continuity Zdravíme vzdálené příbuzné
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nam je zas vezmou, vy máte trvalé osídlení.
continuity Dočasné tu taky bývají, vypásají třešňový sad.
Udělala mi radost máma. Vrátila se z dovolené a moc jí to slušelo. Byla odpočatá. Už jí dorostlo šedivé mikádo do ideální délky. Měla jen bílé tričko, džíny, a krásnou rudou barvu laku na nehtech, což jsem u ní takovy "odvaz" v barvě. nečekala. A vypadala fantasticky. A já jsem tak ráda! Má za sebou hodně těžká leta.
Vůbec by mi nevadilo v jejím věku takhle vypadat.
notna to je hezké ![]()
notna mamince to preju.
Ja mam sobeckou radost, ze jsem na par dni zase doma, nastup az pristi utery!
Kokoska neni to sobecke a uzij si to!
Tata je furt v nemocnici?
Zarinya je a jeste asi dlouho bude. Tak jsem za nim jezdila a mamce se snazila udelat nejaky program, aby se taky dostala z domu.
notna to je krásný! Úplně mám tu představu v hlavě.
notna
at to mamince vydrzi
Pinot Noir Kokoska Jsem sama doma, tak jsem si to tu musela odložit. Se tím tady dojimam. Opatrovala v nemoci do smrti tátu, svoje rodiče a svou tchýni. Pak zůstala sama v dvougeneračního domě a musela překopat úplně svůj život. Bydlí teď ve městě v bytě, našla si nové kamarádky, chodí cvičit a na univerzitu třetího věku. Je už šest let, ale teď jsem ji poprvé viděla fakt spokojenou, odpocinutou ![]()
![]()
notna To je úžasné, přeju to mamince i tobě. Je radost vidět své milé šťastné.
notna To je moc hezký :-).
notna asi ji pomohla i ta zmena prostredi. Kdyby zustala v tom dome, urcite by ji to porad pripominalo minulost a ono je nekdy lepsi se od toho odstrihnout, ale chce to holt cas. Je dobre, ze si nasla nove zname a zajmy, hlavne at je zdrava, aby si to uzila.
notna to je hezke :)
Je to krásný! :-)
notna To zní teda moc pěkne!
Díky všem za sdílení radosti ![]()
Kokoska To zdraví je fakt nejdůležitější. Hodně jsem si o ni bála, aby jí to nesemlelo. Byly to dlouhé roky. A sama u toho měla zdravotní potíže i absolvovala jeden zákrok se srdcem. Když tě tady čtu, tak se mi to hodně všechno vybavuje a moc ti i rodičům držím palce, abyste to zvládli. Máš to teď hodně těžké. Užívej si teď volna, nedoháněj resty. Nám se podařilo mámu přesvědčit a jednou ročně jela na měsíc do lázní, aby z toho trochu vypadla.
Spravene topeni!!!!!!!!![]()
A taky,ze jsem mohla jit z prace o pet hodin driv,pac neni prace,to tedy bodlo,jdu dospavat sobotu a nedeli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články