Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline marieu
5122 příspěvků moje polička 14. května 2021 17:09

andulka01 bylo jich tolik, že mě to po té hrsti přestalo bavit i velkouvelkou. Neskutečný.

continuity já se dělím pro obecný blaho i o svůj 0,4 plat - 20% oproti státnímu zařízení, takže s těma 1,5mld nemám problém

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. května 2021 17:39

marieu 1 629 000 000,- 

Offline marieu
5122 příspěvků moje polička 14. května 2021 17:41

Kan to je strašně dlouhý číslo, na to se mně nechce ani ostřit...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 14. května 2021 18:23

andulka01 takovou mam kamaradku, koukne do zelene a vytrhne ctyrlistek, na gymplu nam je porad rozdavala. ja hledam, koukam a nikdy nic

Offline Myrtila
5018 příspěvků moje polička 14. května 2021 19:40

mnum Presne takhle hledam ctyrlistky i ja, zadivam se do zelene, a kdyz tam je, uplne na me sviti  Predloni jsem je lisovala a schovavala, behem par dni jsem jich mela asi 40.
Hledala jsem kolem toho i nejake info ohledne genetiky, prave protoze se ty ctyrlistky casto objevuji na jedne rostline naraz ve vetsim poctu, ale tenhle znak je ovlivneny i prostredim, takze kdyz se ta rostlina oskube/sesece/spase, tak dalsi listky, co ji narostou, uz muzou byt obycejne trojlistky. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 14. května 2021 19:46

Myrtila to mne fascinuje, ona si třeba se mnou povídala, najednou se sehla, vytáhla čtyřlístek a podala mi ho. A když jsem se jí ptala, jak to že ho vidí, tak koukne nechápavě, jak to že já ho nevidím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2021 20:01

mnum tuhle zázračnou schopnost má moje mamka, já našla tak dva za celý život.

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 14. května 2021 20:07
Reakce na mnum:

Myrtila to mne fascinuje, ona si třeba se mnou povídala, najednou se sehla, vytáhla čtyřlístek a podala mi ho. A když jsem se jí ptala, jak to že ho vidí, tak koukne nechápavě, jak to že já ho nevidím

​Tohle dělám já. Prostě se podívám a vidím ho. A většinou není sám. Ale houby hledat neumím, ty prostě nevidím. 

Offline dorota
1206 příspěvků moje polička 14. května 2021 20:10

dzizisketa Štvorlístok som nikdy v živote nenašla, ale huby hľadať celkom viem. Nie síce tak dobre ako moja mama, ale nájdem.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 14. května 2021 20:27

dzizisketa tak ja ani ty houby... zato vzdy kdyz jdu s dcerou po chodniku, najdu nejakou kocicku koukajici z okna, pocita se to?

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 14. května 2021 20:53

mnum

To si piš

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 14. května 2021 20:58

mnum jé, už jsem se bála, že jen já nanajdu nic, ale kočicky mi taky jdou

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 14. května 2021 21:05

INCOM1  vidis, nejsme marne

Offline Myrtila
5018 příspěvků moje polička 14. května 2021 21:42

mnum No, ja si myslim, ze tahle schopnost nejak souvisi s tim, ze celkove si hned vsimnu nejakeho poruseni pravidelnosti, takze hned vidim treba jednu otocenou vzorovanou dlazdicku na velke plose, nebo chybu ve vzoru na latce (nasi maji dodneska povleceni, kde kazdeho cca pul metru chybela tecka mezi srdicky, jako mala jsem je tam dodelala fixou ) a tak. A 4 listky vypadaji uz na dalku jinak, maji mezi sebou jiny uhel nez jenom tri, uplne mi to brnkne o oko

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 14. května 2021 21:57
Reakce na mnum:

dzizisketa tak ja ani ty houby... zato vzdy kdyz jdu s dcerou po chodniku, najdu nejakou kocicku koukajici z okna, pocita se to?

​jee tak jak bys mohla vidět čtyřlístky na zemi, když koukáš nahoru do oken:-))

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 14. května 2021 22:45

viktorka_od splavu no vidis, v tom to bude

Myrtila jj, bude to v rozdilu vnimani. Asi to s tim nebude souviset, ale ona treba uz v detstvi dokazala videt takove ty obrazky co vypadaji jako rozsypane koreni a kdyz nejak spravne zasilhas, vystoupi ti 3D obrazek. To jsem furt jen koukala (a jednou v dospelosti se mi to povedlo a mela jsem z toho naramnou radost a pak mne tato schopnost zase opustila a uz na tom vidim opet jen ten bordel )

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 14. května 2021 23:07

mnum

Ty 3d obrázky vidím hned, ani na ně nemusím nijak zvlášť ostřit. 

Offline Myrtila
5018 příspěvků moje polička 15. května 2021 03:15

mnum Ona se tahle schopnost i nejak jmenuje, jako je nekdo dyslektik, tak ja jsem ... uz nevim ten nazev, ale dozvedela jsem se to tady na parfumanii  Na druhou stranu schopnost videt kocku za oknem mi prijde taky dobra, minimalne ty deti se kockou daji zabavit lip nez chybejici teckou na povleceni

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 15. května 2021 05:10

Myrtila schopnost vidět kočku za oknem mám taky!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 15. května 2021 07:30

Potrefenáhusa kočka za oknem to je moje radost..kdyz jezdím autem do a z práce,tak pořád hledám kočky a když nějakou uvidím,tak nahlas řeknu: (takovým zjihlým hlasem):..kočkoooo achooooj.......prosím ponechat bez komentářůjinak se jevím býti vcelku normální...no skoro