Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Dadoo
11643 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:23

marieu ty máš vzácný dar vystihnou a popsat atmosféru tak, že ti okamžitě začnu závidět a hned bych si ty časy s mýma holčičkama vratila zpět.

Naštěstí se rychle vzpamatuju.

Offline Tak Betty
6111 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 12:06

Dadoo a víš ,že já bych si to ráda dala ještě jednou. Přesně tak jak to bylo. Nic bych neměnila .

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 12:56

Dalia skvělé zprávy

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 12:59

continuity kde? prosim do SZ:)))

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 15:21

Garfie máš pravdu, i když někdy je fakt těžké si ten čas "vymyslet"- myslím tím aktivně myslet na tyhle maličkosti, jako cesta - nejen autem-  které ve výsledku pro ty děti znamenají moc. Což znám na vlastní kůži- já jsem čas svých rodičů neměla nikdy. My jsme s bráchou kolem jich prostě jen tak povlávali...

tina není to procházka růžovým sadem, fakt! Mně je tam mateřská naučila konečně vnímat na plno, zastavit se, nebo zpomalit podle dětí. Byla jsem vždycky hrozně zrychlená musela jsem, už od školy a pak v práci až do atestace. Teď je to, jako kdybych konečně pořádně otevřela oči, nadechla se.. 

Dadoo děkuju, při tom slohy mi nikdy nešly

continuity poprosím o tip do SZ taktéž a děkuju hezly předem!

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 15:45

711990 jak to klidně dám i veřejné, nečekám tam úplně davy. Je to spíš místo pro lidi, co hledají zajímavé místa mimo obvyklých turistických lákadel. 

http://speleocamp.com/

Dnes jsme udělali jeden výlet podle návrhu domácího.

Offline Mulen
4998 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 18:39

continuity no tak tam se nekdy musím podivat! Jeskyně,  to je moje

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 19:20

marieu marieu jestli tam budete chtít třeba příští rok, určitě si nejdřív napište. Jinak znám tady poblíž ještě jeden moc hezky kemp, tam je i bazén, tak to není vůbec beznadějne. 

Online Kokoska
34795 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 19:43

continuity juuu, kam az jsi to na foceni vylezla? Roluju shora, rikam si jo, hezky kameny... a pak ty pidilidi!

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:14

Kokoska já jsem nikam nevylezla, to oni slezli. Je to taková dira v zemi hluboká asi 16 m, celkem impozantní. Pokračuje pak dal na jiný vychod, ale je to tam už celkem zabahněne a ne zcela bezpečné, tak jsme tam nelezlo moc daleko.

Domácí nám poradil jinou jeskyni, která je dá projít skrz a vylezes na opačné straně. To bylo taky super. Trochu oříšek to najít, ale povedlo se. 

Online Kokoska
34795 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:24

continuity no je to parada.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 06:40

continuity děkuju! Příští rok asi ještě ne, ale jsem taková chronická sběratelka tipů.

Offline tina
6313 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 21:52

Děti se týden neviděly a teď se tu celý večer objímaly, pusinkovaly a nehnuly se od sebe na krok. Úplně mě to dojalo

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 10:44

tina Šiš, to bych taky někdy chtěla zažít

jsme na víkend u švagrové poblíž Slap, sami. Včera byla ještě koupačka v bazénu, ale s dnešním deštěm jsem trochu nepočítala. Drahý vstal s dětmi, udělal jim snídani a pustil pohádky, já spala až do devíti (nevídáno, neslýcháno) a pak jsem hodinu seděla u snídaně, teda spíš brunche pod pergolou a čučela do zeleně (sousední zámecký park) a poslouchala déšť. Mindfulnes jak prase

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:08

Včera jsme se vrátili z dovolené a za dveřmi bytu nas čekal meruňkový koláč od sousedky, která nám krmila křečka. A dnes ráno mi dcera udělala na snídani míchana vajíčka. Tak přemýšlím, jestli nejsem trošku přízemní, tady same meditace v přírodě a mně dela radost kus zvance ale na depku po konci dovolené to aspoň trošku pomáhá :)

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:12

nonemy my taky první den doma. u nás se děti celou cestu kasaly, jak budou vařit. Ještě tam je zabalené mäso z obeda od včerejška a teď přišla mladší, co bude k obědu. Špatně jsem to vychovala! Šla jsem spát ve čtyři a dnes nevařím, i kdyby trakaře padaly. 

Offline Sweet Potato
40205 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:23

nonemy Jídlo, které mi někdo připraví, je nad tisím meditací!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:41

continuity ona taky nic jinýho než m. vajíčka neumí, já ji k tomu nijak nevedu, protože sama moc nevarim, u nás vari manžel. Ten vajíčka nedostal, protože vstal moc brzy

Taky mívas po návratu z dovolené depku? Já mám tentokrát extrémní, i slza ukápla. Asi jak jsme byli s hrozně fajn lidmi. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:44

Sweet Potato je fakt, že to je pozorné, milé. Sousedka nám občas dá kus buchty, je výborna pekařka, my ji zase dáváme suroviny :) Ale takto nám ji nachystat za dveře, to udělala poprvé :) potěšila moc

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:51

nonemy já jsem po dovolené vzdy ráda, že jsme zas doma. Děti se taky těšily domu.

Ale my jsme trochu víc akční, dele než těch 16 dní to moc nejde vydržet. Kdybychom jeli na měsíc, tak to musím naplánovat úplně jinak.