notna Jo, to znám, někdy se děti nakazí pubertou na táboře, někdy stačí jednodenní návštěva u kamarádů. Ale žádné léky na to nezabírají, takze spoleham na přirozenou imunitu, dodávám v pravidelných intervalech jídlo a čisté oblečení a doufám, že za pár let se z toho dostanou.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mha Ano, zaujala jsem stejnou pozici. Co se dalo výchovou udělat, už jsme udělali. Snad je to tam někde uloženo. Teď máme strategii hlavně všichni ve zdraví přežít.
Mulen Moje máma říká, že puberta u mě a bratra se nijak neprojevovala. Ale u vnučky ji teda zaznamenává velmi. To bude typem osobnosti.
Mulen U nás byl taky klid a mír. Co tak vidím kolem, kluci jsou klidnější.
Mulen Já měla prvního syna tak šíleného
, že puberta a předpuberta, se nijak nelišily ![]()
. Je úplně jedno, jestli mu byly tři a nebo je me devatenáct. Duhý bude mít teď 15 a ťukám na co můžu, ale očekávám klidnou pubertu, protože on je celý život za odměnu, tak snad mu to vydrží. ![]()
Syn taky neměl pubertu. Přičítám to tomu,že v jeho patnácti letech onemocněl muž meningititou a on asi měl pocit,že teď je ta hlava rodiny. Zato dcera o tři roky později. Říkám, že nám vzala pár let života. A teď je úžasná a jsem za ni strašně vděčná.
Obrázek buňky, vytvořený pomocí technologií
continuity wow, tak působivé, ze by to mohlo na strop nějaké kaple ![]()
odkud to je?
continuity ta je krásná ![]()
Je to děsná blbina, ale já mám dneska tak krásné vlasy! Že mě to vážně těší.
Dočítám, pustila jsem si současně sonátu a čápata, docela to k sobě sedí
continuity Vidim endoplazmatické retikulum, takové roztomilé a barevné ![]()
Mha mně se líbí ty mitochondrie, alespoň doufám, že to jsou ty válečky.
continuity Je to prouzkovaný, tak asi jo.
Já mám tyhle fotky strašně ráda. Byla jsem na jedné výstavě fotek kvarku, snad to píšu správně, ty nahoru a dolů, krásný a podivný.
Mha ona to práve uplne není fotka, je to trochu zjednodušený a dobarveny. Ale stejně je to nádhera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články