marieu ty máš vzácný dar vystihnou a popsat atmosféru tak, že ti okamžitě začnu závidět a hned bych si ty časy s mýma holčičkama vratila zpět.
Naštěstí se rychle vzpamatuju. ![]()
marieu ty máš vzácný dar vystihnou a popsat atmosféru tak, že ti okamžitě začnu závidět a hned bych si ty časy s mýma holčičkama vratila zpět.
Naštěstí se rychle vzpamatuju. ![]()
Dadoo a víš ,že já bych si to ráda dala ještě jednou. Přesně tak jak to bylo. Nic bych neměnila .
Dalia skvělé zprávy ![]()
continuity kde? prosim do SZ:)))
Garfie máš pravdu, i když někdy je fakt těžké si ten čas "vymyslet"- myslím tím aktivně myslet na tyhle maličkosti, jako cesta - nejen autem- které ve výsledku pro ty děti znamenají moc. Což znám na vlastní kůži- já jsem čas svých rodičů neměla nikdy. My jsme s bráchou kolem jich prostě jen tak povlávali...
tina není to procházka růžovým sadem, fakt! Mně je tam mateřská naučila konečně vnímat na plno, zastavit se, nebo zpomalit podle dětí. Byla jsem vždycky hrozně zrychlená musela jsem, už od školy a pak v práci až do atestace. Teď je to, jako kdybych konečně pořádně otevřela oči, nadechla se..
Dadoo děkuju, při tom slohy mi nikdy nešly ![]()
continuity poprosím o tip do SZ taktéž a děkuju hezly předem!
711990 jak to klidně dám i veřejné, nečekám tam úplně davy. Je to spíš místo pro lidi, co hledají zajímavé místa mimo obvyklých turistických lákadel.
Dnes jsme udělali jeden výlet podle návrhu domácího.

continuity no tak tam se nekdy musím podivat! Jeskyně, to je moje ![]()
continuity juuu, kam az jsi to na foceni vylezla? Roluju shora, rikam si jo, hezky kameny... a pak ty pidilidi!
Kokoska já jsem nikam nevylezla, to oni slezli. Je to taková dira v zemi hluboká asi 16 m, celkem impozantní. Pokračuje pak dal na jiný vychod, ale je to tam už celkem zabahněne a ne zcela bezpečné, tak jsme tam nelezlo moc daleko.
Domácí nám poradil jinou jeskyni, která je dá projít skrz a vylezes na opačné straně. To bylo taky super. Trochu oříšek to najít, ale povedlo se.
continuity no je to parada.
continuity děkuju! Příští rok asi ještě ne, ale jsem taková chronická sběratelka tipů. ![]()
Děti se týden neviděly a teď se tu celý večer objímaly, pusinkovaly a nehnuly se od sebe na krok. Úplně mě to dojalo![]()
tina Šiš, to bych taky někdy chtěla zažít ![]()
jsme na víkend u švagrové poblíž Slap, sami. Včera byla ještě koupačka v bazénu, ale s dnešním deštěm jsem trochu nepočítala. Drahý vstal s dětmi, udělal jim snídani a pustil pohádky, já spala až do devíti (nevídáno, neslýcháno) a pak jsem hodinu seděla u snídaně, teda spíš brunche pod pergolou a čučela do zeleně (sousední zámecký park) a poslouchala déšť. Mindfulnes jak prase ![]()
Včera jsme se vrátili z dovolené a za dveřmi bytu nas čekal meruňkový koláč od sousedky, která nám krmila křečka. A dnes ráno mi dcera udělala na snídani míchana vajíčka. Tak přemýšlím, jestli nejsem trošku přízemní, tady same meditace v přírodě a mně dela radost kus zvance
ale na depku po konci dovolené to aspoň trošku pomáhá :)
nonemy my taky první den doma. u nás se děti celou cestu kasaly, jak budou vařit. Ještě tam je zabalené mäso z obeda od včerejška a teď přišla mladší, co bude k obědu. Špatně jsem to vychovala! Šla jsem spát ve čtyři a dnes nevařím, i kdyby trakaře padaly.
nonemy Jídlo, které mi někdo připraví, je nad tisím meditací!
continuity ona taky nic jinýho než m. vajíčka neumí, já ji k tomu nijak nevedu, protože sama moc nevarim, u nás vari manžel. Ten vajíčka nedostal, protože vstal moc brzy ![]()
Taky mívas po návratu z dovolené depku? Já mám tentokrát extrémní, i slza ukápla. Asi jak jsme byli s hrozně fajn lidmi.
Sweet Potato je fakt, že to je pozorné, milé. Sousedka nám občas dá kus buchty, je výborna pekařka, my ji zase dáváme suroviny :) Ale takto nám ji nachystat za dveře, to udělala poprvé :) potěšila moc
nonemy já jsem po dovolené vzdy ráda, že jsme zas doma. Děti se taky těšily domu.
Ale my jsme trochu víc akční, dele než těch 16 dní to moc nejde vydržet. Kdybychom jeli na měsíc, tak to musím naplánovat úplně jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.