povedlo a mela jsem z toho naramnou radost a pak mne tato schopnost zase opustila a uz na tom vidim opet jen ten bordel
)
Ty 3d obrázky vidím hned, ani na ně nemusím nijak zvlášť ostřit.
mnum Ona se tahle schopnost i nejak jmenuje, jako je nekdo dyslektik, tak ja jsem ... uz nevim ten nazev, ale dozvedela jsem se to tady na parfumanii
Na druhou stranu schopnost videt kocku za oknem mi prijde taky dobra, minimalne ty deti se kockou daji zabavit lip nez chybejici teckou na povleceni ![]()
Myrtila schopnost vidět kočku za oknem mám taky! ![]()
Potrefenáhusa kočka za oknem to je moje radost..kdyz jezdím autem do a z práce,tak pořád hledám kočky a když nějakou uvidím,tak nahlas řeknu: (takovým zjihlým hlasem
):..kočkoooo achooooj...
....prosím ponechat bez komentářů
jinak se jevím býti vcelku normální...no skoro ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.