já do nich dávám/dávala lyžařské oblečení, tlusté svetry atak. je to sice zmačkané, ale v tomhle případě to není žádná trága a nezničí se to. kabát bych do pytle fakt nedala, to je jasný, že se zničí. na peřiny taky supr. ale se mi teda taky začly po několikátém použití nafukovat:-(
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Názor? To se ani neptej! Kolísá mezi lítostí vztekem a bezmocí. Antidepresiva bere mamka, otec by si je nikdy nevzal, protože na co, on je přece normální, chová se normálně , chyba je vždy na straně ostatních. On z toho v depresi není, jen jeho okolí.
ach jo:-(
Ach jo :( někdy se bojím, co budu dělat v budoucnu třeba já. Jéžiiš, to jsou konce. To je mi moc líto.
Názor? To se ani neptej! Kolísá mezi lítostí vztekem a bezmocí. Antidepresiva bere mamka, otec by si je nikdy nevzal, protože na co, on je přece normální, chová se normálně , chyba je vždy na straně ostatních. On z toho v depresi není, jen jeho okolí.
Takovy je nejlepsi ignorovat. Vubec neodpovidat, vypnout a neposlouchat. Nekde jenom neco sumi... ![]()
No co by udelal?! Lezl po zdi?
Ono to není tak jednoduché. Po zdi by nelozil, ale táta dovede udělat doma hodně dusné prostředí i když nemluví. Jak ho mám jako tátu ráda, tak jako manžel je moje nejhorší představa a to už se věkem relativně zklidnil. Zase jsem za mlada přesně věděla, jaký chlap u mě nemá šanci.
To je mi moc líto, oni ti chlapi opravdu stárnutí snáší hůř. Pamatuju si to od táty, býval to vždycky hrozně vtipný, společenský chlap, ale v důchodu a s nemocí strašně sešel, myslím tím teď hlavně psychicky. Úplně rezignoval, odmítal si dojít jen třeba na poštu, protože ON přece nebude chodit o holi! A podobně...:-(
Maminka je teda svatá, fakt.
Hele, dejte sem někdo něco veselého, toto téma je o radosti ![]()
Dnes ráno mi urobil radosť šálok libanonského bylinkového čaju. Lepší čaj som ešte nepila. ![]()
A kde se taková radost dá sehnat?
Čaje já můžu. Z Ugandy jsem si dovezla jejich vyhlášený černý čaj. Já blbec si vzala jen jednu krabici -dalších asi 6 jsem rozdala jako dárek. Krabice stála na naše snad 10 korun a čaj byl excelentní. No, už došel :-(
Tak velká radost: kamarádka má od pátku miminko. Z hodně rizikového těhotenství (i pro ni, kdysi jsem o tom myslím psala), takže fakt velká radost.
Mám známych v Libanone. Raz za rok mi privezú korenie a čaje. Ten čo som si dala dnes je od miestneho bylinkára, ručne trhaný. Mám aj rôzne vreckové čaje. Ale rascový som sa ešte piť nenaučila. To je silný kaliber na mňa :D
áno kmínový :D Hrozne mi smrdí a bolí ma z neho žalúdok.
Však kmínový, to není čaj, to je odvar
taky bych to nevypila...
Kdysi pred lety dávali v televizi uzasnej pořad Jak chutná Libanon, vypadalo to,ze je to fakt kulinarskej ráj!
Išla som to pozrieť, kmínový mám s citónom, a potom ešte nepiteľný je fenyklový. Oba musím mať zabalené v sáčku, ináč by napáchla celá skrinka(a to sú ešte zabalené. ![]()
Takovy je nejlepsi ignorovat. Vubec neodpovidat, vypnout a neposlouchat. Nekde jenom neco sumi... ![]()
No co by udelal?! Lezl po zdi?
koukam ze ses vazne stastna zena, kdyz tohle neznas:-)
k tematu: potesil me vytrideny satnik - vcera tri velke tasky v kontejneru na textil. a porad mam co na sebe:-) na leto toho ovsem moc nezbylo, tudiz se jeste navic muzu tesit na nakupy!
fenyklovy caj se odjakziva varil miminkum na traveni, rodickam kminova polivka...doporucuju darovat;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.