continuity
já se taky vždycky těším na dovolenou a po dovolené zase domů
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity já vím, vy jste byli ve Slovinsku, viděla jsem krásné fotky, muselo to být úžasné. My jen u nás a jen týden. Taky už se tesivam domu a zároveň je mi vždy smutno, že už to skončilo. Já akční vůbec nejsem, ale moje švagrová (byla s námi) hodně, skoro celou dobu mě na dovolené bolely nohy :) (z kola a vyslapu). Se budu teď léčit na pohovce :)
nonemy tak po týdnu bych taky měla depku. Loni jsme byly nějak 12 dní a to ještě kousek v Rakousku, takže jsme nestrávili celý den na cestě, a prislo mi to krátké.
Syn si k uspavani vyzadal nejoblibenejsi knizku meho detstvi![]()

Sweet Potato jsem se tu normalne rozplakala, jak se mi vratila spousta krasnych vzpominek - hl. jak jsme s brachou zalezli v postylkach, mezi nami mamka nebo tatka a za svitu lampicky ctou a my si vzdycky vyprosime pridavek a pak zhasnout, pohladit po vlasech a pusa na celo...
tina je, my ji taky zrovna čteme, když jsme u babičky a dědy.
tina Veverku Zrzečku jsme s klulama četli xkrát. Máme vydání ještě po mém taťkovi, jsou tam realističtější obrázky.
brrr jine vydani jsem nikdy nemela v ruce, ale zrovna tyhle ilustrace se mi libily moc a libi stale:)
tina Tak jsem se na to tvoje vydání podívala znova a ony to asi budou stejné obrázky. Ilustroval to Karel Svolinský?
brrr ano:)
Krátká, ale úžasná dovolená ve Slovin
sku. O to víc, že jsem ani letos nic neplánovala a syn najednou přišel s tím, ať jedeme s ním
Kde to je?
Dalia dočítám až teď a skvělé zprávy ![]()
rozarka to je paráda, Slovinsko mě láká čím dál víc.
Dalia dočítám se zpožděním, mám velkou radost a držím palce, ať je to tak i nadále co nejdéle
Catherinne gratuluji, já bych v tom vedru umřela na prvním kilometru!
Ellen Děkuji pěkně. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články