Dneska milé setkání s 711990 Konečně jsem někoho odsud viděla živě.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
tina bylo to super! Mely bychom lokalni vychodocesky sraz zopakovat:D
711990 jasně, však něco brzy domluvíme a seznámíme i "drobky"![]()
tina at se seznamej jeste pred tou svatbou, co jsme jim domluvily![]()
711990 musíme zjistit, zda přeskočí jiskra
711990 když se vezmou něčím po hlavě, tak je to jasný (beru vařečku, ty koště)![]()
Dnes me potesila veverka, kterou jsem mohla chvili pozorovat z balkonu. Nejdriv jsem videla, jak se tak zvlastne zatrepala vetev na jednom smrku, tak jsem z obyvaku vystartovala ven, ze by to mohla byt veverka. A taky ze jo. Tak jsem ji pak par minut pozorovala, jak okusuje sisky ![]()
Včera. Jela jsem domů a vidím, že cesta je zablokována nějakým autem. Zblízka vidím chlapa s nožem, kleci na zemi a něco prerezava. Řeže volejbalovou síť, kterou měl jeden blbec natazenou podél cesty, aby mu tam náhodou nezajelo nějaké auto pri vyhybani na úzké cestě mezi chatami.
A v síti zamotana srna. Vyběhla jsem z auta a pomohla mu srnku vymotat z těch ok a vyprostit.
A když vyskočila a utekla, usmali jsme se na sebe a on povídá: Bambi je zase volný.. ![]()
Je mi z toho milo ještě teď ![]()
Folklor na export - tohle je původně předolympijský dokument z roku 2019 a objevila jsem ho při dnešním sledování ČT art soutěže tanečníků verbuňku na Mezinárodním folklorním festivalu ve Strážnici, vrcholem tedy je asi 40. minuta a pan Jošihiko Čúdžó jak tančí slovácký verbuňk - je to delší, moc milé a objevné a už i lehce chápu Zuzanu Ósako a použití modrotisku na dresech pro olympiádu v Japonsku
https://www.ceskatelevize.cz/porady/12050203399-folklor-na-export/
Dobrá práce! ![]()
Dadoo Dobře!
Malenge Říčky![]()
Desetiletý dneska uvařil- řízek a brambory. Jak jsem byla na začátku na nervy z bince, tak nakonec to kvituju jako pozitivní věc, která mi dost pomohla.
brrr Hustý! Víš co ono binec dneska s myčkou a tak....co to je. ségra je taky někdy úplně na větvi po nějakým pečení dortu od deti, ale tak kdyby si stopla čas, jak to pak ,,dlouho,, douklizi, vydalo by to na pár minut. Takže určitě podporovat!
brrr super ![]()
Včera krátké, ale moc milé setkání s tzazikiv Karlových Varech. Malé mínus že ji chybělo startovní číslo, ale VELKÉ plus za podporu běžcům.

24hod zcela neplánovaně bez dětí- steak po několika letech, drinky, pozdní večerka, pomalá snídaně v absolutním tichu, časopis ke kávě, odpoledne pod skálou v lese s knihou na bouldermatce. Tak relaxovaná jsem nebyla věčnost- žít z toho budu snad týdny...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články