Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 24. července 2021 23:10

My jsme měli moc hezký den. Nebudu ho popisovat, jen...bylo to hrozně fajn

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. července 2021 08:33

Torrah Souhlasím s tebou, jediné co má v životě cenu jsou dobré vztahy v rodině a šťastný partnerský život. Já nejsem vůbec ambiciózní, co se týče povolání, uznání a úspěchů, ale tu pohodu v rodině a velkou lásku jsem vždycky chtěla, to byl od mala můj sen.

Offline Torrah
3326 příspěvků moje polička 25. července 2021 12:47

Pinot Noir díky. On si to člověk neuvědomuje, dokud je mladý a tak, ale fakt, jak stárnu, tak na spoustu věcí začínám nahlížet jinak. Já vlastně měla v životě obrovské štěstí, i když pár nehezkých chvil mě taky potkalo. Ono zas, kdyby nebyly, věděla bych houby, co je to vlastně štěstí.

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 25. července 2021 12:57

Kan

jako pubertak jsem na rodice samozrejme frflala, ale uz o par let pozdeji jsem si zacala vazit toho, ze jsem mela to stesti vyrustat v uplne "obycejne" rodine

a az dnes mi doslo, ze jsme meli tenhle tyden uplne idealni dovolenou, k dokonalosti chybelo jen, ze se sem nedostala dcera:-( jinak ti nasi halamove uz jsou snad opravdu dospeli,  pritom v klidu a pohode schopni stravit tyden s rodici, no zazrak

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. července 2021 13:01

bram absolutní pravda.

Pinot Noir 

Kan tohle je sen, který se mi začal naplňovat, aniž bych věděla, že ho mám. Krásné!

viktorka_od splavu doufám, že těm našim to taky vydrží dlouho. Že se budou vždycky chtít vracet.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 25. července 2021 13:26

Kan Já si myslím, že cenu má naštěstí i spousta jiných věcí, ale tohle má hodnotu největší, možná proto je to tak křehký. 

Torrah To je moc hezky napsaný

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. července 2021 15:37

viktorka_od splavu Tak to obdivuju. Starší s námi nejezdí už tři roky a cestuje sám s kamarády. Po ČR i po Evropě. O prázdninách je doma málo, ale teď zrovna kvůli kotěti ano, což překvapilo.

Torrah My jsme se sice dost vídali i během posledního roku, ale podařilo se mi uspořádat mamce oslavu kulatin, kde jsme se sešli všichni. Ještě jsem i pozvala jejich známé, protože s nimi se ten rok a půl neviděli. Oslava byla venku a i když hlásili, že bude celý den pršet, tak naštěstí ani kapka. Byla jsem ráda, protože se vídáme hodně, ale takhle hromadně už moc ne. Přitom dřív to tak bylo u mojí babičky úplně normální. 

49235 příspěvků moje polička 25. července 2021 16:20

Renusatko syn je jinak skoro kazdy den na brigade plus pojede jeste s kamarady v cz i ven, plus slucak s budoucimi vs spoluzaky. druhy dite by bohuzel krom brigady nevystrcilo nos nikam. ja s rodici nejezdila asi od 16 tak mam z toho opravdu radost, ze chteji. nebyt zas.. kovidu tak by s nami vyrazila i dcera s pritelem. snad to vyjde za rok...

Offline Tak Betty
6113 příspěvků moje polička 25. července 2021 17:34

viktorka_od splavu to je hezký, že s vámi kluci jeli.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. července 2021 21:23

Nebudu prudit s dovolenkovým režimem, ale dneska jsem měla radost z městských lázní ve Vsetíně- jednak po další rekonstrukci zachovali krásnou fresku uvnitř z toku 1961, která mi- nevím proč- nesmyslně připomíná Josefa Čapka. Pak bylo počasí, kdy nevadilo rochnit se uvnitř ve vířivce, stejně jako vyjít ven na sluneční terasu s lehátky a k venkovní bazénu, kam jsme s mužem chodívali roky ještě za svobodna. Ale nejvíc nám dal pocit starých pořádků jeden pán, kterého tam potkáváme každý rok, co jsme na Vsetíně, což bude příští rok 20 let. Musí mu být už přes 80, měl vždycky dost velké břicho a špatně se pohybuje- u bazénu mívá francouzské hole. Pokaždé si dává cvičně chůzi ve vodě po prsa po krátké délce bazénu- pokud nejsou vyhrazené dráhy pro kondiční plavání- a pak sedává u masážních trysek. Vidíme ho doopravdy každičký rok, přijde mi, že vypadá prakticky stejně (ale to já mám skoro u všech lidí) a vždycky nám tak nějak zvedne náladu.

Offline Karja
44553 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:15

marieu Jj, to vždycky zvedne náladu, když to je tak, jak ma. Mně se líbilo, když jsme si vyrazili letos poprvé k rybníku, že tam chodí úplně ti stejni lidé co každej rok a ještě si i lehají na jejich stejná oblíbená místa:-D. Druhý den si vedle nás pak dávala deku jedna paní, usmála se a říká mi ,,aaa zname tváře a i stejny parking:-). 

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:31

Perfektní víkend na vodě. Prima lidi, hezky to teklo, bouřky nas obešli. Po letech zas s mužem na kormidle, já na hacku a bez dětí... no mělo to svůj půvab. Navíc jsme se my dva domluvili, že půjdeme na těžko a fakt jsme do dodrželi - bylo to bez těch starosti s auty ještě vic super. 

Offline whiskas
21001 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:40

continuity Kde jste byli? My jsme v sobotu sjížděli (opět) Otavu a taky paráda. Počasí perfektní, skvělá parta, večer kytara atd. Jen to ráno bylo poněkud náročnější .

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:49

whiskas Ohře, horní tok, ja jsem to jela vždy až z Kynšperka, tak to bylo taky super. 

Offline whiskas
21001 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:56

continuity Tu bych si někdy ráda sjela. Prý jsou tam skvělé jezy a okolí kolem Lokte musí být úžasné.

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 25. července 2021 23:10

whiskas no, jezy právě na Ohři myslím nejsou to, kvůli čemu ji jet, včera pár stupínku a dnes myslím tři, co se daly jet. Ale je to asi moje nejmilejší řeka, v horním toku dost meandruje, ale zároveň to teče. Před Loktem je dlouhý volej, pak je to do Hubertusu fakt skvělé a tam je tréninková peřej.  cca půlka kempů jsou nouzová tábořiště, s latrínami a bez pitné vody ( ale není nezbytně nutné tam spát). v Trsnici to vede starý vodák a Hubertus je v chráněné zone a nesmí se tam autem .

s jídlem je to az po Loket dost špatný.

Ale zas včera i dnes jsme měli řeku prakticky sami pro sebe, motaly se tam kromě nás ještě dvě party. 

Offline whiskas
21001 příspěvků moje polička 25. července 2021 23:17

continuity Děkuju! Já si naopak myslela, že jezy jsou na Ohři jedna z "atrakcí". Každopádně tvůj popis sní skvěle a doufám, že dojde i na realizaci, nejen na představy. Díky.

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 25. července 2021 23:26

whiskas nejlepší jezy jsou určitě na Vltavě, už téměř všechno splavněne, hodně se ta řeka přizpůsobuje vodákům, vždy to tam nějak teče. Akorát je to komerce strašlivá, místy se to už fakt nedá vydržet. 

Online Catherinne
10799 příspěvků moje polička 26. července 2021 04:12

Včera dva závody ( jeden s dcerou, druhý s mužem, se mi líbí  jak jsem je rozběhala ) v biatlonovém areálu, bylo to úžasný, dnes vířivka, oběd v restauraci a večer další setkání u dobrého vína.

49235 příspěvků moje polička 26. července 2021 05:21

continuity i na vltave se da najit kemp s kadibudkama a jezy vyjma jeleni lavky za aktualniho stavu vody dost vostry