Sweet Potato to je blby. Byl to dar obr. silam statu, tak jim to po prevzeti moci spadlo do klina.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
A teda jsme nejak mimo. Co mi dnes udelalo radost? Vnucka. Hlidala jsem od rana. Krasne jsme si to uzily. Ale s ni je to hrozne jednoduchy. Je porad dobre naladena, vesela. Blbly jsme, tancovaly, zpivaly, jeste ze me u toho nikdo nevidel
. Je to pro me takova ziva voda.
crazydaisy Ja som tiež dnes tancovala s vnučkou, tiež také živé striebro...
Je neuveriteľné, koľko energie nám dáva také malé stvorenie. Keď som s ňou, nič ma nebolí, nič netrápi. Sú to krásne pocity. ![]()
crazydaisy kolik uz ji je?
Biely kvet je to tak.![]()
![]()
crazydaisy Biely kvet Zarinya je to krasny pocit , ze? ![]()
Janulik03 najkrajší. Dnes som pestovala trojtýždňového vnúčika a keď sa blažene usmial, roztopila som sa.![]()
Zarinya Teď 10.9. jí bude rok a půl
Janulik03 Je
, ještě že je máme. To je bohatství penězi nezaplatitený.
notna tak lidi neumožnil evakuovat Taliban. Tím, že tam ta zvířata zůstanou se pomůže čemu přesně? Ničemu. Takže ano těší.
Kora Práce na evakuaci zvířat byla na úkor prací na evakuaci lidí. To je oficiální vyjádření britského ministra obrany. Píšu to tu poněkolikáté. Co je na tom nesrozumitelné? Na letišti čekali lidé, jejichž evakuace byla odložena, protože vojáci a zaměstnanci ministerstva řešili evakuaci zvířat. To pro mě není "ničemu".
711990 videla jsem vas dnes s T. z tramvaje na Vltavske Tak priste-do tretice-se uz treba i pozdravime :)
Kora A že spolupracovníky nepustil Taliban vím, i jsem to tu psala. ohrazovala jsem se proti tvrzení Dadoo , že ti spolupracovníci byli i se svými rodinami dle jejich slov taky zachránění. Nebo evakuování, už nevím, jak to přesně napsala.
Už se opakuju. A nevidím v tom smysl. Napsala jsem k tomu, co jsem chtěla. Informace jsem brala z oficiálního tisku. Víc k tomu nemám.
Představení L' Avis Bidon na Letní Letné. Fantastický cirkus, vtip, lehkost. Nádhera moc veliká. A pak koncert Cirkus Brothers, afterparty (dj nic moc). Sbohem léto ![]()
Mini no teda mame na sebe stesti!:D tak priste!
notna stále to nic nemění na tom, že mám ze záchranenych zvířat radost a nemám potřebu to obhajovat. Tím bych tuto diskuzi ukončila.
notna Maminka je skvělá, musí být hodně silná. Je moc hezké, co o ní píšeš! ![]()
Mám v práci svůj vlastní stůl!!!![]()
Nemůžu tomu uvěřit!
Luna I židli? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články