notna no zrovna Britům moc ne. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
notna pro některé lidi má totiž hodnotu i život zvířete.
Evakuoval, samozřejmě, i své lidi i s rodinami.
Dadoo Ano, má hodnotu i život zvířete. Ale za téhle situace jsou u mě priorita životy lidské.
Dadoo Britům se zatím nepovedlo evakuovat ani všechny svoje spolupracovníky. Vzhledem k tomu, že Amíci to s koncem víkendu definitivne bali a budou evakuovat už jenom sebe, tak se to už asi ani nepovede.
Zachraňovat v této situaci zvířata mi přijde šílené, nakonec ani ten článek není zas tak jednoznačný.
But Defence Secretary Ben Wallace has complained some of Mr Farthing's supporters had "taken up too much time of my senior commanders dealing with this issue when they should be focused on dealing with the humanitarian crisis".
Taky z toho mam rozporuplne pocity...
continuity Tohle je strašné.
Nepochybuji, že je to rozporuplné pro spoustu lidí. Ano, rozporuplné to je.
Ja za sebe jsem ale šťastná, že existují lidi, jako ten mariňak, kteří svoje poslání, které si vzali za své, prostě dokáží dotáhnout do konce.
Odváží zvířata jako náklad. Pokud tam místo nich zanechají auta a věci, je to ten nejlepší náklad. Současně s nákladem ale letí i několik desítek jejich doprovodu, který se se jinak do bezpečí dostal asi těžko. Vždyť pomahali "jen" (nečistým) zvířatům.
notna souhlasim s tebou
Nemyslím si, že by jim nezáleželo na životech. Podle mě ten nástup Talibanu byl strašně rychlý a vyvoval obrovské zmatky. Ač byli všichni trénovaní a očekávalo se to. Ono když v tom permanentním stresu, kdy cvičíš evakuace, zažíváš poplachy, časem si na to riziko zvykneš. A pak třeba ani nemáš pocit, že to bude tak špatný a ono je to ještě horší, vznikne panika a tak.
No hlavne ze jsme evakuovali zvirata.. ja to radsi nebudu komentovat, fakt.
notna tak tady s tebou naprosto souhlasím.
Pořád se mluvilo, kdy asi postoupí Taliban ke Kábulu, do dvou týdnů, do měsíce, a najednou tam byli během pár dní.
A nikdo nečekal, že úplně bez boje.
Lilly_Ku vy jste taky nějaký evakuovali?
Dadoo na celym blizkym vychodu jsou toulavych psu a kocek mraky.
Hodnota zvireciho zivota je kulturne naprosto relativni. U nas se zase zabijeji treba mysi a krysy a vetsine lidi to neprijde divny.
Nechci tickazit radost, ani rikat ze se maji zabijet psi/kocky, ale tohle je fakt uplne absurdni akce.
Edit: nebo ne vylozene ta akce sama o sobe, ale proste ta akce v kombinaci s tim, kolik v avganistanu zemre a uz zemrelo lidi.
Dadoo Promiň, ale jsi naivní, pokud si myslíš, že zvířata letí místo aut a "věcí". A já bych od mariňáka očekávala, že prvotně bude chránit "svoje" lidi. A taky ten přesun zvířat nezaměstnal jen jeho. Ale spoustu dalších lidí, jejichž práce mohla být směřována k pomoci lidem.
A asi tuhle debatu opustím. Přiznávám, že je to pro mne trochu osobní.
Je to takové to koťátko při povodních, zachráněné švarným hasičem. Ano, mé vnitřní dítě se tím dojme a zaraduje. Ale zároveň si tím víc uvědomuju, že ty mnohem horší hrůzy, co se dějou, odstřihuju, potlačuju, nechci vidět, protože bych se zbláznila.
Dadoo ono se to dobre tleska z bezpeci domova. Predstav si, ze hori a potrebuje zachranit tvuj pes a soused. Reknes sousedovi Hele, ja ted musim odnest psa, pockej tady, pro tebe se vratim, kdyz to pujde... Jo? Udelala bys to tak?
Dadoo vojenská technika se neevakuuje primarne kvůli ceně, ale kvůli tomu, že uz armáda ke všemu odhodlanych náboženských fanatiků je až moc. Armádu ke všemu odhodlanych špičkové vyzbrojených fanatiků nepotřebuje už vůbec nikdo. A že se Taliban už domáhal vrtulníků, se kterými zdrhli do sousedních zemí afgánští důstojníci.
Předtím jsem dávala ovečky slovinské, dnes pražské.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články