Garfie no jo, každej den koukám na fotky s nějakou blbinou, abych si připomněla to hezký!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu moc ti podobne chvilky preju, cloveka to doopravdy nabije pro dalsi kalamitni stavy.
tzaziki Tyjo, ta s dredy?? Hustý!! ![]()
tzaziki tvoje neteř je moc krásná, pořád jsem se na ni na srazu musela koukat :)) Takže ji uvidíme na stránkách cos?
tzaziki uz jsem ji videla o na instaci COSu, na zaznamu prehlidky. Je fakt krasna
tzaziki Tak to je hustý s těma dredama. To bych nepoznala!
Karja Ona je velký vlasový experimentátor, dlouho například chodila v parukách, má různé příčesy apod.
marieu Jedeme v tom stejnem rezimu, fakt jazyk na veste. Ja plny uvazek, muz firma, 2 deti ve skole, krouzky... K vikendu se vzdy upinam, bez nich bychom asi neprezili a je hrozne fajn, kdyz se povedou.
continuity diky, s detmi je to lepsi a lepsi, dcera uz chodi domu a na krouzky bez doprovodu, to je velka uleva, ale jak jsem sla vloni na plny uvazek tak to teda zacalo byt celkove narocnejsi. Muz se hodne zapojuje, ruzne se stridame, kordinujeme, no asi to znas, ale mam pocit, ze porad hrozne veci tlacime oba pred sebou. Neni to stiznost, jsem spokojena (tuktuktuk), v praci i doma, jen bych den asi potrebovala delsi.![]()
To je super! Musím si ji pohledat... a zrovna naše oblíbená značka, výborně! ![]()
Že mám sono, aj mamo prsníkov v poriadku, lebo som mala trochu obavy.
A prvýkrát som si užila šoférovaniev-sama v aute, suché a prázdne cesty, nie veľmi ďaleko.
letfenixa takové zprávy jsou nejlepší ![]()
šoférovanie si tiež najviac užijem, keď som aute sama. Kľudne aj ďaleko. ![]()
barbucha Přiznám se, že proto jsem to sem dávala, vy COS znáte. Jinak už má nafocenou kampaň pro M&S, Primark, Footshop, OnaDnes.....
tzaziki Jj, jako je to fajn. Hlavně ona mi přijde jako takovej typ bližší nám obyčejnejm holkám, že si pak ty hadry dokáže člověk líp na sobě představit;-). Tak jsem zvědavá,kdy na ni poprvé na nějaké produktovce narážím.
Šikovná! Tak ale přece jen, cos je jiná liga než nějakej primark ![]()
letfenixa ❤️
letfenixa dobré zprávy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články