pecka tá doprava tentokrát na víne nebola ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Malenge krásny
letfenixa moje obľúbené mesto, bývala som tam osem rokov a teraz to chvíľu vyzeralo, že sa tam pre sťahujeme späť, ale to nevyšlo. Chyba mi ![]()
betsey to fakt? ![]()
Moje obľúbené mesto je Nitra.
letfenixa Nitra, tam jsme byli jednou v zimě s kolegou pro knihy. Měli jsme čas, tak jsme se šli projít na hrad a protože jsme si měli po asi pěti hodinách strávených v autě, co říct, zapovídali jsme se tak, že jsme se tam ztratili ![]()
letfenixa fakt, tam sa tak dobre bývalo... A teraz sa mojim obľúbeným mestom stáva aj Liptovský Mikuláš, sme tu teraz na dovolenke a je tu tak dobre, že už teraz sa mi nechce odísť.
A vlastne aspoň nebudem OT, dnes mi mi urobilo radosť všetko ![]()
betsey na dovolenku by som išla hocikam!
Sweet Potato lišku jsme viděli i ve Vršovicích a Malenge ledňáčka jsem vyfotila ve Folimance
Catherinne to je super! Dnes jsme čápa viděli opět, tentokrát s oběma syny, chvíli stál v potoce a jinak nad námi hodně kroužil a bylo to parádní, doufám, že se mu u nás zalíbí ![]()
marieu tak ak budeš v NR a budeš mať čas, ozvi sa. Môžeme dať life stretnutie :)
pecka měla bych se dokopat, abychom se tam konečně vypravili s dětmi
. Jestli se to podaří, ozvala bych se.
marieu rada Ťa uvidím a spoznám osobne
pecka nápodobně ![]()
A kde jste? Vídala jsem černý čápy kousek od chalupy v Orlických horách... bývali tam pravidelně, pořád na stejným místě.
barbucha v Orlickych mají naši chalupu, kousek nad Říčkami a tam jsem je nikdy neviděla, a že jsme tam strávili času
tenhle krasavec se objevuje u Vltavy kousek pod Vraným.
Byli jsme kapku níž, vídala jsem je v lesích u potoků někde za Kunvaldem, cestou "zadem" na Kameničnou cca. Poprvé mě to skoro vyděsilo, do tý doby jsem žádnýho neviděla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články