Černá kočka určitě někdy vyražte, je tu opravdu krásně. Akorát gastronomie trošku pokulhává, i když na pár příjemných kaváren jsme narazili.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Černá kočka Loni jsme chodili hlavně na slovenskou stranu, protože je to asi dva kilometry od hranic. Jinak jsme spíš vyjeli někam autem a udělali okruh. Chata nejde veřejně pronajímat, ale je to taková samota nad Karolinkou, přes Stanovice uprostřed lesů.
Renusatko Dekuji za tip. Chteli jsme s rodinou do Nizkych Tater, jenze nekolik deti ruzneho veku a uz vubec nemame chut to resit tak zvazujeme Jeseniky nebo Beskydy.
Uff...pani prodavacka v Bille, co mi schovala mobil, kterej jsem zapomnela na samoobsluzny pokladne ![]()
![]()
Mulen tak to je rovnou dvakrát super!
Já si za odměnu vybrala puzzle s jednorožcem. ![]()
Lama_z_Lana Dobrý člověk ještě žije.
Mulen Marieu den zni skvele.
A priznam se, ze me fakt strasne mrzi, ze nemuzu darovat krev. Je to sice blbost, takovych je, ale strasne jsem vzdycky chtela a uz to nestihnu.
Procházka po Chřibech

Myslim, ze si to zaslouzi, hlavne mam rada Marianky. Jen si nejsem uplne jista jestli Vary jsou porad ceske mesto :(
Dnešek byl jak korálek. Máme dovóenou, po roce. Nepodnikáme nic vyjímečného, jen ten společný čas bez spěchu a program, co den přinese (chytání rybek do síťky a koupání v řece, piknik venku, neplánovaná pouť - cukrvata a balonky included, děti utahaný vodou a kolotoči, večeře na lehko z ledničky, točený pivko na balkoně a k tomu Maigret s Hrušínským) a úplně mi to stačilo ![]()
marieu to je hezký:) My jedeme s dětma zítra na pár dní do Jizerek, tak doufám, že to bude aspoň z půlky tak pohodový jako u vás.
tina jako přetahování o balonky a nezvladatelný pobíhání mezi atrakcema vynechávám, samozřejmě. Ale jak si tak sedíme a tlacháme, je nám dobře a děti měly pěkný den a to úplně, úplně stačí.
edit: zapomněla jsem na házení žabek. Spousty žabek ![]()

tina Jizerky jsou parádní!
Šumava.
Mně udělaly radost mé dvě děti, protože jsem je tu měla i s rodinami. Bylo to teda náročné, čtyři vnoučata od dvou do devíti let, rachotu plno, smíchu, bazén v permanenci, kuchyň též... jsem utahaná jako kotě, ale v podstatě fakt šťastná. Ťuk ťuk. Kéž by to tak vydrželo dlouho, ty vztahy jak v rodinách, tak navzájem v široké rodině.
bram máš pravdu, čím dál tím víc si uvědomuju, že tohle je nejdůležitější, že to, co se mi fakt povedlo nejvíc, je to, že moje děti obě dvě stojí pevně na svých nohou, mají své rodiny a všechno zvládají, a moc si přeju, aby to vydrželo. Protože sama vím, jak je to křehké. Ale vidět je takhle pohromadě - bydlí každý jinde a my od každého tak 150 km... to se fakt stává málokdy. A teď s tou koronou už přes rok vůbec, tak to bylo takové hodně hřejivé.
Díky.
Torrah to je moc hezké, navíc ve světle toho těžšího životního startu z Přiznání...
Mám radost s tebou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články