Pinot Noir Hlavně gratuluji k rozumným a moderním rodičům. Můj konzervativní táta by "maringotku" nezkousl. Ten by radeji sám spal třeba ve vaně. Nebo by nás aspoň donutil odmontovat kola ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir Krásná! Já o tom nadšeně mluvila doma, že až jednou to bude potřeba ... no, dcera říkala, ať ji raději nestresuju. Jinak, já bych nadšeně vyměnila nektarinku za dceru s rodinou.![]()
Pinot Noir Tak to je nádhera![]()
Pinot Noir wau ![]()
Pinot Noir to je super! Jak to vypadá uvnitř? Co tam všechno je? Počítám, že když jste to koupili vy, musí to být aspoň trochu kinderodolné...
Pinot Noir Nová maringotka vážně vypadá idylicky. Jen přidat schůdky a obsázet květinami :o) Máte uvnitř i toaletu?
Pinot Noir No stan je to krásnej, ale trochu bych se bála, že když v něm budou spát tři chlapi, tak bude časem trochu očůranej, jak se jim nebude chtít chodit v noci do domu.
DruI u nás nikdo v noci čůrat nechodí ![]()
To jsem byla naposledy já, když jsem byla těhotná.
Pinot Noir tak to je dobrý, že tam nic není, to by mi asi taky vyhovovalo, na přespaní super, na stavení bunkru a skákání taky, přičemž nehrozí, ze tam něco hned rozmlati.
Pinot Noir to mate dobry! U nas se chodi furt:D
Divadlo Semafor na Artu! Suchému už bude devadesát![]()
711990 jako dítě, nebo dospělí? U nás naštěstí nikdo, ale mladší má plenky, takže se samozřejmě ještě klidně může stát, že jeden courat na záchod v noci přece jen bude ![]()
Pinot Noir dospeli:D
711990 tak to chce sklenku vína večer. To dehydruje ![]()
Pinot Noir
tak to ja mam naopak!
Pinot Noir Hustý jako, s tím vínem, to by mě nenapadlo.
Karja fakt jo. No jako zdravé řešení nočních výletů na záchod to asi není, ale fakt se mi po víně nechce. Pivo nebrat, to funguje naopak.
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články