Luna Já mám v práci vytvořené "provizorní" místo už skoro šest let. Deska položená na banánovkách included.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna Jak je velkej? Rozdělis ho na sektory?;-) Gratuluji!
Sambo naopak doufá, že o svůj stůl přijde a bude ho mít sdílenej a mě klepne z něho doma:-D:-D.
Sweet Potato Židle jsem měla dvě, tam problém nevidím.![]()
Zavidim. Ja svuj stul sice mam, ale na 2 hodiny denne ho pujcuji a dotycna mi na nem uklizi. Na zabiti to je!
Karja Je to vyrazena katedra, takze ooobri! Budu tam mit vytvarny kramy a dneska si nesu plakat na zed. Bude to bozi!
Na vlastní oči jsem to neviděla, ale už dvě hodiny je na místě! Ze dveří přímo do vinohradu (no dobře, jsou to čtyři keře, ale můžu si to představovat
)!

Pinot Noir Je to krásný!
Karja děkuju! Radost teda trochu kalí fakt, že rodiče museli skácet vzrostlou nektarinku. ![]()
Pinot Noir To je blbý, zvlast jestli plodila. U našich nic neplodi teď poslední roky, ty furt kacej a sázej znova:-D. Ale tak ty tam něco vysazis:-D
Pinot Noir to okno je úžasné! Bude příjemné tam pobývat![]()
Pinot Noir Krása!
Pinot Noir paráda! A kluci určitě budou nadšení.
Pinot Noir Skvělý to je!!
A nektarinky nelituj, stejně by brzy umrzla! ![]()
Pinot Noir Ooo, co to kde to?
Sweet Potato byla minulý týden v nákupním vlákně - maringotka k rodičům na zahradu, abychom tam měli kde hlavu složit.
Pinot Noir kdy bude mít křest?
Pinot Noir teda to byla rychlost! Super!
Pinot Noir tyjo ja vam to zavidim, to je bozi
Díky všem!
moora musím tam nejdřív naposílat matrace, duchny, povlečení, garnýže, závěsy a tak ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články