Karja Jojo, je v kategorii Curvy ala žena z lidu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Miloň Čepelka dnes slaví 85.

Moc potesilo, ze mi sef zvysil plat a povolil (mnou velmi chteny) home office vpodstate na forever..!!!
Ted doufam, ze se vsecky nakazite a dosahnete sveho kyzeneho pracovniho usporadani..! ![]()
Pavlena gratuluji!
continuity dekuju..
Pavlena gratuluju! U nás to asi neklapne ![]()
Pavlena gratuluju :)
Pavlena moc gratuluji, to je super
Pavlena gratuluju a zavidim. Delali jsme si nadeje, ze u nas by k tomu taky mohlo dojit po zkusenosti z covidu, ale opak je pravdou, naopak doslo ke zprisneni povolovani ho ![]()
baltik Achjoo, tak to je blby. Me prijde uplne mimo, ze mnohe firmy se ani trochu nepoucily a neuvazuji ani malinko pruzneji, nez pred covidem... ![]()
Poslední skaut je zpět!
Sweet Potato ale ten nástup ![]()
marieu My mame stejnou "obihacku"...Taky ted budu muset v praci zabrat, dostala jsem ted svou "vlastni" tridu a plny uvazek, bude to drsny, do toho studium, 2 draci a x lidi, co po mne chteji kresby, vystavy, atd. Ale v podstate to beru jako, ze je to vlastne super.
To vsechno dame!!!
Luna Ty to dáš, jen mysli i na sebe. Nic z toho nepřeháněj a pokaždé si najdi čas na odpočinek.![]()
Pavlena Gratuluju. Já chci taky HO![]()
. Ale to budu muset hledat jinou práci.
A potěšilo mě nebo možná spíš překvapilo, že manžel s tchánem dopoledne ujeli 60 km na kole
. Teda jako docela rovina, ale i tak. Manžel má nové kolo, tak nutně potřeboval někam dál. Tchán, který bude mít za měsíc 80, má sice elektrokolo, ale i tak to je neskutečný výkon. Doma byli za necelé tři hodiny i s přestávkou na pivo.
Renusatko Ja vim, ale nejak se to nahrnulo. Odpocivat budu muset taky, to je jasna vec.![]()
Nádherný běh Svatojánskými proudy ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články