Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sweet Potato
40205 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 15:43

Zarinya Hurá!

Offline continuity
42851 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 15:43

Zarinya Gratuluji! 

Offline Kokoska
34792 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 15:50

Zarinya bezva, hezky si odpocin! V teple!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 16:47
Offline rozarka
4204 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 17:09

Zarinya To se to bude spát

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 17:17

rozarka to ti povim,ja potrebuju i na spani teplo.Dnes v noci jsem kvuli zime byla vzhuru asi od dvou do tri...a musela si nahrat peckovy polstar v mikrovlnce.

Offline rozarka
4204 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 17:19

Zarinya mě zima na spaní vyhovuje, ale spí se mi blbě při nějaké komplikaci, neumím vypnout. Ale to asi kdekdo.

Offline brrr
12313 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 18:23

Zarinya Super!

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 20:14

Zarinya Tak jsi to přežila a teď už bude dobře. Mně na spaní chlad vyhovuje, ale ne teda jinovatka na čele.

Offline Kora
příspěvků moje polička 30. srpna 2021 20:16
Reakce na Dadoo:

Nevím, jestli jste někdo sledovaly snahu bývalého britského mariňaka vyvézt z Afghánistánu jim založený zvířecí útulek. Psi a kočky, které by Talibanci vybili, protože to prý odporuje islámském právu. 

Bylo to strašně nervujici, on odmítl opustit svá zvířata i své místní spolupracovníky. Řešilo se to až na vládní úrovni. Dalším velmi kritickým bodem bylo, když se nemohli dostat na letiště a bali se, že zvířata, stojící v kolonach na slunci, nepřežijí.

POVEDLO SE! Zachránili přes 200 zvířat dokázal to!

https://www.bbc.com/news/uk-england-essex-58360419

​já s tebou souhlasím a radost mám též

Offline Dadoo
11642 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 20:34

Kora ano, Britové zvířata odvezli.  Ten marinak zaplatil speciální letadlo.

Amici svá zvířata neodvezli. Nařídil je vypustit do toho chaosu na letišti.

Vedoucí útulku se odmítla evakuovat a zůstala.

A to se ti hajzlove vykašlal i na svoje vlastní vojenské psy. Je jich tam asi 50. Ta charita se je snaží nějak  zachránit. 

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 21:32

Dadoo Jj jsou to hrozni hajzlove, do poslední chvíle zachraňují lidi a nasazují životy..... Asi každýmu jednomu z nich je to líto, že tam vlastního psa musel nechat, ale asi to s ohledem na všechny skutečnosti moc jinak udělat nešlo. 

Offline Sweet Potato
40205 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 22:08

Dadoo Zaplatil letadlo? Bohatej mariňák.

Já četla, že letadlo zajistila britská vláda.

Offline Dadoo
11642 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 22:34

Karja právě že prý asi šlo. Ti psi si to nevybrali. Oni je použili, odvezli je tam. Zachraňoval jim tam životy. A teď je odepisou jako spotřební materiál? Prý měli místa v letadle zajištěna. 

Sweet Potato to letadlo prý najal on. zřejmě pomocí charitativních rescue organizací. Vláda k tomu nakonec ale dala svolení a armáda na letišti mu pomohla naložit zvířata. 

Offline continuity
42851 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 23:22

Dadoo já o tom toho moc nevím, ale civilní letadlo nikdo neposle do válečné zóny. Letali tam buď armádní stroje nebo vládní speciály. Žádné takové jako pronajmout si let do Afganistanu neexistuje. A jelikož ho musela vypravit Britská vláda, stále zůstává ta otázka, jestli nebylo lepší odvézt ty lidské spolupracovníky. 

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 23:24

Kora Dadoo Ten mariňák zařídil papíry a odvoz zvířat, ale správně dokumenty svým spolupracovníkům ne. Ti tam zůstali. Když vás tohle těší...

Offline continuity
42851 příspěvků moje polička 30. srpna 2021 23:30

Dadoo amici svoje psy odvezly ještě snad před dvěma týdny. Právě se to dost kritizovalo, že nevzali radši Afgánské spolupracovníky. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. srpna 2021 23:56

notna Nepustili je talibanci pry na letiste. Nevim, ale podle me to neni zvirata nebo lidi. Kdyz se mohla zachranit aspon zvirata, taky dobre. Navic predpokladam, ze bezne nezabiraji sedadla, ale jsou v nakladovem prostoru. Jo, tesi me to, ze je zachranili. Dokonce hodne. 

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 00:07
Reakce na Dadoo:

Kora ano, Britové zvířata odvezli.  Ten marinak zaplatil speciální letadlo.

Amici svá zvířata neodvezli. Nařídil je vypustit do toho chaosu na letišti.

Vedoucí útulku se odmítla evakuovat a zůstala.

A to se ti hajzlove vykašlal i na svoje vlastní vojenské psy. Je jich tam asi 50. Ta charita se je snaží nějak  zachránit. 

​Tohle teda už ale přeháníš! Ti hajzlove tam bránili letiště, snažili se udržet situaci k evakuaci co nejdéle a někteří u toho zemřeli.

Bylo by dobré si sehnat seriózní informace. Píšeš tu lži, jakoze i spolupracovníci Fartinga byli evakuováni. Dokonce si napsala samozřejmě. Pak že tam ležel charter. To taky není pravda, nedostal povolení do válečné zóny. A podle mě nemáš vůbec ani trochu představu, co se tam děje a jaké peklo na zemi tam zažívají. A názveš je hajzlove, protože řeší primárně lidí a ne zvířata. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 00:09

Dadoo Souhlasim s tebou.